maşallah iki aracada cok güzel yürümüşler
Printable View
maşallah iki aracada cok güzel yürümüşler
aynen devran. yeni pompa yüksek basınçda fazla amper çektiği için şamandranın soketinde sıkıntı yarattı. zaten yakıt basıncı da, enjektör kapasitesi de limitte idi. enjektör değişiminin zamanı geldi kısacası. siparişler geçtim. değişip düşük basınç ile pompa üzerindeki yükü azaltıcam. ardından devam ederiz :)
maşallah iki aracada çok güzel deneme olmuş emeklerinize sağlık
kisscool u diyor sanırım. fakat o tarz birşey değil bu. çok alakasız makineler :)
maşaallah,çok güzel deneme olmuş,video larda çok prof,emeğinize sağlık
eywallah...
maşallah 206 ya bak zamanında 180 hp olanını 180 çıkartamıoduk :)
bu sistemi görünce rc alınır aslında,düşünsünler bence :)
gs nin yılı bu yıl beli :D maşallahhh
Masallah cok zevkli denemeler olmus 2 aracada masallah allah kaza bela vermesin.
İki aracta sezonun suprizleri iki araca da masallah
süper maşallah..bu arada bu kadar emek rc de olsaydı nasıl olurdu? merakımdan soruyorum..
maşallah iki aracada emeklerinize sağlık.
iki aracı da çok beğeniyorum güzel yürüyorlar maşallah..gs nin debriyajı biraz zayıfladı mı ?
Gs 206 maşallah. Birde her roll de 3. kornanın sonuna kadar bekliyor sonra basıyor. um ile denerkende dikkatimi çekmişti. ayrı bir takdir bence...
masallah her ikiside fena yurumus
maşallah araçlara 206 nın dyno verisi nedir?
cok güzel olmus denemeler kornalar v.s masallah
evet piyasayı karıştırmışın bi gittik :D çok güzel olmuş ama tekrar maşallah. çıkart böyleenteresan arabalar, yakışır şuayp abiyle sana :icon_tup: bu piyasada olmanız lazımdı geç kalınmış bi giriş oldu bence. ama başlamaktı önemli olan artık geriyede bakmamak lazım. hayırlı işler hayırlı kazançların olsun
Maşallah 206 bildiğin uçuyor yahu :)
Hafifletme en iyi modifiyelerden biri .
Öte yandan plakanızı yazında kazara std 206 GTI diye bakmayalım yolda sonra madara olmayalım :D
Kazasız belasız..