maşallah ali abi... arabanı çok seviyorsun biliyorum, ufak tefek problemleride çözersin en kısa sürede...
Devran Ünyıldız... C20LET astra gsi-
powered by ÇİÇO GARAGE gebze -
ANV tuning bostanci..
OPELTECH service..
"BAYA" nin olcutu sizin istanbulda yurudugunuz ve ali nin burda yurudugu araclar arasindaki guc farki.
baya guclu derken sizin araci 250 hp diye dusunmustum sizde 240 demissiniz. alinin araci 300 hp civari.
ali su an biraz basinc kisip 270-280 hp lerde yuruse hicbi sikinti yasamaz.
iste alinin orada denedigi hicbir aracla videosu u goremedigimiz icin yurumesi konusunda bi fikir edinemeiyoruz anlatabiliyomuyum oyuzden merakla bekliyoruz.. motor teknolojilerimiz farkli kulvarlarimiz memleketlerimiz farklimaksat opeller yurusun piyasadan elini etegini cekmesin
![]()
ANV tuning bostanci..
OPELTECH service..
aynen eksikleri bi anda gidermek için ankarada olmam lazım ama aylardır sürekli hafta içi şehir dışı görevim var. trabzondayım biraz vakit olsun düzelteceğiz allahın izniyle.
evo300den sonra basınç tutma ile ilgili sıkıntılar yaşıyoruz o yüzden kesiyor ve deneme yapamıyorum bittiğinde bol bol koyacağız aşağıdaki videolar evo240 yazılım yani 240hp güçlerdeki hali, yakında başlarız yenilerine az kaldı
stage 1 yazılım egzozlu 2011 cupra
evo 240 ve baskı balatam kaçırırken
simdi bu mesajindan ben bisey anlamadim.
konuyu tekrar toparlayalim istiyosan.
siz dedinizki bende misfire problemi yok
bende sizde olmamasi normal alinin araci sizinkinden guclu dedim
guclu oldugunu nasil anladiniz dediniz bende denediginiz araclar arasindaki guc farkini ornek gosterdim. sizde zaten aracinizin 240 hp oldugubu soyleyerek benim tahminimi dogruladiniz.
yani konumuz deneme videolari degil alinin aracindaki misfire problemi
isteyen video koyar istemeyen koymaz o baska bi konu. video koymamasida arabasinin yurumedigi anlamina gelmez
bende anlamadim 240-250 hp uzerindeki araclardami oluyo bu problem illa hem ben arabasi yurumuyo demedimki niye savunmaya gectiniz kardesm yanlis anlasilmayalim video sormamin sebebi. atiyorum standart s2000 le deneyince cok rahat geciltgni gorunce ona gore hesap yapariz soyle gidiyo boyle gidiyo diye ondan sordum videoyu.. ah be kardesm video koymuyo diye yurumuyo anlaminami gelir naptiniz sizde yanlis anlasilmayalim.. ne basinc bastigini bile bilmiyorum nasil yorum yaparim yakismaz bana
ANV tuning bostanci..
OPELTECH service..
öyle bir video varsa koysun ibrahim kardeşim sıkıntı yok ama ender sen niye şimdi böyle bir sözle konuya girdin anlamadım. bende senin corsayla olan videom var bugune kadar hiç bizaman ağzıma almadım çünkü aracında vakum sıkıntısının olduğunu söylüyordun. ben ibrahimle birgün denedim her basışımda bırakmak zorunda kaldım. sen izleyip keyif alacaksan koysun hiç birinde basamadım ama bende altına senle denediğimdeki videomu koyuyum birbirimize daha dürüst oluruz ozaman heralde
devran senlik bi durum yok ben senin ne amaçla sorduğunu biliyorum sıkıntı yok daha çok video koyarız ama şunuda ekleyim kimseyi tatmin etmek için arabada yapmıyoruz sonuçta allaha şükür kırmadan dökmeden biniyoruz iki video koyup yürüttük diye video koyup 3 gün kırılcağına varsın kessin yavaş yavaş çözelim. zaten sağlıklı denemeler yapabilmeye başladığımda koyarız allahın izniyle.
sağolasın ibocum video varsa senle bastığımız ender neyi kastedio bilmiom ama saklı gizli bişey olmasın benim bilmediğim düzgün bir deneme varsa herkes izlesin hacım.
Ender ilk basta yazmadim bisey bu dedigine ama simdi alide varsa bilmedigimiz bi deneme deyince ben arada kalmis oldum.
video cekip sagda solda konusmusum gibi bi durum olustu.
video flan cekilmedi. araclarin duruma bakmak icin basildi. basinc tutmadigi icin
biraktik hepsinde.
ben bu durumu kadir abiye anlattim ssende ondan duyup burda yazman hos degil.
sıkıntı olacak ne var ali ve sen denemişsiniz başka bişey bilmiyoruz
varsa video koyarsınız yoksa yoktur
hoş olup olmayacak ne varda Kadir abiyi arada bıraktın
denemişler dedi ee sonuç diye sordum sağlıklı olmamış falan dedi.
burda bu kadar büyütülecek ne varki anlamadım
Boşunamı Şehit Oldu O Kadar Vatan Evladı
Uyanmak Gerek Uykulardan Artık