Cok güzel denemeler oldu bütün araclara masallaıh. Eger araclarda sorun varsa halledıp tekrar denenir sonucta aynı ildesinız bi aloya bakar.. Dostluk kazandı bence bu yarışta muabbej guzeldı :-)
Printable View
Cok güzel denemeler oldu bütün araclara masallaıh. Eger araclarda sorun varsa halledıp tekrar denenir sonucta aynı ildesinız bi aloya bakar.. Dostluk kazandı bence bu yarışta muabbej guzeldı :-)
kapak, emme, kelebek polish + wimmer bi rs de kafadan 3 boy demektir. hatta fazlası bile olabilir. kapağın işli olması hakikaten inanılmaz fark ettiriyor rs de.... kısacası tam tersi olmalıydı fark bence..
Pampa çok bilmiş ( bilmemiş) ustalarımız var
Senteyi hallettim diyor arkanı dönüyorsun kafasına göre yapıyor
Sen kendi arabanı örnek veriyorsun ama ben burda sentesi kaçık kaç tane araba gördüm
Kime dediysem kaçık sentesi dediğim gibi çıktı
Belki 10 a yakın RS in sentesi düzeltildi yollarda daha hızlı gitmeye başladılar :D
Sonuçta BS RS in sentesinin kimin yaptıgını bilinmiyor
RS lerde sente işi gerçekten zor
Kamasız sistem ve ayrıca vanos sistemi kafa ütülüyor
Ben serviste yaptırmama rağmen triger ve v kayış kitini sonradan kendi ustama götürüp kontrol ettirdim
1 diş kaçıktı ekzoz tarafı
O yüzden ben gözümle gördüğüm ve kendi yaşadığım doğal yaşama inanırım
Sitem etme moruk bana :D
ah o sente ahh yaktı beni :D
bs rs kaç boy geçti diye meraklandım ama öyle olmamış aynı sıkıntıları bende yaşadım bs rs de sıkıntı var arkadaşım
Bi sente ayarı arabaya 5 6 boy vercekse yaptrsın tabi sentesini benim anlamadığım nokta 2 veya 3 ay önce aynı yerinde duran sente nasıl oluyorda kendi kendine kaçıyor merak ettim eğer senteyse sorun demekki rs nin bir kronik sorununuda herkez böylece öğrenmiş olur.
Plansız ama guzel bi geceydi planlı şekilde daha güzellerini yaparız işallah
bs de sıkıntı olabilir baktırmak lazım 2 araç da arkadaşlarımızda dostlarımızda yaz daha yeni başlıyo can sıkıldıkça denenir ;) dostluk çerçevesinde tabi
hayırlı başarılar :)))
vtec burhanıda pek sevmem burdan belirtmek istedim :))
maşallah araçlara
konya'da böyle gecelerin olması güzel
bs rs ankaradan gittikden sonra sentesiyle oynandımıki burda bence güzel gidiyordu.
Maasallah araclara.. Rs 122 nin kapak,emme,kelebek dibine kadar işli olmasın sakın.arac sahibi arkadasımız acıp baktırdı mı alırken?
Bu yaz baya hareketli olacağa benzer. inş dostluklar hep daim olur.
Arabanın burdayken sentesinde bi kaçıklık yoktu bu gayet kesin bişey ama orada tekrar bi şekilde söküldüyse doğru yapamamış olabilirler... Hayır bu sente denen lanet zaten aparatla yapılıyo bunu nasıl hala yapamıyolar anlamıyorum o bilmiş ustalar... Ayrıca arabanın üstlerde kendini kasma sebebi yazılımdan geliyo üstte araba çok fazla zengin kalıyo bunu her defasında belirtiyorum wimmerın sıkıntısı bu...
Arkadaşlar ben daha bir ay olmadı aracın kayısından ses geldigi için degiştirmiştim özsan renoda ordada aparatı olmadıgı için gergiyi uydurma bi aparat yaparak takmışlardı ben sente attırabilecegini hiç düşünmemiştim. Kayışı degiştirdigime dair faturalarda war inanmayanlara gösterebilirim. O sırada sente atlamış olabilir bugün işlerimdrn dolayı gidemiyecem sanayiye yarın inş gidip baktıracam.
Sonucda hiç kimse aracında sorun oldugunu bildigi halde denemez.
Denemeyi ben istedim bu dogru ama arabayı sadece hafta sonşarı sürdügüm we denemedigim için sorunun farkına waramdım buda benim hatamdır.
Kardeşim ztn yapılan deneme dostca bi denemeydi sen neden fatura matura bişileri ispatlayasin ki. olabilir allah yapısı deil sonuçta kul yapısı sorunda olur sıknıtıda olur ztn burda birbirimizi delip geçmek birbirmize saplamak için araç denemiyoruz amaç herkes arabasını görsün bilsin herkes biribirine bi telefon kadar yakın baktır sen aklında şüphe varsa yine denenir olmadı bidaha denenir tekrar denenir
Aynen canerinde dediği gibi bişeyler ispatlamaya gerek yok sorun varsa halledilir tekrar denenir yukarda yazdığım gibi deneme dostcaydı diğerleride hep öle olacaktır zaten.