korkunç bir durum olsa gerek...
korkunç bir durum olsa gerek...
Rotary.. because we dont need many liters to kick u'r ass..
kontak kapatsalar yürümeye devam edermi ki o araçlar?
RACE WERKS
otomatik olmaları ana sebep %90 şanzıman+gaz teli birlikteliğinin sonucu diye düşünüyorum.
Genelde asya araçlarında var sanırım.Arada bi golf var ama. ;
http://www.techturkey.com/forum/gene...ma-sorunu.html
birde basıp çekiyor, sanki birisi uzaktan kontrol ediyormuş gibi, otomatik araçlarda kronik desem golf var aralarında
japonlarda kamikaze var bu korelilerdede yöntem bu herhalde sinir krizi geçirince dip gaz kapalı traifkde![]()
Araçlarında çoğu Sonata benim arabadanMemleketlilerim üstatlardan öğrenicek çok şeyim varmış
bende hep normal kullanıyorum arabayı
![]()
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
kobraa takibinde vardı bir bölümde mercedes e serisinin takılıyordu film tadında bişeydi ama bulun izleyin.![]()
Ex Automobile Service Advisor - New Truck Service Area Manager
arabalar turbo dizel mi acaba turbonun milini kesip tapagaz moduna geçiyor..çok sakat bir durum..
Crm performance
İlk video facia ciddencok ilginç geldi bana ya cok tehlikeli kontak kapatması lazım hemen bence böyle bi durumda
sonatada kontak kapatılmaz daima dipgaz kore style biz arabayı bile gangam style dinleyerek sürüyoruz![]()
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
hyundai sonatanın genel problemi ama hyundaiye götür kabul etmezler
IN BOOST WE TRUST
bu problemlerin ciddi bir oranda fazlalıkla hyundai lerde görünüyor. arada tek tük işte diğer markalar..
bir ara amerikadaki elentralarda kararlı bir şekilde sola çekme durumu vardı.. aşamamışlardı o problemi bir türlü..
e60 vardı yala aralarında otobanda ne hardcore makas yaptı ama keşke emniyet şeridini bırakmasaymış. Çok kötü patladı. Vurduğu araçtakiler inş. ölmemiştir ama zor...
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
4. video otobanda giden mavi e60 hatta videonun başında japon bi garı çıkıoÇin malı kopya e60 değildir herhalde orjinal gibi
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)