User Tag List

Sayfa 4/8 İlkİlk ... 23456 ... SonSon
137 sonuçtan 58 ile 76 arası

Konu: TC f7r Coach - KK Rs ... Lüleburgaz Roll Denemeleri

EFL_39 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı NakkaSss Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Vallahi iki aracada maşallah ne diyeyim Erenden sonra özlemiştik f7r' ları
    teşekkürler

emre_ozr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben takıntılı insanım arkadaş benm için önemli geçilmek geçilmemek.kimisi dio teneke parçası bilmem ne hiçte öyle değil ben burda ne tartışmalar okuyorum.barışın araç iyi gitmiyo diyen zaten bu işi bilmiyodur ama şu bi gerçek benim f7r yi 4-5 boy geçmem gerekiyo ve öylede olcak rs i kontrol edicez bi sıkıntı var mutlaka tekrar dostça bi deneme yaparız konuyla ilgilenen tüm arkadaşlardan tekrar yorum alır tamamlanan eksiklikleri paylaşırız

mechanic - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı emre_ozr Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ben takıntılı insanım arkadaş benm için önemli geçilmek geçilmemek.kimisi dio teneke parçası bilmem ne hiçte öyle değil ben burda ne tartışmalar okuyorum.barışın araç iyi gitmiyo diyen zaten bu işi bilmiyodur ama şu bi gerçek benim f7r yi 4-5 boy geçmem gerekiyo ve öylede olcak rs i kontrol edicez bi sıkıntı var mutlaka tekrar dostça bi deneme yaparız konuyla ilgilenen tüm arkadaşlardan tekrar yorum alır tamamlanan eksiklikleri paylaşırız
    sente, yağı suyu vs...
    --
    her geçen yıl bir önceki yılı aratır hale geldi zaman...

kutsal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kanka geçmek gecılmek önemlı teneke parçası deıl benım ıcın dıyosun dostça yıne denerız dıyosun tutmuyo söledıklerın boşverın sız bence denemeyın bıdaha kalpler kırılmasın geçince bırılerını mutlu oluyosan ben gelırım yakında gecersın benı

ErT_ThM - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    masallahhh !!!!
    Powered and Map by PowerTune
    D-16 TuRBo
    34 ZZ 5235

CRUEL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Normal sartlarda f7r in gecmesi mantiksiz gelio olablr ama bazen umulmayan sonuclarda cikabilio massallah f7r a.. cok ii anlayabiliyorum sahibini

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı kutsal Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kanka geçmek gecılmek önemlı teneke parçası deıl benım ıcın dıyosun dostça yıne denerız dıyosun tutmuyo söledıklerın boşverın sız bence denemeyın bıdaha kalpler kırılmasın geçince bırılerını mutlu oluyosan ben gelırım yakında gecersın benı
    Walla moruq daha geçenlerde dostça denemeli başlık altında tartışıyodun benim gördüğüm kadarıyla denemeler hep dostça ama tartışmalarda hep kol gibi atarlar giderler neyse benim için bu konu kapanmamıştır f7r a kırbirmilyon kere maşallah

kutsal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Walla moruq daha geçenlerde dostça denemeli başlık altında tartışıyodun benim gördüğüm kadarıyla denemeler hep dostça ama tartışmalarda hep kol gibi atarlar giderler neyse benim için bu konu kapanmamıştır f7r a kırbirmilyon kere maşallah
    ben hangı dostane denemenın altında tartışmışım en babasında makara yaparım göstersene kendı arabamı korudugum bıyer bana

canozcan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yine söylüyorum. geçtim demek kolaydır.geçildim demek zordur . oyüzden taraflardan birisi geçildim diyene kadar, geçtim dememek gerekir.. sıkıntım var diyorsa sıkıntı yok yine deneriz ozaman arkadaşım demeliyiz.

Günkut - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı canozcan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yine söylüyorum. geçtim demek kolaydır.geçildim demek zordur . oyüzden taraflardan birisi geçildim diyene kadar, geçtim dememek gerekir.. sıkıntım var diyorsa sıkıntı yok yine deneriz ozaman arkadaşım demeliyiz.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Korumak korumamak değil ben tartışmadan bahsediyorum.sen koruma ben sahibi olduğum herşeyi korurum cansız bi varlık olması bişey değiştirmiyo

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    emre neden tartışıyosun veya neye alınıyosun bana söylermisin

Ek.Civic_Spoon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Emre benim anlamadığım haber etmeden geldin, hazırlık yapmayın diye söylemedim dedin

Video cekice z dedik haberin olsun diye, çekin adas bu sefer istediğinizi yapın dedin ve bu muhabbetlere barışla bende sahidiz

Şimdi bunca muhabbete rağmen sen hala bahane uretiyosan sonucu azimsayamadiysan bence sen kimseyle deneme arkadaşım benden sana tavsiye

guwen_ar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Korumak korumamak değil ben tartışmadan bahsediyorum.sen koruma ben sahibi olduğum herşeyi korurum cansız bi varlık olması bişey değiştirmiyo
    Emrecim sana kimse araban gitmio diyemez.barisin f7r gercekten saglam yuruyen bi f7r ki chip konusunda en verimli bi kac aractan biri f7r.chipten sonra kac boy aldigini buraya yazsam millet guler bana dalga geciorm diye.barisin arabanin ne kadar gittigini bilenler zaten sasirmamis bu duruma.buda bi gercek kk rs ede kimse yurumuyo diyemez diyen warsa denenir.hepimiz yakin arkadaslariz lutfen bu tur seyler hos degil

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı 306 evo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    emre neden tartışıyosun veya neye alınıyosun bana söylermisin
    Arabanın bozulduğu gün araç gerçekten seninle denemeye başladıımda kesmeye başladı ama inanmadınız yalan atıyosam yada bir boy öne geçtin diye bahane uyduruyosam rs e bidaha binmek nasip olmasın artık ne diyim siz bilirsiniz ki zaten üçünçü denemede beyindeki kablo tamamen koptu ve yolda kaldık 3 saat gelip gördünüz neyse o gün geçti gitti dün akşamda benim yaptığım hesaplar çarşıya uymadı açık açık söylüyorum 2 yada 3 boy fark olmalıydı olmayıncaca canım sıkıldı üzüldüm buda benim en doğal hakkım söylediğim gibi ben takıntılıyım kabullene iorum bu kadar basit aramızda bi sorun yok tekrar deneriz sende beni kırmazsın diye düşünüorum çünkü bi sorun olduğuna eminim ve belkide çok küçük bi sorun bu sorunu halledince tekrar durumu görmek istiyorum biliyosun edirnede bu farkı görebileceğin bi araç malesef yok aracın gerçekten çok iyi gidiyo biliosun bendede f7r vardı ama böyle bişi değildi

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Arabanın bozulduğu gün araç gerçekten seninle denemeye başladıımda kesmeye başladı ama inanmadınız yalan atıyosam yada bir boy öne geçtin diye bahane uyduruyosam rs e bidaha binmek nasip olmasın artık ne diyim siz bilirsiniz ki zaten üçünçü denemede beyindeki kablo tamamen koptu ve yolda kaldık 3 saat gelip gördünüz neyse o gün geçti gitti dün akşamda benim yaptığım hesaplar çarşıya uymadı açık açık söylüyorum 2 yada 3 boy fark olmalıydı olmayıncaca canım sıkıldı üzüldüm buda benim en doğal hakkım söylediğim gibi ben takıntılıyım kabullene iorum bu kadar basit aramızda bi sorun yok tekrar deneriz sende beni kırmazsın diye düşünüorum çünkü bi sorun olduğuna eminim ve belkide çok küçük bi sorun bu sorunu halledince tekrar durumu görmek istiyorum biliyosun edirnede bu farkı görebileceğin bi araç malesef yok aracın gerçekten çok iyi gidiyo biliosun bendede f7r vardı ama böyle bişi değildi

seni cok ii anlayabiliyorum seni sevdiğimde ii bilirsin ogün herkes gitti ben sana döndüm belki elimden bişiy gelmedi ama dönmezdim ben seninle bi alıp veremediğim yok zaten ben tek kelimde etmedim buraya video attım yine demedim kusura bakma arkadasım bugün yazdığın bazı şeylerden sonra kırıldım herhangi bi iddaa yokken böle konusmaman gerekti deneme için saol ama bu muhabetlerden sıkldım artık uğurda arkadasın denerse denesin senle bu araba muhabbetinden bidaha karsı karsıya gelmeyelim mümkünse başka bişiy için herzman dostumsn...

iynn-RS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ya arkadaslar tamam f7r iyi yurur ama bi yere kadar.

chip filitre egzozla rs le flan yuruyemez. ne kendinizi kandirin nede baskasini.

bu arabalar yeni cikmadi piyasaya.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sizi deneme harici görmeye zaten ben geliyodum bi daha mekanınızada gelmeyelim oldu olcak bide faceden engelle tam manita işi olsun nasıl istiyosan öyle olsun moruq hepinizin canı sağolsun size hayırlı geceler

guwen_ar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı iynn-RS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ya arkadaslar tamam f7r iyi yurur ama bi yere kadar.

chip filitre egzozla rs le flan yuruyemez. ne kendinizi kandirin nede baskasini.

bu arabalar yeni cikmadi piyasaya.
    Bu adam sadece kk rs le denemedi farkli rs lerlede denedi.sen speclerine inanmiosan sikinti yok.bizi taniyanlar bilenler yalanla dolanla isimizin olmadigini iyi bilirler.ama sanada hak veriorm rs im olsa aynisini yazardim

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)