tamam abi haberleşelim
yazlımlı ıle yazılmsız farkını gormus oluruz
bahsettıgım arabada 4 kapı gri zaten![]()
tamam abi haberleşelim
yazlımlı ıle yazılmsız farkını gormus oluruz
bahsettıgım arabada 4 kapı gri zaten![]()
Sonuc normal stock polo gti anca bu kadar. Yanliz o bos yolda bile araya bir kamyon makasi sokmus Kursat.![]()
yazılımlı polo gti la da şöyle 250 lere kadar basılırsa güzel olur.
Guzel deneme olmuş. golfün maşallahi var yokuşda özellikle daha net gitmiş. Tebrik ederim
Düğün dernek işlerimden sonra ayarlayabilirsem gelip denemek isterim Hakan abi. Maşallah aracını gün geçtikce hızlandırdın.Stock polo gti'la stage 2 polo gti arasında bundan daha fazla fark oluyor. Ama stage 1 yazılım ve filtreli gti 220'lere kadar zorlar sonra sen geçersin diye tahmin ediyorum. Hadi hayırlısı bakalım.
Örnek;
stage 2 gti (1 kişi) , stock (2 kişi)
stage 2 polo gti vs stock polo gti - YouTube
stage 2 gti (2 kişi) , stock (1 kişi)
stage 2 polo gti vs stock polo gti - YouTube
Vw Cc & Mk 5 Gti
Sedece yazlım ile Gti geçeceğine pek ihtimal vermiyorum ben.Ama Gti Stage 2 olursa,geçmesi yüksek ihtimal![]()
stage 2 gti geçsede çok fazla fark olacağını sanmıyorum, heleki golf 17 jantlarla olursa ve araçların ağılıkları da bir nebze olsun yakın olursa gti'ın işi zor.
Aradaki fark keşke 2 boy olsaİyi tune edilmiş bi polo, her devirde manuel 160 ile dalga geçiyor
Yüksek süratte (205-210km/h sonrası) manuel 160 şaha kalkıyor orası ayrı. Ama abi ben tek kapılı bi polo gti almak istiyorum. İlk defa bi araçla 75bine geliyorum
Ve yılda 40bin km yol yaptığım için sıfırlamak istiyorum bi yandan
![]()
[VW GOLF 1.4TSI 160HP Highline Manuel]
CNK62
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)