Maşallah araçlara :) Ama RED ın debrıyaj cıdden kotuydu dun GSI cı arkadas evet ayıp oldu sana bencede kusura bakma benım arabamda hazır olsın bende gelırım senınle denemeye sıkıntı yok :)
Printable View
Maşallah araçlara :) Ama RED ın debrıyaj cıdden kotuydu dun GSI cı arkadas evet ayıp oldu sana bencede kusura bakma benım arabamda hazır olsın bende gelırım senınle denemeye sıkıntı yok :)
Maasallah opel markasi zaten boyle performanslarda hep var ama reklami az biraz:))
Opelci benle denermisin zuhahha
Yada mustangci
Cok guzel maşallah. Ufak aksaklıklar olur. Bora dan sıkıntı cıkmaz adam adam. Super deneme
Maşallah abi GSI'a. Nazara gellecek:)
masallah devo tam bir keyif aracı dün daha agresifdi her zamankınden
Gitmee naan ben bu sabah geldim. Esasında gitme diorum ama git. Adamların bizden ne kadar ileride olduğunu gör. Daha S4 piyasaya düşmedi herifler kopyasını yapmışlar. Retina takibine kadar çalışıo. Fiyatı 150€. Valla komik yer.
Gel gel misafirimiz ol yemek yiyelim beraber.
abi iyi dilekleriniz icin tesekkurler ama cabuk dondunuz doyamadik muabbete orginal beyin ve standart yazilimla bukadar gidiyo bu sinif guzel cunki denemeye secenek cok denenen araclarda ses getiren araclar keyf buyuk :) sampiyonlar ligi budur bnm gozumde kralda sensin bu alemde
maşşallah araçlara.talihsiz bir gece olmuş.arızalar umarım çabuk giderilir.izlemek çok keyifli.
emeği geçen ustaların ellerine sağlık
maşallah red gerçekten çok güzel yürüyor dün akşam canlıda izledim emeğine sağlık bora abi
Baya guzel gidiyordu Astra, arabayi bilmedigimden o gece ben de sasirdim izlerken. (Mercedes CLK bendim) Allah kazasiz belasiz gazlamak nasip etsin :)
BUR'la RED'in videolar da gelir umarim onlar asil cok zevkliydi :) Bi ara tunel altindan 3 S2K gecerken baya yuksek sesli kahkaha attim icerde :D
Marmarisin ordaydim bende devran , sizi gordum hatta cikarken, haber verseydin ya basina bisey geldigini ?
maşallah hepinize beyler
Bur plaka s2000 ni Geçmiş olsam da RED ile hiçbi deneme videosunu foruma koymama karari aldim. Bu saatten sonra hiç polemik cekecek kafada degilim. Herkes akilli olsun.
Benim rızam olmadan da baska kimse koyamaz. Videolari merak eden varsa Atasehirde yanima gelir ben izletirim ona videolari en güzelinden ;)
s2000leri kendi arabamdan değilde astradan izlemek isterdim. 16 plaka megane bendim. Çoğu zaman büyük şaşkınlıkla astrayı izledim ben :D kazasız belasız keyifli sürüşler dilerim. Aynı zamanda corsada çok başarılıyıdı. s2000ler zaten bambaşkaydı bana hepsi aynı gidiyomuş gibi geldi kendi aracımdan görebildiğim kadarıyla :)
bi ara red11 in kaputunun altını gördümde sanırım orda bi sanat eseri yatıyor gerçekten saygı duydum :)
vay arkadaş böyle komedi yok bursa ya iş için gitmiştim gece dönüşte ne göriyim red vs araçlar rolling yapıyor ben metro turizm 403 otobüsün içindeyim s2000 ler yolu kapatmış tam arkalarındayım kafayı yedim ben nasıl olmam orda diye az kaldı kaptandan otobüsü alıp onla rollinge katılıcaktım :) :) :) olurda bukadar tesadüf olur ama devran seni tuzladan itibaren hiç görmedim sen sadece tuzlaya giderkenmi sıktın birde bu dediğim olay cumartesi akşamı oldu siz cuma günü birdaha çıktıysanız ben sadece s2000 lerin gazladığı geceye denk gelmişte olabilirim s2000 ci arkadaşların birini telden aradım arkadaşta şaşırdı hangi araçdasın sen diyor 403 deyim :) :) :) neyse kalın sağlıcakla devranım tekerine taş değmesin :)
Bugün kısmetse bursadan motorla dönücem bakarsın uğrarım yanına :)
senkronlu yurunse daha verimli olcakmis, 2 aracada tebrik