olmayan birşey için atarlaşmak iyi değildir.
çıksın yine denersiniz neyin nası olacağı belli değil.
turbo arabayla şaka olmaz :D
Printable View
olmayan birşey için atarlaşmak iyi değildir.
çıksın yine denersiniz neyin nası olacağı belli değil.
turbo arabayla şaka olmaz :D
[QUOTE=yasin_R;6758917]vallahi devrancım bi ahenk oluşmuş içinde. df den hızlıysa filan... denediğimizde ne kadar hızlı olduğunu görmedik mi_? o zaman
ama otobana çıkınca hersey değişir. skn sökük df takılı. bende isterim df ile denemek, ben typer ile denerken yanıma adam almam hiçbir zaman. farklılıklar var, o farklılıkları göz önünde tutmanda fayda var.
edit....
dogrudur senin yeni setupin liste olarak agir gelebilir seninde dedigin gibi yolda isler degisir dener goruruz.. buarada ciddi emek harciyorsun allah utandirmasin dostum bide stp ile skn specleri ayni diye biliyorum koltuklarida sokuktu yan koltukta olmak uzere ozaman ya skn de bilmedgmz extra bisey var 7 kg lik tampon demirleri sokuk oldugu disinda methanolun fisi cikik kullanmiyorum demistin o gece ya astra hizlandi yada stp de bi sorun var enguzeli denemek tabi sorular sorular....
buarada atar gider yok yasin kardesim osman ve ben boyle tatli tatli atisiriz dozunu kacirmadan tabi tadi tuzu bu islerin :))
şu şuna ağır gelir, bu buna ağır gelir demenin gereği yok, Allah izin verirse cumartesi skn ataşehirde. O zaman net görülür.
yanlis anlasilma olduysa kusura bakmayin amacim araci kucumsemek vs degil ama dogruya dogru 1bar turboya gore pistonsuz typer neyapabilir? oyuzden mantikli olmaz anlaminda kullandim o kelimeyi.. zaten turboyla atmoyu kiyaslamak bile dogru degil buda typerin motorunun basarisini kanitlar zaten aciklama yapmaya bile gerek yok aslinda
stp nın setup ı skn ye göre cok daha hard...
farkındasın mertcanın arabada sorun vardı. df ile kıstas alsan neyse derim. arabası yuruyor ama sökük değil. ben metenol le yürümedim haikaten fişi cekikti.
o farklılık dediiğim olay bunlar aslında. otobanda işler değişiyor tekrar denemekten keyıf alırım.
ayrıca yan koltugu takılı idi...
Yasin pistonlu arabada illaki sıkıştırma olması şart değil. Hafiflik ve sağlamlıkda ayrı bir etken. Sıkıştırma sabittir ama daha hafif ve sağlam piston kullanarakta güç alırsın. Konu ne bilmiyorum ama teknik kısmı bu.
iki aracada kocaman maşallah cok güzel denemeler olmuş.
Sağlamlık degil alınan güçten bahsettim tabi ki daha sağlam sağlıklı olabilir
bende geliyorum cumartesi devran ayarla ortamı lau iyi dinlendi biraz koşsun