Tabiki mesela benim önümde çok araba toplandı senelerdir, eskiden kafalarına göre kazığa bağlayıp çekerlerdi ki hala o şekilde yapanlar var, adam gibi yapılırsa aynı çıkıyor, ama tabii ki bilgisayarlı gibi olmuyor, kazıkla çekenlerin çoğu daha sonra arabanın hatları bozuk gözükmesin diye bir çok parçanın ayarıyla oynardı, mesela kaput ve sol çamurluk çizgisi aynı gitmiyorsa sağ çamurluk kaputa doğru çekilir o aradaki mesafe kapatılıp kaputla oynanırdı sol çamurluk çizgisi eşitlenirdi falan fişman, kazanın durumuna göre çok değişiklik gösteriyor yapılan işler, ama verdiğin paranın karşılığını bilgisayarlı da alırsın![]()
Anladık hepiniz kralsınız da, tahtta üst üste mi oturuyorsunuz
iyide bunda şaşırılacak bişey yokki ? türkiyede hergn milyonlarca araç bu şeklde toplanıyor ve araç sadece ön sol çamurlktan hasar almş. paylaşmaya değecek bir video değil.
bunlar bi konya sanayiye gitsin de görsünbi topkapı yapsınlar bi antalya yapsınlar,ondan sonra konuşalım
vakt-i zamanında yoktan varediyoduk resmen heygidiheysene 97-2001 arası..
![]()
- K -
________
Dr.Ecu
atla gel herzaman beklerız.
on tamponu arka tamponu camurlugu sıfır aldılar arabaya macun bıle cekmedıler. bıde ustune ustluk komple boyadılar![]()
tr dede var sıkıntı yok
bılgısayarlı da manuelde cekebılırsın
bnm dıkkat ettıgım bı nokta var .adam sase cektırıken podye sacını cekıclıyor alttan alttan vuruyor duzelsın dıe.
bızde dayama kullanılır vurdugu yerın arkasına darbe gıtmesın orayıda bozmasın dıe.
yaptıkkları hıcbısey yok acıkcası arka sol camurlugu olmayan bı a4 topladık yenı keske fotosunu cekseymısım.
2 arabadan 1 araba çıkartan var burası Türkiye
buda bişey mi türkiyede 3ü 1 arada yapılıyor![]()
bizdeki arabaların bu kadar güzel toplanmama sebebi değişen takıntısı olması bence =) mis gibi sıfır takıyo adamlar herşeyi..gerçi işini iyi yapanlarda var tabiki =)
Ben bir video çekeyim bari. şase kolu değişimi, kaynaksız yapıştırma perçinleme işlemi ile arka çamurluk değişimi, yapıştırma perçinleme ile tavan sacı değişimi. Cellette marka sistem 5000 doğrultma kalıpları ile amortisör kulesi değişimi vs gibi son teknoloji onarım tekniklerini biz uyguluyoruz. Hiç aklıma gelmemişti video çekmek. bu hafta içi bende hazırlayayım![]()
valla ben de bi fatih usta değil yazmaya gelmiştim
İngiltere için gayet kolay bir restorasyon adamlar ölüyü diriltiyor mübarek.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)