User Tag List

Sayfa 6/6 İlkİlk ... 456
106 sonuçtan 96 ile 106 arası

Konu: türkiyenin en iyi golf r ı :)

typermelih - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı yiğit Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Araca asıl yuk bindigi yerler 3-4-5. vitesler zaten basincta en cok o viteslerde geliyo biz daha draglarada girmedik kalkista yapmiyoruz caddede.genel kullanim hep otoban ve ev-iş arasi tem yolu yani en cok kullandigimiz vitesler 3-4-5 bu yuzden cok cabuk bitmeye basladi bence.sizinde aracin otoban ve rolling araci cunku o vitesleri cok kullanicaksin cok km yapmadan bitebilir yani bilgin olsun ama cok minik bi ihtimalde olsa dediginiz gibi yag olabilir ama sanmiyorum.
    yiğitçim karar senin ama bence murattan destek almalısın gerçekten iyi niyetli biri yardımcı olur kanatindeyim,hemde bu sayede aranızdaki buzlar erimiş olur...ben senin üzülmeni istemem sende emek verdin bu araca bence ara derim,yinede sen bilirsin ama ,belki bir bildiği vardır.amcana selamlar

Post Thanks / Like
    Mentioned
    34 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Levent Y. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Valla görünce üzüldüm, güya piyasadaki en iyi dsg upgrade ı idi.. Bence amerikadan önce almanlarla irtibata geçmeye çalışın yiğit, dünya para verdiniz daha 8000 km de hemde bu kadar az gazlamada böyle bişey olmaması lazımdı, şimdi direk rodajı yanlış yapmışsınızdır diyip sizi suçlarlar... Sizin orjinal dsg yi vermişmiydiniz, inşallah vermemişsinizdir. Amerika derken SSP yi mi kasdettin? En iyisi heralde oem debriyajı kullanıp torku 500 lere kısmak, piyasada sorunsuz bi upgrade yokken en mantıklı hareket bu bence.. Geçmiş olsun tekrardan üzüldüm valla bi keyifle kullanamadınız...
    Yanlis anlasilmasin araci hala evden işe git gel kullaniyorum.demek istedgim sadece ilk zamanlardaki hali gibi degil yani tamamen kacirmiyo devir boşada donmuyo ama baslangic asamasinda yani vitesleri dsg nin o patirdamali sert atişi gibi degilde normal otomatik sanzuman gibi atmaya basladi.tahminen bi 2000-3000km sonra tam kacirmaya baslar o viteslerde.orjinali takip torkunkismak gibi bi durum soz konusu bile olamazda daha farkli kitler denemeyi dusunuyoruz daha erken ilerleyen zamanlarda bakicaz artik stage 4e gecerken kesin belli olucak ne takicagimiz
    INFINITE PERFORMANCE

Levent Y. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı yiğit Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yanlis anlasilmasin araci hala evden işe git gel kullaniyorum.demek istedgim sadece ilk zamanlardaki hali gibi degil yani tamamen kacirmiyo devir boşada donmuyo ama baslangic asamasinda yani vitesleri dsg nin o patirdamali sert atişi gibi degilde normal otomatik sanzuman gibi atmaya basladi.tahminen bi 2000-3000km sonra tam kacirmaya baslar o viteslerde.orjinali takip torkunkismak gibi bi durum soz konusu bile olamazda daha farkli kitler denemeyi dusunuyoruz daha erken ilerleyen zamanlarda bakicaz artik stage 4e gecerken kesin belli olucak ne takicagimiz
    Anladım anladım, bence aynı şekilde düşünüyorum, ya da orjinalden faydalanarak burda custom bi clutch pack de yaptırılabilir, daha çok plakalı ve ya daha dayanıklı plakaların olduğu, aklıma başka bişey gelmedi...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Levent Y. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Anladım anladım, bence aynı şekilde düşünüyorum, ya da orjinalden faydalanarak burda custom bi clutch pack de yaptırılabilir, daha çok plakalı ve ya daha dayanıklı plakaların olduğu, aklıma başka bişey gelmedi...
    plakalar böyle çokbaşit değiltakmaşı kavramanın içi açıldı diyelim plaka takla olmuyor mm ayarı var o ayar yaparak takılmadımı ozaman balanş yapar veişteozaman kaçma yapar
    bence bilir kişiye şormak lazım

01ayk01 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    abi sadece merakimdan soruyorum simdi bu arabalarin motoru s3 lerle ayni degilmi ? sanziman swap yapilamazmi bu arabaya ? bu kadar dsg ile ugrasana kadar 1 kez s3 sanzimaniyla ugrasilsa olmuyormu ? masallah bu arada arabaya melih abi allah utandirmasin
    Alıntı Berkan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    tatmin olan arkadaslar olarak elele tutuşup titreyerek boşalalım

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Maşallah Allahımesirgesin Mavi boncuğu . Golf REE diyince aklına bişe geliyor mu abi

fth001
    Misafir
    Şöyle bir baktım da arabada ciddi emek var hatta R ştop falan da var

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı fth001 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Şöyle bir baktım da arabada ciddi emek var hatta R ştop falan da var
    kuzen ah kuzen neyapacam ben 6 ay yada 12 ay

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Alperen-B Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Maşallah Allahımesirgesin Mavi boncuğu . Golf REE diyince aklına bişe geliyor mu abi
    hahahah maleşef geliyor

34GUN34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    şişşşşt yaramazlık yapma )) maşallahı bol bol olsun herzaman yine neler yaptın istanbuldan döndüğünden beri konuşmadık ???
    Mustafa GüNeŞ
    BZ S3UPERMAN

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı 34GUN34 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    şişşşşt yaramazlık yapma )) maşallahı bol bol olsun herzaman yine neler yaptın istanbuldan döndüğünden beri konuşmadık ???

hafif kaşnak
    102 oktanbenzin
    kavrama hgp
    yeter kanka
    koltuklarını bana şatarşan iyi olur

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)