User Tag List

Sayfa 4/4 İlkİlk ... 234
72 sonuçtan 58 ile 72 arası

Konu: devo astra gsi & red s2k & jay sk2

Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Gitmee naan ben bu sabah geldim. Esasında gitme diorum ama git. Adamların bizden ne kadar ileride olduğunu gör. Daha S4 piyasaya düşmedi herifler kopyasını yapmışlar. Retina takibine kadar çalışıo. Fiyatı 150€. Valla komik yer.
    Gel gel misafirimiz ol yemek yiyelim beraber.
    IN BOOST WE TRUST

chiefkadir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı çağrı dündar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    abi şoke olmadım kı dedim doğrudur ama içimden artı abi ben ne dedim devo 3ile 4 arası tutunuyor olursa sonrasında yürür gider demedimmi ***** arac yanından
    Devo biraz daha hızlanır sınıfı değişir yakında

Alıntı kelalper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Gitmee naan ben bu sabah geldim. Esasında gitme diorum ama git. Adamların bizden ne kadar ileride olduğunu gör. Daha S4 piyasaya düşmedi herifler kopyasını yapmışlar. Retina takibine kadar çalışıo. Fiyatı 150€. Valla komik yer.
    Gel gel misafirimiz ol yemek yiyelim beraber.
    Biradere bağlı bro onunla gidecez ,davetin için sağol..Sen ankaraya gelirsen mutlaka bekleriz

devolation - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı chiefkadir Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Devo biraz daha hızlanır sınıfı değişir yakında

Biradere bağlı bro onunla gidecez ,davetin için sağol..Sen ankaraya gelirsen mutlaka bekleriz
    abi iyi dilekleriniz icin tesekkurler ama cabuk dondunuz doyamadik muabbete orginal beyin ve standart yazilimla bukadar gidiyo bu sinif guzel cunki denemeye secenek cok denenen araclarda ses getiren araclar keyf buyuk sampiyonlar ligi budur bnm gozumde kralda sensin bu alemde
    Devran Ünyıldız... C20LET astra gsi-
    powered by ÇİÇO GARAGE gebze -
    ANV tuning bostanci..
    OPELTECH service..

hikmetcubukcu01 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    maşşallah araçlara.talihsiz bir gece olmuş.arızalar umarım çabuk giderilir.izlemek çok keyifli.
    emeği geçen ustaların ellerine sağlık
    Drag Service & Dr.Ecu

06 KOP 42

Basit insanlarla uğraşma..!unutma,kartallar sînek avlamaz..

chiefkadir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı devolation Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    abi iyi dilekleriniz icin tesekkurler ama cabuk dondunuz doyamadik muabbete orginal beyin ve standart yazilimla bukadar gidiyo bu sinif guzel cunki denemeye secenek cok denenen araclarda ses getiren araclar keyf buyuk sampiyonlar ligi budur bnm gozumde kralda sensin bu alemde
    Teveccühün conemm Roll zevkini iyi kaptın herhafta gidiyon maşallah Parayı bitirir bu heyecan

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    maşallah red gerçekten çok güzel yürüyor dün akşam canlıda izledim emeğine sağlık bora abi

TarikS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    60 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Baya guzel gidiyordu Astra, arabayi bilmedigimden o gece ben de sasirdim izlerken. (Mercedes CLK bendim) Allah kazasiz belasiz gazlamak nasip etsin

BUR'la RED'in videolar da gelir umarim onlar asil cok zevkliydi Bi ara tunel altindan 3 S2K gecerken baya yuksek sesli kahkaha attim icerde

mr.korhan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Marmarisin ordaydim bende devran , sizi gordum hatta cikarken, haber verseydin ya basina bisey geldigini ?

VTec_king - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    maşallah hepinize beyler
    Halkını cehalet ve sefalete teslim eden yöneticiler yok olmaya,cehalet ve sefalete sürükleyen yöneticileri seçen halk ise köle olmaya mahkûmdur.ATATÜRK

BoraRS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı TarikS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Baya guzel gidiyordu Astra, arabayi bilmedigimden o gece ben de sasirdim izlerken. (Mercedes CLK bendim) Allah kazasiz belasiz gazlamak nasip etsin

BUR'la RED'in videolar da gelir umarim onlar asil cok zevkliydi Bi ara tunel altindan 3 S2K gecerken baya yuksek sesli kahkaha attim icerde
    Bur plaka s2000 ni Geçmiş olsam da RED ile hiçbi deneme videosunu foruma koymama karari aldim. Bu saatten sonra hiç polemik cekecek kafada degilim. Herkes akilli olsun.

Benim rızam olmadan da baska kimse koyamaz. Videolari merak eden varsa Atasehirde yanima gelir ben izletirim ona videolari en güzelinden

McKrop - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    s2000leri kendi arabamdan değilde astradan izlemek isterdim. 16 plaka megane bendim. Çoğu zaman büyük şaşkınlıkla astrayı izledim ben kazasız belasız keyifli sürüşler dilerim. Aynı zamanda corsada çok başarılıyıdı. s2000ler zaten bambaşkaydı bana hepsi aynı gidiyomuş gibi geldi kendi aracımdan görebildiğim kadarıyla

bi ara red11 in kaputunun altını gördümde sanırım orda bi sanat eseri yatıyor gerçekten saygı duydum

osman 1.8t - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    vay arkadaş böyle komedi yok bursa ya iş için gitmiştim gece dönüşte ne göriyim red vs araçlar rolling yapıyor ben metro turizm 403 otobüsün içindeyim s2000 ler yolu kapatmış tam arkalarındayım kafayı yedim ben nasıl olmam orda diye az kaldı kaptandan otobüsü alıp onla rollinge katılıcaktım olurda bukadar tesadüf olur ama devran seni tuzladan itibaren hiç görmedim sen sadece tuzlaya giderkenmi sıktın birde bu dediğim olay cumartesi akşamı oldu siz cuma günü birdaha çıktıysanız ben sadece s2000 lerin gazladığı geceye denk gelmişte olabilirim s2000 ci arkadaşların birini telden aradım arkadaşta şaşırdı hangi araçdasın sen diyor 403 deyim neyse kalın sağlıcakla devranım tekerine taş değmesin

devolation - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı osman 1.8t Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    vay arkadaş böyle komedi yok bursa ya iş için gitmiştim gece dönüşte ne göriyim red vs araçlar rolling yapıyor ben metro turizm 403 otobüsün içindeyim s2000 ler yolu kapatmış tam arkalarındayım kafayı yedim ben nasıl olmam orda diye az kaldı kaptandan otobüsü alıp onla rollinge katılıcaktım olurda bukadar tesadüf olur ama devran seni tuzladan itibaren hiç görmedim sen sadece tuzlaya giderkenmi sıktın birde bu dediğim olay cumartesi akşamı oldu siz cuma günü birdaha çıktıysanız ben sadece s2000 lerin gazladığı geceye denk gelmişte olabilirim s2000 ci arkadaşların birini telden aradım arkadaşta şaşırdı hangi araçdasın sen diyor 403 deyim neyse kalın sağlıcakla devranım tekerine taş değmesin
    knka ctesi aksam s2000ler ayri cikti yine gec haberimiz oldu bizde kavaciga siktik 3 araba gebzeye donerkende kadettle bastik efsane geceydi ankaradan gelen seref konuklarimizda vardi keske sende olaydin
    Devran Ünyıldız... C20LET astra gsi-