Araçlara maşallah. Özellikle Devo'ya çünkü baban LPG dönüşüm servisi ama galiba benzin istasyonunuz da var her akşam sıkıyorsunBirde şu telefonu yan koy geniş alsın görüntüyü.
![]()
Araçlara maşallah. Özellikle Devo'ya çünkü baban LPG dönüşüm servisi ama galiba benzin istasyonunuz da var her akşam sıkıyorsunBirde şu telefonu yan koy geniş alsın görüntüyü.
![]()
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
MOV_0274 - YouTube
MOV_0265 - YouTube
geceden bende video ekliyim
Turbo SN95 Mustang GT AVKSERVİS
DR.ECU
ya valla ahdim vardi geregini yapiyorum
saol guzel kardesim sende yasinin cok uzeri bir olgunlukta olmasa. buraya bu guzel dilekleri yazmazsin zaten tesekkur ederim
aynen ortaokuldan beri cuzdaninda gsi resmi tasiyan devonun hikayesi bu
kanka valla kafaligin icine dik sokuyorum telefonuguzel denk geliyo bidahaki sefere yan denerim ama acisi tam oluyo boyle babama inat benzine devam ben evliyim evim koyum isim ayri karisamiyo artik
![]()
Devran Ünyıldız... C20LET astra gsi-
powered by ÇİÇO GARAGE gebze -
ANV tuning bostanci..
OPELTECH service..
yine devo yine deneme bu nedir kardeşim ya vidoelor bölümünde sana ayrı bir yer açsınlar artık
maşşallah her iki aracada
maşallah her ikisine de
http://www.youtube.com/watch?v=rFt88Yr9v10
Belki tavırların beni en ağır küfürlere tahrik eder ama benim o iplemez gülüşüm senin gelmişini geçmişini tatmin eder
Yine devo! Yine devo!
Ya kardeaim yine mi sen?
Sen hic dinlenmeMisin uyumazmisin)
Aman bole devam et..videolar bolumu bundan boyle sensiz olmaz gayrı)
Kocaman masallahimizi da eksik.etmeyelim...
Mertcan,stp adim.adim ilerliyo..emeginin.karsiligini alacaksin hic suphesiz. Allah nazarlardan korusun..masallahlar olsun kardsm...
"FF VTI"TURBO
"RR Type R"
"JP egK20"
"DD TypeR" TURBO
"RED KA Turbo TypeR"
bnmde hayalimdi senin yaslarindaykenallah gonlumuze gore verdi birazda emek verdik insallah daha iyisi senin olur saol kardesm
saol hikmetim bir aile gibi olduk hirs ve kibir olmayinca daha zevkli oluyo bu isler mertcan kardesimle guzel bi dostluk kurduk seninle oldugu gibi herzaman basimizin uzerinde yeriniz var
Devran Ünyıldız... C20LET astra gsi-