Yok dostum suan 2. Baharini yasiyor benimle :) ama haftasonu cikarsaniz bende geliyim merak ettim f4r lari cidden 182 varmis bide ;)
Printable View
O eski atar gider konularını görünce kaşıntı başladı bende hemen pirelendim
Halilll nerdesinnn :)
İki aracada maşaAllah. Barış senide tebrik ederim güzel yürütmüşsün aracı..
Hoppp pampa, takip ediyorum:)
Araçlara maşşallah
Beklerim selçuk herzaman.. 2 gün önceden haber verîrsin..
o gecmıs su gecmıs bu gecmıs yada gecılmıs bi zevkınız var bı dostlugunuz var hemen tartısmaya kalp kırmaya gıdıyor alt tarafı mekanık yarısıyor kırmayın bırbınızı yuz yuze bakan adamlarsınız :)
İşim seninle değil arabaları değişmemiz lazım
***** ben 90 hp yim pampa :)
200 lüğü çıkartalım piyasaya
Bütün oklar bize çevrilsin
Driver ben olcam
2 gün önceden ok :icon_tup:
Pampa İbo
Tarife gerek yok gene her zamanki köşende bekliyceksin beni :)
Çırağan sarayı gibi yanıyorum
Hepinizi yakıcam uleynnnn
Yanıyorummmmm .....:D:D
Yanıyorum pampaa
Yanıyorsun Fuat abi.flv - YouTube
Eyv Barış
Seninde yerin bende ayrıdır Burgazda
Videoları şimdi izledim tamamını
Aracın gerçekten çok güzel
Bilgilendirme açısından Günkut kardeşim önceki Postlarında sormuş
Kısaca şöyle diyebilirim
Şayet F7R motorlar F4R motorlara göre modifiye anlamında daha verimlidir
Bu gerçeği maalesef kabullenmemiz lazım
F7R kapağı inanılmaz verimli bir kapaktır
Beyin olarak sadece chip ille 15-17hp ye yakın bir güç alınır
Şaka gibi ama gerçek (Bende ilk duyduğumda has..... demiştim)
Tabi sadece bunlar etken değil
Ben yurt dışında gördüğüm adam sadece chiple 15 hp artış elde ediyor
Tabi bu merdiven altı bir uygulama olarak değil ciddi emek sarfedilmiş denemesi defarlarca yapılmış ünlü markaların yaptığı yazılımlar
Chip Filtre eksozt port polish ayrıca headers ile 180 -190 hp arası bir değer verdiğini biliyorum EREN34'ün eski F7R ının
Kanka az kaldı
Tıpkı eskisi gibi ilk Opette langırt antremanı sonra otoban antremanı
Bu aralar etkisi uzun sürsün diye asprinle içiyorum vodkayı :D
Kesinlikle F7R küçümsenmemesi gerekiyor
Güzel ellerde güzel işler çıkartıyor
Kapağı port polish yapmaya çok elverişli
Açarsan ilerde mutlaka yap :)
Çok saol abim çok teşekkürler :)
bizim için hiç önemli değil varsın sen beni 5 boy geç ben seni 5 boy geçiyim rolling sonrası shellde birlikte çayımızı içiyorsak en büyük abi kardeş dostluk örneğidir bu :)
TC'ye Maşallaaaah :)
Dizel aracın ile gel abiii bende dizelle gelicem rolling yapalım :D :DAlıntı:
Cliosportve
Pampa İbo
Tarife gerek yok gene her zamanki köşende bekliyceksin beni :)
Neden hep böyle spekülasyon olan denemeler Trakya bölgesinde. Burada adı sanı bilinmeyen eskilerin Mantar'ı Paşaoğlu'su gibi çok kalite bir usta/garaj felan mı var ? Bakıyorum da tüm Türkiye genelinde ne kadar deneme yapılıyorda sonucu 3 aşağı 5 yukarı aynı ise bu bölgeye gelince dengeler alt üst oluyor.
Güzel izahı olan var mı? Havası mı, suyu mu, taşı toprağı mı ?
herkesinde şaşırdıgı bu zaten bi gariplik var araçlarda eskısehırdekı 106 cılarda atar yapmıstı fıltre egzoz 206 ya ama sonuç umuldugundan farklı oldu bu sadece 1 örnek emre bence sende buakdar arabanla duygusal bağ kurma cansız varlıgı korurken canlıları kırma bence ınsanlar senı anlarda araban anlamaz;)
Rakıdan olsa gerek :D
Bu Kadar birbirinizi kırmayın altı üstü Roll Yapmışsınız Dostane Şekilde :))
Stock İntegra Stock Civic Sİ ile deneme yaptık ilk denemede paspasın azizliğine uğrayıp kötü vites attım Sİ beni geçti 2.3.4.denemelerde ben aldım ama ilkini ben aldım deyince EVET sen aldın DİYEBİLMELİSİN...!
Aynen kanka aldigimz arabalar gercekten farkli yuruo.kendimizce yapilan gelisi guzel ufak tefek seyler haricindede her hangi bsy yapmadik araclara bugune kadar.stock olmadigina inanmayp bu nedenle araba alanlar oldu bizden.emreylede dun gece konustum moralim bozuldugu icin biraz gergindim kusura bakmayin arkadaslar dedi konu kapandi.her zaman arkadasimiz :icon_tup:
Not: TH yi deler gecerim ayik ol :D :D (atara dewam)
f7r şaşırttı hakkaten. 2.0ide miydi neydı 140 lıklardan alakasız heralde bu motor.
benim clio yu al selçuk şenlesin orası :D 35 derece havada 185hp net :D
Erencim, Rs fabrika çıkışı; katalitik üzerinde,ortada susturucu,kıçında orjinal egsoz ve mevcut filtre sistemi ile 160Hp çıkar..172 koca bi yalandır...
Sen bu değişiklikleri yaptıktan sonra port polish de yaparsan 180Hp. zor değil,ki örnekleri var....Yani 20hp alınır alınmaz değil:icon_tup:
selçuk sen ne aldın araba şimdi dizelmi ?