User Tag List

Sayfa 13/13 İlkİlk ... 3111213
241 sonuçtan 229 ile 241 arası

Konu: Magic's GS 206GTi vs KM Golf GTi GT2871 +18

Tech Moderator Schumi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    52 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Arenimo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Honda degil hic bir otomobil firmasinin fanatigi degilim bunu bastan bekirteyim

206 RC nin fabrikadan cikan halinin 1.6 4 kapi gitmesi sence bir kistas mi??

Bence degil bu kimseyi baglamaz 206 rc ye masallah ama araba hafifletilmis itb konulmus olucak hersey var

Bu durumda esit sartta bir type R gelmesi lazim karsisina

Eger simdi bu adalet mi olurmu dersen olur olmaz dersen zaten siz sartlamissiniz demektir o type R gecilecek arkadas diye

Emege bence kimsenin bise dedigi yok emeklerine saglik ama ayni setup da hazirlanan type R da emek yok mu para dgil pul mu harciyolar ??
    Konuda bahsi geçen ITB'li hafifletilmiş araç 206 RC değil. Bildiğimiz 138 hp motorlu 206 GTI temeli üzerine geliştirdik bu aracı biz. Adalet anlayışınız hacim usülüne göre işliyor sanırım. B segmenti aracı 206 ile C segmenti Civic diye yorumlayanlarda çıkar kesin aramızdan.

Her halukarda olayda adalet aranıyor olsa C20LET makinalı Astra GSI ve 1.8T motorlu Golf GTI ile deneme yapılmazdı. Eğer bahsettiğiniz gibi ITB'li ve hafifletilmiş bir EP3 gelip bize deneme teklif edipde biz adaletli değil diye geri çevirseydik haklı olurdunuz. Ayrıca şuan halihazırda yürümekte olan EP3'lerin %99'u bolt on uygulamalar yapılmış. %1 içerisinde all motor makinalar mevcut.
    Schumi.Projects

106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
    Never drive faster than your guardian angel can fly
    106 RC - 106 GTI with 2 liter engine

Murat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı zktrs Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sariyerde bazen goruyorum ama hep orta yasli hafif kir sacli karizmatik bir amca kullaniyordu o arac mi bu gs206 masAllah cok guzel guc cikmis emege her zaman saygi gostermek lazim gecmek gecilmek onemli degil bence hirsa gerek yok.bide konuda gecen hzk hzk nerden taniyorum diyorum rc jantli 206 o da piyasa caddesinde park halinde dururdu hakkaten ne oldu o arac da cok guzel gozukuyordu
    karizmatik amca diyince bizim peder mi diyorum, oda karizmatik dir de gs yi hiç kullanmadı

hzk hala duruyor. benim kendi aracım. övgüler için teşekkür ederim. tekne, gezi işlerini bıraktığım için artık piyasa caddesinde pek bulunmuyorum ondan görünmüyor ortalık da...
    MagicPerformance
    MegaSquirt Engine Management Systems Technician

Ne kingler gördük güle güle öldük...

Zero - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Murat Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    karizmatik amca diyince bizim peder mi diyorum, oda karizmatik dir de gs yi hiç kullanmadı

hzk hala duruyor. benim kendi aracım. övgüler için teşekkür ederim. tekne, gezi işlerini bıraktığım için artık piyasa caddesinde pek bulunmuyorum ondan görünmüyor ortalık da...

O dur bence benimki gibi arabayi kacirmistir haberiniz yoktur sayemde ogrendiniz baska gs 206 gti tertemiz gri renk denk gelmez ki Sariyer de.neyse konuyu cip etmeden saka bir yana gs gti i yakindan gormek isterim en yakin zamanda tecrubeler paylastikca guzeldir pm bekliyorum sizin icin de bir mahsuru yoksa.

MECOO - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Schumi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Konuda bahsi geçen ITB'li hafifletilmiş araç 206 RC değil. Bildiğimiz 138 hp motorlu 206 GTI temeli üzerine geliştirdik bu aracı biz. Adalet anlayışınız hacim usülüne göre işliyor sanırım. B segmenti aracı 206 ile C segmenti Civic diye yorumlayanlarda çıkar kesin aramızdan.

Her halukarda olayda adalet aranıyor olsa C20LET makinalı Astra GSI ve 1.8T motorlu Golf GTI ile deneme yapılmazdı. Eğer bahsettiğiniz gibi ITB'li ve hafifletilmiş bir EP3 gelip bize deneme teklif edipde biz adaletli değil diye geri çevirseydik haklı olurdunuz. Ayrıca şuan halihazırda yürümekte olan EP3'lerin %99'u bolt on uygulamalar yapılmış. %1 içerisinde all motor makinalar mevcut.
    Konunuzla alakalı olmayabilir ama 1.8T Golf GTI ın sahibi olarak şunu belirtmek isterim. Devran (astra nın sahibi) ile hiç bir atarmız olmadan sohbet ve muhabbet üzerine deneme yaptık. Yani araçlarımızın durumunu biliyorduk ve (adeletli olup olmaması umurumuzda değildi) tamamen zevk için çıktık.

AEAlmas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    206 ya maşallah ama
    şimdi 2871 var

Garrett 743347 2 GT2871R Turbo 86A R 56 Trim 475HP DBB T25 Actuator Included | eBay

2871 var

GT2871 GT25 GT28 T25 T28 GT2860 Turbo turbocharger Turbolader Water Oil 64 A R | eBay

ama şanzıman oranları aktarım durumuda önemli ve tabi arac map le mi yürüyor maf lamı yürüyor bu bile büyük etken

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı AEAlmas Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    206 ya maşallah ama
    şimdi 2871 var

Garrett 743347 2 GT2871R Turbo 86A R 56 Trim 475HP DBB T25 Actuator Included | eBay

2871 var

GT2871 GT25 GT28 T25 T28 GT2860 Turbo turbocharger Turbolader Water Oil 64 A R | eBay

ama şanzıman oranları aktarım durumuda önemli ve tabi arac map le mi yürüyor maf lamı yürüyor bu bile büyük etken

orjinal t25 li garret 2871R var araçta, oem beyinle ve maf sensörü ile yürüyor + 2 vites sarmaktan yok 3. vites 100/110 (4000 devir) civarı bastığımda ancak tutunabiliyor.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı MECOO Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    orjinal t25 li garret 2871R var araçta, oem beyinle ve maf sensörü ile yürüyor + 2 vites sarmaktan yok 3. vites 100/110 (4000 devir) civarı bastığımda ancak tutunabiliyor.
    vites kaçırınca basarsan dostum,
    gt 28 li araçla 2 de 60 da sara sara basarsan dostum,
    dibine kadar sökük araca karşı aracında müzik sistemi beslersen dostum,
    bi de en önemlisi 210 a kadar basarsan dostum sana boyle çok turbo linki atarlar.

bence konuyu fazla uzatmadan bi dbn koy veya ne bilim cupralarla vs bi denemeni koy da insanlar kendine gelsin..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Arasts61 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    vites kaçırınca basarsan dostum,
    gt 28 li araçla 2 de 60 da sara sara basarsan dostum,
    dibine kadar sökük araca karşı aracında müzik sistemi beslersen dostum,
    bi de en önemlisi 210 a kadar basarsan dostum sana boyle çok turbo linki atarlar.

bence konuyu fazla uzatmadan bi dbn koy veya ne bilim cupralarla vs bi denemeni koy da insanlar kendine gelsin..
    Öncelikle belirteyimki konuyu uzattığım yok, araçlarda ne olduğunu bilmek isteyen arkadaşlara bilgilendirme mesajı yazıyorum. Ben aracımın nasıl gittiğini çok iyi biliyorum (cupra, s3 veya golf r gibi araçlarlada denemişliğim ve videom var) ama bunu ispatlamak için videolarını buraya yükleme zorunluluğu hissetmiyorum. Haklısın dez avantajlarla iş yaparsam link atanım çok olur, tavsiyen için teşekkür ederim.

AEAlmas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ortalama tahmini güç nedir peki
    birde yazilim konusuda önemli maf 1.3 bar a kadar önerilir aracimi almadan önce wag grubunu arastirmistim aracınız agu kapak mi

alperkirman - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı AEAlmas Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ortalama tahmini güç nedir peki
    birde yazilim konusuda önemli maf 1.3 bar a kadar önerilir aracimi almadan önce wag grubunu arastirmistim aracınız agu kapak mi
    araç agu motor
    Allah Tekdir , Ordusu Türk'dür.

Murat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Öncelikle belirteyimki konuyu uzattığım yok, araçlarda ne olduğunu bilmek isteyen arkadaşlara bilgilendirme mesajı yazıyorum. Ben aracımın nasıl gittiğini çok iyi biliyorum (cupra, s3 veya golf r gibi araçlarlada denemişliğim ve videom var) ama bunu ispatlamak için videolarını buraya yükleme zorunluluğu hissetmiyorum. Haklısın dez avantajlarla iş yaparsam link atanım çok olur, tavsiyen için teşekkür ederim.
    Bosver abi aslinda mesele senle alakali degil. Insanlar 206 nin gidenini gormemisler o nedenle senin aracini problemli saniyorlar. Bana kalirsa da su videolari koy da insanlar "kendilerine gelsinler" o zaman anlarlar neyin ne oldugunu
    MagicPerformance
    MegaSquirt Engine Management Systems Technician

Ne kingler gördük güle güle öldük...

EmreArslan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Zevkle Keyifle canım sıkıldıkça 2013 den beri konuyu açıp açıp okuyorum MAŞALLAH yapılan iş harcanan emek helal olsun.

yunusozgul - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Maşallah araçlara . 206nın sesi ayrı bi güzel geliyor. Ellerinize sağlık .
    Mk1 Saxo VTS

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)