maşşallah araçlara güzel denemeler olmuş.İstanbulda son günlerde denemeler hızlandı.araçlar zaten çok hızlı kocaman maşşallah.
maşşallah araçlara güzel denemeler olmuş.İstanbulda son günlerde denemeler hızlandı.araçlar zaten çok hızlı kocaman maşşallah.
Drag Service & Dr.Ecu
06 KOP 42
Basit insanlarla uğraşma..!unutma,kartallar sînek avlamaz..
Maşallah araçlara Typer'ın rengi çok özel ve güzelmiş devolation F kasaya yeniden aşık olma nedenim Allah tekerinize taş değdirmesin.
İki aracada maşallah..bir devolation night daha![]()
Crm performance
Regulatorun diaframini yirttin git yenisini al kalitelilerden alda daha stabil calisir. Gidisi fatk ediyor beyin harita secimi daha stabil yapiyor duzgun olmadinda surekli kalibre etcem diye ugrasiyordu kotu gidiyordu benimki
Boşunamı Şehit Oldu O Kadar Vatan Evladı
Uyanmak Gerek Uykulardan Artık
POWERED BY EMS GARAGE(GARDIYAN)
c20let gerçekten naletmaaşallah ikisinede
'' Titremene gerek yok, ben kral değilim. Kureyşli kuru ekmek yiyen bir kadının oğluyum..!!'' Hz.Muhammed s.a.v
maşallah devranıma
yanlız bende typerın rengıne sesıne bayıldım
Turbo SN95 Mustang GT AVKSERVİS
DR.ECU
Gonullerin sultanina basta olmak uzere araclara masallah...
"FF VTI"TURBO
"RR Type R"
"JP egK20"
"DD TypeR" TURBO
"RED KA Turbo TypeR"
Maşallah deneyen araçlara kazasız belasız . Ne güzel dostça denemeler olmuş .
cheap & fast = not reliable
reliable & cheap = not fast
fast & reliable = not cheap
maşallah araclara çok keyif aldım çok çekişmeli olmuş
denemeler çok iyiydi.ben devonun yanına gectim ikiye iki denemelerinizde.parmakla sayarak cok ıyı aynı anda oturdunuz gaza.insanlıgınıza zaten diyecek laf yok bence
bişey dikkatimi cekti opeti kacırdık ben devoya cıkıştan girelim diyorum bizim videoda sizin videoda da aynısını söylüyor arkadaş aynı anda aynı şeyleri konuşmuşuz gibi olmuş.
Maşallah araclarınıza![]()
allah hepinizin gonlune gore versin arkadaslar keyif aldik bir dost daha kazandik herkes mutlu ayrildi onemli olanda buydu bence
bazi genc arkadaslar deneyelim deneyelim diyosun sonra ayarim bozuldu diyosun diyo 20 yasinda bi araci 90larin teknolojisiyle kosturuyosun bravo abi diyen yok... nevarsa bizim jenarasyonda var bu bebeler yuzunden birakacam bu isleri
Devran Ünyıldız... C20LET astra gsi-