User Tag List

Sayfa 3/6 İlkİlk 12345 ... SonSon
97 sonuçtan 39 ile 57 arası

Konu: Kendi kendine hızlanan araçlar (Sudden unintended acceleration)

Tech Moderator Schumi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    51 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Yiğit G. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    benim basıma buna benzer birşey geldi.. Şu eskiden spor ayakkabıların arkasında askılık gibi birşey olurdu. Hah şu en arkadaki askılık zıpçıktısı

Otobanda gidiyorum hemde dipgaz , bir ara gişelere yaklaştık boşa aldım sag ayagımı geri çektim... o sırada o askılık gibi olan zıpçıktı , hani koltukların altında koltugu one geri itmek için enlemesine uzun ince bir demir olurya sen oraya gir... Şu demire...

frene basmam lazım ayagım one gitmiyor.. aklım cıkıyordu fren yapamıyorum 180 le gişelere gidiyorum... panik yapmadım oldugu yerde ayagımı saga sola goturdum yavaşça kurtardım... Çok fena bir anıydı insanın elinin kolunun baglı olması fena bi duygu...
    Bende kendi nişanıma gidiyorum. Tutturdular sivri burun kösele giyeceksin diye. Benim ayaklar 46 numara. Sivri burun ile oldumu 50 numara. Üstüm grandtuvalet yapıştırmış gidiyorum E5'te. Lan yol sıkışıyor ben en sağ şeritte 150-160 polis arabasının üstüne doğru yardırıyorum. Ayağımı gazdan çekiyorum gelmiyor. Direksiyon kolonun altındaki sigorta tablasına takılmış ayakkabının ucu. Çekiyorum gelmiyor. En sol bir asıldım ayağımla çat diye bir ses sigorta kutusunun kapağı kırıldı çıktı. Sonuç polise çekilen bir sol silme arkamda sirenler anonslar ve sellektörler.
    Schumi.Projects

106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
    Never drive faster than your guardian angel can fly
    106 RC - 106 GTI with 2 liter engine

stak67 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    arabalardaki durum benim tahmin ettiğim kadarıyla genelde dizel motorlarda olan durum. motor yanma odasına aşınmadan sebeple yağ çekiyor ve o içindeki yağın etkisiyle devir yükseltiyor. böyle bi durumda motoru stop ettirmek için yapılacak tek şey hava almasını engellemek olur. kontak falan hikaye.

gökberk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ayağım fren pedalının altında kalmıştı mahalle arası bir yerde ..
    Daha ehliyetim yokken kaçırdık arabayı 1-2 yaptım ayak fren pedalının altına kaçtı..
    Bağcığı da pedala takıldı o an sıçtın mavisini görmüştüm.. Allah'tan 2 hamlede çıktı.
    JDM Don Lastiği...
    JDM Kevgir...
    JDM Marlboro Lights...
    .
    .

Alıntı 3rk4n Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ve sonsuzda dek o virajda mutlu olarak yaşadilar.

Anıl DALGA - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı darkmoon Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    japonlarda kamikaze var bu korelilerdede yöntem bu herhalde sinir krizi geçirince dip gaz kapalı traifkde
    Çok güldüm

darkmoon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı stak67 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    arabalardaki durum benim tahmin ettiğim kadarıyla genelde dizel motorlarda olan durum. motor yanma odasına aşınmadan sebeple yağ çekiyor ve o içindeki yağın etkisiyle devir yükseltiyor. böyle bi durumda motoru stop ettirmek için yapılacak tek şey hava almasını engellemek olur. kontak falan hikaye.
    yok tam aksine şimdi youtube u epey kurcalıyordum bu konuda en çok hybrid ve benzinlilerde olan bir şey hatta toyota ve ford bu konuda epey fazla klipler belgeseller falan var hatta toyota bu kazalar yüzünden 3.8 milyon aracı geri çağırmış abc haberleri falan var.
    http://www.youtube.com/watch?v=lP9nQWwpVy8
    ford bu arada amerika ford avrupa değil.. hatta fordun üstüne bir belgesel yapılmış runaway cars diye (uzak durulması gereken araçlar) seri yapılmış sanırım araçda explorer gaz pedalı takılması sonucu ölen insanların aileleri ve kazaya maruz kalmış insanların demeçleri ropörtajları falan var..
    Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]

Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)

Burak İ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Korku filmi gibi ..
    Gökteki Melekler Bizim Şehitler

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    5.vites ve fren tek çözüm bence, karterdeki yağ bitene kadar çalışır..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    RUN AWAY Detroit Diesel! 453-T - YouTube hatta birde video buldum. izlerseniz ne demek istedimi anlarsınız

Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı darkmoon Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yok tam aksine şimdi youtube u epey kurcalıyordum bu konuda en çok hybrid ve benzinlilerde olan bir şey hatta toyota ve ford bu konuda epey fazla klipler belgeseller falan var hatta toyota bu kazalar yüzünden 3.8 milyon aracı geri çağırmış abc haberleri falan var.
    Sudden Acceleration in Toyota Cars Causes Owners to Rebel After Accidents ABC News - YouTube
    ford bu arada amerika ford avrupa değil.. hatta fordun üstüne bir belgesel yapılmış runaway cars diye (uzak durulması gereken araçlar) seri yapılmış sanırım araçda explorer gaz pedalı takılması sonucu ölen insanların aileleri ve kazaya maruz kalmış insanların demeçleri ropörtajları falan var..
    benm izlediğim videolar genelde diesel araçlardı o yüzden o genellemeyi yaptım.

GokhanRS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    62 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    beyler bunlardaki araçlarda sorun dizel yağ turbo filan değil elektronik arıza. manuellerinde çok kolay en kötü debriyaj vites ama otomatiklerinin başına geliyor.

türkiyedeki bakımsızlıktan kırılıp devirlenen araçlarla karıştırmayın son model daha 3bin kmdeki araçlarının başına bile geliyor adamların. elektronik gaz pedalı ve elektronik kelebekle alakalı bir sorun. bu ürünleri satın aldıkları şirketin üretip sattığı marka ve modellerin başına gelmiş hep.
    It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)

Yiğit G. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    51 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Schumi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bende kendi nişanıma gidiyorum. Tutturdular sivri burun kösele giyeceksin diye. Benim ayaklar 46 numara. Sivri burun ile oldumu 50 numara. Üstüm grandtuvalet yapıştırmış gidiyorum E5'te. Lan yol sıkışıyor ben en sağ şeritte 150-160 polis arabasının üstüne doğru yardırıyorum. Ayağımı gazdan çekiyorum gelmiyor. Direksiyon kolonun altındaki sigorta tablasına takılmış ayakkabının ucu. Çekiyorum gelmiyor. En sol bir asıldım ayağımla çat diye bir ses sigorta kutusunun kapağı kırıldı çıktı. Sonuç polise çekilen bir sol silme arkamda sirenler anonslar ve sellektörler.
    sesli güldüm yeminle
    Rotary.. because we dont need many liters to kick u'r ass..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    teknoloji ilerledikçe bu gibi sorunlar olucak bunu tek bir markaya mal etmek bence doğru değil işde toyota çağırmış 3.8 milyon aracı youtube honda klipleride var adamlar ford üstüne sırf bu yüzden belgesel yapmışlar hyundai dede var.. araştırılsa vw dede çıkar bmw dede çıkar ama birinde az çıkar birinde fazla çıkar.. ama Allah var şimdi renault yazdım çıkmadı ya la !!
    Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]

umu_vtec - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Allah korusun ya tam olarak neden kaynaklanıo bu durum acaba dikkat edelimde başımıza gelmesin

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    RUN AWAY Detroit Diesel! 453-T - YouTube hatta birde video buldum. izlerseniz ne demek istedimi anlarsınız
    Çok güzel akıl etmiş birden ama turbo palleri nanay
    " Kontrolsuz güç gerçek güçtür. "

https://www.instagram.com/alpataktv/

levent - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    97 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    ilk video çok kötüymüş ya, 128km/h den fazla hızı ayrıca, 20sn gibi bi sürede otm. de olsa 2.0 lt bir sonata 150km/h leri görür diye tahmin ediyorum

bu durumu algıladıklarında vitesi L (1) yada N konumuna almak akıllarına gelmiyor mu bu vatandaşların acaba?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı levent Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ilk video çok kötüymüş ya, 128km/h den fazla hızı ayrıca, 20sn gibi bi sürede otm. de olsa 2.0 lt bir sonata 150km/h leri görür diye tahmin ediyorum

bu durumu algıladıklarında vitesi L (1) yada N konumuna almak akıllarına gelmiyor mu bu vatandaşların acaba?
    bende sonata var bunları görünce tırsdım açıkcası youtube sudden acceleraiton sonata yazdım zaten bu birinci klip bir de bir taksici var onun dışında klip çıkmadı birileri aynı klibi defalarca farklı hesaplardan eklemiş başkada yok zaten
    sonra merak ettim 40 sayfa yorumları okudum adamlar bildiğin olumlu pozitifi tüm yorumları nerdeyse silmişler sadece hakaret küfürlü yorumları bırakmışlar yani o işde bir şey var.. birileri sağlam bir piar çalışması yapmış bence..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Silinen yorumları nerden anladın abi ya olumlu yorum yapacak tarafları yok...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı berkay_aydin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Silinen yorumları nerden anladın abi ya olumlu yorum yapacak tarafları yok...
    Comment removed

Author withheld

bir tane vardı oda silinmiş galiba dün geçen bu konuda takılırken okumuşdum kadının teki this is like cast falan diye bir şeyler yazmışdı bu cast gibi görünüyor tarzında bir paragraf ve uzunca bir yazısı vardı onuda silmişler galiba..

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)