alper aga sen bu işi biliyorsun![]()
alper aga sen bu işi biliyorsun![]()
cok merak edıyorum ve soruyorum ?
sanal alemın kablosuz delıkanlıları klavyenın hangı tusu ates edıyor ? ?
tuned by : gürsel canpolat (16ec813)
yok lan buradan öğrendiklerimi satıyorum.![]()
IN BOOST WE TRUST
evet sonuç aynı olmaz, arkadan itişlerde kayıp önden çekere göre biraz daha fazla olur. 0/100 denemesinde önden itişli araç avantajlı olabilir yanlız 100 / 200 denemesinde işler degişebilir bahsettigim durum benim aracın tonajının astra gsi ye göre hafif olması, arkadaşla deneme yapacagız, gsi deki hp farkından dolayı gsi avantajlı olur. gsi turbo let motor, bendeki atmosferik stock motor mevcut. gsi de mantaya göre tonajı agır kalıyor , gsi hp farkından önde bitirebilir. türkiye'deki ilk c20xe sfi motorlu manta b nin giderini hep beraber görecegiz. daha önce denenmediginden şuan kafalarda soru işareti var. baştan dedigim gibi geçme geçilme derdim yok. amaç aracın giderini görmek![]()
Turbo Rider
Yamaha 1000r
inşallah araç yeni motoru ile çok güzel olacak. bütün uğraşılarımıza değecek bir makina ortaya çıkaracagız inşallah. motor bildiginiz astra gsi sfi ve calibra larda kullanılan sfi 150 hp C20xe motor. şuan hazır stock olacak evet şuan extra birşey olmayacak, degişiklik daha sonra yapılıcaktır, turbo vs.
proje kısa sürede tamamlanacaktır. bittiginde konu açarım.
Turbo Rider
Yamaha 1000r
unutmadan belirteyim. stock bir astra sfi ile veya aynı güçlerde farklı marka araçlar ilede denemek lazım esas fark buradan anlaşılır.
Turbo Rider
Yamaha 1000r
tam tersine drag yarışlarında arkadan itişli araba her zaman daha avantajlıdır. Kütlenin devinimindan dolayı ağırlık arkaya doğru haraket eder bu da arka tekerleklerde daha fazla tutunma anlamına gelir daha hızlı kalkılır. Önden çekerlerde bu dezavantaj roll yapılan denemelerde daha azalır aktarmadan dolayı avantaja döner. Yani drag yapmak sizin için çok daha avantajlı esasında.
Motor farklılıklarına gelince Astra sizden daha ağır olabilir ancak yüksek torktan dolayı dezavantaj değil ki Astra GSI normalde de çok ağır değil. Bence sizin denemeniz gereken araçlar atmosferik GTI GSI grubu.
IN BOOST WE TRUST
bi videoda benden gelsin
devo astra turbo & mae kadett gsi - YouTube
Tm Astra Turbo
Emeği geçenlere sonsuz teşekkür
valla telefonla bu kadar oluyo hd atıyorum bide videoları
arabam çıksın dibinizden çekerimzuhaha
Tm Astra Turbo
Emeği geçenlere sonsuz teşekkür
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)