kim ne derse desin o kadran mildeolsa bir sıkıntı var b16 daha iyi çeviriyo. birde sorum olacak bu arabanın vtec ile videosu varmı ?
Printable View
kim ne derse desin o kadran mildeolsa bir sıkıntı var b16 daha iyi çeviriyo. birde sorum olacak bu arabanın vtec ile videosu varmı ?
yokuş yukarı ise normal bir sonuç, mutlaka düzlükte daha iyi çevirecektir, scirocco ile de çok altta basıyor honda , ondan dolayı açamıyor..herkes standart typerı unutmuş :)
ekk20 de ruh yok
maşallah araçlara:)
ayrıcaonur cok kullanmıyor ek yı yatıyor genelde. biraz açmak lazım :)
Güzel denemelermiş bide ben deneyeyim bakalım su araçlarla :D
Maşallahh
Her swap yapılmış K20 uçucak diye birşey yok
Dezavantajı çok arabanın
EKK1 yürüyen - oem ecu - oem kelebek manifold - headers yok
Araçta typer koltuklarından tutun bir sürü ağırlık var
Kantara çıksa 1150 - 1200 kg arası çıkar sürücüsüz
iki kişi var aracın içinde
BMW dede iki kişi olsa bile daha az etkilenir
adamlar zevkine araba yaptılar hırsına herkesi geçmeye değil videoları izleyin keyif alın bitsin geçsin hemen küçümseme ezme ne oluyor anlamış değilim
sizde çok daha iyisi varda bizmi görmedik videolarını
Herkes sanıyorki her K swap yapan herkesi geçicek yok böyle bir dünya arkadaşlar
2008 de ben ilk koydugumda motoru açın izleyin videoları S2K beni 200 220 yakalıyıp gecip gidiyordu
bu aracada biraz emek vermek lazım
Kpro - ince conta - RBC - Kelebek - Headers - EG yürüyen - Kısa
Bunlar yapılsa şu izlediğiniz videolarda deneyen araçlar keyif almazlar bu araçla denediklerin de
Ama bunlar hep maliyet şu yazdıklarım 5000 6000 TL
Keşke motoru al koy bitse herşey ne güzel olurdu :)
Maşallah güzel denemeler olmuş
K20 yi sürücü faktörü geri götürmüş bence.
masallah kayseride basarılı arabalar var ama cıvıc biraz daha hızlanırsa daha güzel olur diye düşünüyorum
Civic 4te tıkandı gibi... Neden acaba ?? Çok seri indirmesi lazım o hızları
hılmının yorumundan sonra fazlada bıse yazmaya gerek yok aracı bız herseyıyle yaptık ve hemen hemen ılk kez rolle cıktı yavas yavas doldurdukca artı ve eksılerımızı gorucez Pılotumuz alperde araba gıbı ılk kez rolledı o gun denedıgımız arkadaslarda arabayı bı gorelım dıe denedıler sagolsunlar emege bıraz saygı ve specler ogrenılmeden cok bılenler ona gore yorum yazsa daha keyıflı olur Sonucta kayserı ıstanbul vb degıl ustalarımızın bazıları bıle bı cok seyı bu projede ogrendı
Hayallerimden birisidir eski kasa civicte güçlü bi motora sahip olmak. Güle güle kullanın
540 çok iyi gidiyor maşallahı var K20 swapta fena değil ama 180kmh sonrası bi tıkanıklık var gibi 5.vitesde daha bi deparlı gitmesi lzm gibi ama eğim var sanırım ondan tıkanıyor ve BMW hacimini konuşturuyor bu sefer.Scirocco olması gerektiği gibi gitmiş zaten..çekim kalitesi harika olmuş herşey net
Cok güzel denemeler araçlara massallah.
bütün araçlara maşallah anladığım kadarıyla çok fazla bi iddada yok zaten...
ama kayseri roll videoları konusunda resmen devrim yapıyor...adamlar filim tadında roll çekiyor helal olsun.