Bende ses getiremediysem :) kendi aracim varken sen yoktun ortada :) yarin suaybi ararim deneme icin merak etme ... Gs icinde birak umut konussun diycem olmiycak :)
Printable View
Herhalde muvzular ctesi bu gece eksin yok? Bsy yapicagimizdan degilde izlemeye geliriz:)
Murat haddini asma! Tepemide attirma! Gs nin ruhsatinda murat yaziyosa getircegim typerinkindede selcuk yazmasi 80 liraya mal olur rahat ol sen... Sen baskasinin arabasiyla konusma bana diycegine... He atarin cok bu ara arabaniz yuruyoya gorusuruz bi iki gune hic dert etme sen
tepeni attırsam ne olacak? kendi kendini kurup bana şekil yapma!!
ben kimseye atar gider yapmadım. kendi kendine konuya dahil olup atar gider yapan sensin. olmamış birşeyden bahsetmiyorum. olanı yazdım. kendine gel!
Bundan sonra ruhsat kontrolü de mi yapicaz rolling başinda :D Peki ya ruhsat benim ustumeyse ama kredili alinmis olup uzerinde satilamaz şerhi varsa :D
Nerde bu forumun ateistleri?
Dahil olucam ama gonlumle :) Şu anda uçaktayim Dubai' ye uçacagim. Haftaya Cuma donucem.
Ben arabamı seviyorum kardeş ne basıç açarım nede map yapılmadan methenol koyarım. Benim en büyük dezavantajım ağırlık, onuda hiç kafama takmıyorum. Arabamı söküp 3 boy hızlanıp kendimi kandıracak halim yok.
Burda çok farklı şeyler yazılıp çiziliyor ama herkez sadece gider durumlarına bakıyorlar. Ben aracımı sadece gazlamak için yapmadım. Hızlanmasını engelliyecek bir çok dezavantajlarda var, ( tesisat, 18" can vs) ama ben böyle mutluyum 3 boy yavaş gitmesi beni rahatsız etmiyor. Bazı konularda haklısın atmosferik bir 206 nın benimle 200 e kadar yan yana yürümesi bir çok kişi tarafından 206 nın çok iyi hazırlanmış bir araç, benim aracında iyi hazırlanmamış gt28 li 1.8T gösterebilir. 206 sadece ve sadece gitmesi amacı ile yapılmış bir araç. Tüm denediğim insanlara söylerim benim takıntım olmaz, tüm wag cılarda bilir kimse 3. vites 100/110 dan aşağı basmaz. Ben 2 de 70/80 le bastım çünkü takıntım yok. Zaten aynı klasman araçları olmadıklarını bu piyasada olan bir çok kişi bilir. Atara gidere gerek yok. 206 iyi hazırlanmış bir araç 3 viteste 100/110 da bana tutunması imkansız ama biz videoda 2 de 70/80 bastık +2 kişiyiz ve 2 den 3 e atarken vites kaçırdım (yanımdaki arkadaşta şahit) yinede gazlamayı bırakmadan devam ettim.
Beni tanıyan herkez bilir, öyle bi araba alıp iki senede kevgire çevirip satıp başka araba alıp motor kıran deposunu ekstra yakıt atan altından girip üstünden çıkan biri değilidir. Bu araç 5 seneyi aşkın bende ve daha uzun bir müddet daha bende olacak.
Burda sadece bir video üzerinden yorum yapmak kolay geliyor bazı arkadaşlara. (burda lafım sana değil) şartları eşitlyelip deneyelim ondan sonra yazsınlar çizsinler.
Ben arabama güveniyorum. gt28 li 1.8t daha iyi olması gerek diyen varsa, oem beyinle yürüyen gt28 li 1.8t getirsinler deneyelim. Tüm şartlar eşitleyip doğru olanı herkese gösterelim. kimseye gider yapmıyorum bu kadar yazılıp çizildikten sonra gt28li 1.8t nin yavaş olduğu kanısına varan yada benim aracın yavaş olduğunu düşüncesindeki arkadaşlara bir açıklama yapmak istedim. saygılar
kardesım uzatmaya gerek yok burdan bence daha fazla aracların kimin olduğuda önemli değil selçuk gibi bi insanın boşa konuşmuyacağını sanırım forumda aşağı yukarı herkez bilir seninde kendi aracındır veya değildir önemli değil.yarın işlerimiz biterse allahın izniyle deneriz konu kapanır sizede uygunsa.diğer typerın gelmeme konusuna gelince bugün anlattı selçuk bana yüzyüze gelirsek anlatırız sizde anlayışla karşılarsınız buna eminim...