bencede k20 yavas kalmis
bmw hacimi konusturmus
bencede k20 yavas kalmis
bmw hacimi konusturmus
EK K20 lerle ilgili bisey soylemek istiyorum.
hiçbi ek k20 nin sesi bi ep3 gibi cıkmıyor.
neden acaba?
pskolojik mi?
yoksa HEADERS yapıları farklı dıye mı acabA?
Arabacı Ağır japon..
ne kadar çok biliyor bazı forum üyelerimiz
bilende yazıyor bilmeyende
hilminin yazdıklarından sonra konunun kilit olması lazımmış
her swap yapılan k20 kral mı olması lazım ?
bide çok bilenler rakım rakım diyip laf salatası yapmış , tabi honda stock ve yüksek rakımda bmw turbo ve rakıma göre ayarlanmış hey Allahım
Bana da 540 geç açılmış gibi geldi başta fakat kadranı rahatça bitirebildiğine göre sıkıntı yok. Bu tür videolarda sağlıklı analiz yapılamıyor fakat k20nin 200de duvar olması çözülmeyi bekleyen bir problemi olduğuna işaret ediyor.
Yine bu tür ağır-hafif kıyaslamalarında hafif arabarın rüzgarla imtihan edemediğinin tespitini yapmak gerekir. Çoğunuzun bildiği 106 ve m5 koşusunda rüzgarın etkisi başlayana kadar 106 iyi kafa tutuyor. Sonrası *****.. Ağır ve hacimli motorlar sağlıklıysa eğer, 200km+ hızlarda bile tıkanmadan ivmeleniyorlar sanki önden rüzgar yemiyormuş gibi.![]()
bmw scirocco cok guzel yurumus valla ek k20 ye gore .. motor bakımlarımı yapılmadı yoksa pılotajmı cozemedım yada vıdeodan kaynaklı ek k20 ye gore bıraz yavas gıbı geldı bana ... masallah ama cok canlı yakından gormustum ..
facebook: hasan serdar şengül
instagram: hasan_serdar
ECUPROJECTS PERFORMANCE-CHİPTUNİNG AKSARAY BAYİİ
işin ustaları anlatmış. stock'un anlamını unutmamak lazım. olay manifoldla headersın farkı...
HONDA; KONFOR DA O'NDA...
Konu biraz hortlamış.Yanlış hatırlamıyorsam k20 swapta gereğinden çok fazla uzun turbo projeli bir araca göre şanzuman var o yüzden üst hızlarda rampaya karşı basıldığı için tıkanıyordu. Millet kötüleyeceğine az çok devir saatine bakıp tahmin yürütse olayı kestirebilir. Onur abim yanlış diyorsam düzeltsin 5. vites redline da 250 km hızlara geliyor olması lazım ki daha bunun 6. vitesi var. Olması gereken uzunluktaki şanzuman takıldı diye hatırlıyorum. Motorada bir kaç dokunuşla 300 hp üstü makinelerle denemek lazım..
![]()
Vw Cc & Mk 5 Gti
ben bu videoları yeni gördümnapolyon ne demiş para para para K ya biraz masraf yapılrsa
) daha zevkli olur
Kurt kışı geçirir yediği ayazı unutmaz..
nasıl k20 anlamadım valla basar basmaz açması lazımdı
Mahşein üç atlısı
dmrc garaj
35 cvk 31 s2000
35 eu 122 vti
35 ke 9481 egk20
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)