Devran eline bileğine sağlık
Meyve veren ağaç taşlanır herşeyi kaale alma
Printable View
cok cok keyifli olmus, c2o lete gsi a saygilarimizi sunuyoruz...:) c20 nin nasil makine oldugunu goruyolardr artik sanirim.
replik olsun eskiler bilir yeniler ornek alir...:)
DF typer a hayran oldum.Maşşallah.Misller gibi yuruyor.
Eğlenceli denemeler olmuş maşallahh
devran sen hep bu afr de yuru benceee:) cok temiz videolar ve temiz bi gece olmus.
MAŞALLAH her iki aracada ya devo bi haftada boş geç be kardeşim her hafta sıkıyorsun :D
ALLAH c.c astra arkadaşa kaza bela göstermesin hemen hemen 1 aydır her iki günde bir yeni yarış videoları ekleniyo gercekten tebrik ederim arabanında maşallahı var hiç bi yarışta aksilik cıkarmıyo...
typrın speclerini bilmiyorum ama iki kişi olmasına rağmen aracta ciddi iyi yürümüş n/a arabada bir kişi bile cok fark ediyo kendim denediğim için söylüyorum tek tek denenseydi sonuç biraz daha farklı olabilirdi ama iki aracıda tebrik ediyorum..
her iki aracada maşallah, df gönlümüzdesin ;)
maşşallah iki aracada kaza bela göstermesin allah,
devran senide sürekli aracını koşturmandan dolayı ayrıca kutlarım kardeşim maşşallah tekrar :icon_tup: ,
maşallah devo astra koşturuyor
vallahi devrancım bi ahenk oluşmuş içinde. df den hızlıysa filan... denediğimizde ne kadar hızlı olduğunu görmedik mi_? o zaman
ama otobana çıkınca hersey değişir. skn sökük df takılı. bende isterim df ile denemek, ben typer ile denerken yanıma adam almam hiçbir zaman. farklılıklar var, o farklılıkları göz önünde tutmanda fayda var.
benim yeni setup ımda sana ağır gelecektir...