Gerekirse ustume alirim abi bilirsin beni, klasiktir seninmi seninse dene olayi ;)
Printable View
arabalarımı deniyceksiniz yoksa ruhsatlarımı yarıstırcaksınız?
yarın gece benle bilek güreşi yapacak olan varmı :D sakin arkadaşlar germeyin ortamı adamı pişman etmeyin bi yapılmamış bişey yapalım dedik ortalık birbirine girdi
bende her zaman bundan bahsediyorum. uzatmaya gerek yok denenip görülür.
şu forumda hiçbir zaman deneme yaptığım inşanlar ile sıkıntı yaşamadım. hep konuya salça olan kişiler yüzünden sorun çıktı. bu s.tiim arabayla da uğraştık da. emek var bunda da. hondaya harcanan emek, japona harcanan emek de buna harcanan değilmi. savunacaz elbet. bunun adı artislik ise artislik yapıyorum o zaman daha ne diyim.
maşşallah demek bu kadar mı zor arkadaş.
o benim hakkımda "şunu bi geçinde havası sönsün" diye konuşan arkadaşlara da slmlarımı iletiyorum. 206gti ı geçmek için hırs yaptıysanız vay halinize. ortaya çıkıp ben im arabam geçilmez, varmı lan beni geçecek adam demişim gibi bir tavır içerisine girmiş millet. benimle deneme yapan arkadaşlar ne olduğumu bilir.
o gece de ne devoya nede golf e gelin deneyeli,m dedim. onlar bana gelip teklif ettiler denedik. turbo araçla denemek zaten bence yanlış. herzaman söylerim bunu. golf zaten diğer araç ile fark çok olunca deneme içerisinde yanıma gelip sordu oke dedim. arabada ne var ne yok bilmiyordum bile. gerisini hesap edin. geçme geçilme korkusu olan biri değilim yani.
deneme oldu videolar konuldu. millete ne oluyor anlamış değilim.
aynen bekliyorum ;)
sende eminim sıkılmışsındır forumdaki fuzuli muhabbetten eğer yarın ikimiz içinde uyarsa deneriz benim içinde geçme geçilme mevzusu önemli değil önemli olan muhabbet ve zevk almak tadımız kaçtıktan sonra kıymeti yok zaten;)selçuklada eminim yüzyüze bu mevzuların ve tadsızlıkların hiçbirini yaşamazsınız bunada eminim.
Murat senin konuna salca olmadim plakamizi verdin gerek yoktu dedim sen bulandirdin, isi baska yone kaydirdin.. O arabaniz icin yakit bile aradim buldum ben sen ne konusuyosun ? Benim kim oldugumu suaybla yakinligimi bilmiyip gereksiz gereksiz konusyosun.... Neyse rollde hesaplasicaz...
en sonunda doğru yolu buldunuz bencede rollde hesaplaşın zaten burdaki amaç o bunlar tatlı hırslar gerisi boş allah herkezin emeğini sonuna kadar görmeyi nasip etsin aksilik olmazsa murat ve selçuk kardeşim rollde görüşürüz;)
Bende rol yaparak hesaplaşmak istiyorum ama kredi kartı geçiyormu bi sorayım dedim :)
Laa siz manyakmısınız konuyu yeni gördüm ayıp be yaşını almış evli insanlarsınız hiç yakışmamız harbi daha da uzatmayın bence
offf be kardeş be. hey allahm biz ne diyoruz adam yine neden bahsediyor.
face de plakan verilirken nerelerdeydin?
ben sana sadece geçen seferki gibi r olmasın dedim. buna senin cevabın, "geçilmek için gelmem, moral bozarım, sen yenisin galiba" şeklinde oldu. ve konuyu bulandıran ben oldum :) haklısın kardeş ama haklı sebeplerimiz vardı şeklinde yaklaşsaydın ya madem senlik bi durum yok.
sen yakıt buldun. ne kadar zor bir iş :) ben neredeyse 2 hafta 4-5 kere plan program iptal ettim. arabasının civatasına değişmeyeceğim insanlara verdiğim sözleri yuttum. en son bildiğin buluşma yerine giderken yoldan döndüm.
brak da birdaha böyle olmaz umarım diye soralım artık.
neyse hesaplasalım her yerde sorun yok. :)
Murat bu konuda haklı denemelerde hiç bir zaman hırs olmadı, o gece normalde ben eve doğru yöneldim yolda emniyet şeridinde devran, kadir, tayfun ve daha tanışmadığım murat ı gördüm, sonuçta aynı camiadayız çektim sağa sordum bişeymi oldu varmı yardıma ihtiyacınız diye, sorun varmış hallolmuş, sonrasında 206 ile gsı lar arasında bir kaç deneme yaptılar, devran ve tayfun bana abi sen dene istersen dedi, hatta tayfun a ayıp olmasın böyle yol üstü gel deneyelim demek diye sordum problem olmaz dedi ve hareket halinde hemen organize olup gazladık. Gazlama sonrası Murat la tanıştım ve araçlarımızda neler olduğunu konuştuk, ne ben onun aracında neler olduğunu biliyordum nede o benim aracımda ne olduğunu biliyordu.
Ben açık açık yazıyorum buradan. Birisinden yamuk yer o kişi yüzünden başkasına mahçup olunursa yamuk yapanı hala savunmak yanlış. Selçuk sana orada da dedim. Mevzu senin plaka yazmaya takılmandan çıkmış. Ben seni senelerdir tanırım severim. Ben şimdi burada plaka değil isimde yazıyorum ahada hodri meyden. Şahin yüzünden bize mahçup düştün ki ben sana mahçup olma yok öyle birşey dedim. Ama şimdi gelip onu veya bizim garajın arabası diye plakasını yazma yazarsan olmaz. Murat benim kankam değil öz kardeşimdir. Benzer durumda beni *** gibi bıraksa hala kardeşim olur ama gidipte haksız olmasına rağmen bahsi olan konuda onu korumam. Sende bu kadar olay üstüne gelip Şahin'i yada plakasını felan koruma. Yazıktır. Konuşmaları sen duydun daha ne yorum yapayım.
Ben yazman gereksiz olmus dedim nerelere geldi konu, yani o 206 icin senle neler konustuk simdiki modele bak. O konu kapanmisti facede yapacagini yapmistin sen, baskasina yorum dusmez... Kapanan konuyu acti sagolsun. Hatasini anladi benden ozur diledi sonucta sanada soyledim dimi kanka? Zaten ne amacla deneyecegimiz belliydi simdi farkli yone geldi. Gecmek gecilmek degildi, BK nin gideri belli diye emsal alin diye denenecekti aramizda, simdi ic gecme gecilmeye dondu. İs gecme gecilmeye gelince beni herkes biliyo. Neyse denemeler sonrasi konusuruz yine