devran kaç AFR de yürütüyorsun arabayı ?
Printable View
devran kaç AFR de yürütüyorsun arabayı ?
206 gerçekten çok başarılı :)
Murat abi ve diğer tanımadığım kişilerin ellerine sağlık. Türkiye'de bu şekilde başarılı yürüyen gti ları görmek güzel.
Kamera sistemine de diyecek söz yok. sanki arabanın içinde oturuyoruz :)
massallah araclara kazasiz beladiz insallah
toprak massallah aracin keyifli gidiyo artik UM ve NG Ile denem zamani geldi 1.6 /1.8 hangisini istersin :)
maşallah iki aracada izlediğim en çekişmeli roling
iki aracada emeği geçenlerin ellerine sağlık
Maşallah araçlara çok zevkli olmuş denemeler
iki aracada masallah 206 hapli gibi mubarek:)
İki aracada masallhhh güzel denemeler olmuş :icon_tup:
gs 5 te eziyet çektiği halde genede tutunuyo toparlayıp maaşallah
cok güzel deneme olmuş. maşallah araçlara. 206 da yapılınca yürüyebiliyormuş. görmüş olduk=)
2 aracada masallah gercekten 2sıde begendıgım hızlı araclardır
Devran abınn daha onu acık ama basınc olarak bıraz daha gıdıklar ve guzel bır beyın'le ısı bıtırır Tekrardan Masallah Allah kaza bela vermesın :)
Massallah her iki aracada gs 5. Vitesi hallederse daha guzel olucak belli
egsozt kozum var daha onu oynamadim ben kac boy cikar bilmem ama egzost kopukken bastgmda 3 bitene kadar sardi :) knka egt yukselmesi normal (meth olmadgi icin) ben sadece saglikli basmaya calisiyorm sicak turbo ile soguk turbonun farki oluyo baya videolarda her bastgmzda farkli gidiyo araclar farkettinmi
anaaaa kamber lazım mı bensiz deneme haa nerde ne zaman kiminle kaç kişiyle bilgi alıyım :)
astra bu basınca göre zaten iyi gidiyor ama ben 206 nın gidişini çok beğendim maşallah nazar değmesin
hareket beklemeye gerek yok aynı camianın adamlarıyız deneyelim denir denenir :) 2-3 haftadır gördüklerim bana yeterde artar bile yürümez para harcanmaz gti ların yüz karası denilen arabayı ucundan azcık ispatladıysak ne mutlu bize bundan sonrası bonus olur :)
ow yeah ortalik senlenmis
bencede toprak bu aksam deneyin bu hafta ful yagmurlu bugun haric bugun denemeye bakin bencede ;)
206nin ustleri ne guzel oyle 4-5 i, belliki guc var aracta,,
yurumeyen aile motorlu araca bak sen alla alla.....