senteyi düzelt 3-4 boy öndesin :D
Printable View
senteyi düzelt 3-4 boy öndesin :D
Sizin bi mangalla ihtiyacınız var az sabredn :D :D
Arac denendikten sonra cıktı bu muhabbet yanlış anlaşılıp farklı degerlendirme olabilir diye fatura felan dedim kardeşim tabiki dostca gazladık herzamanda oturur kalkar muhabbetimizi yaparız eglencesine gazlarız.
ankara yolunda işe başlamıs gibi oldum butun vaktim orada geçiyorr :)) burhan kanka eli kulağında yakında patlarız :)))
Geçen gün zaten askerlerden fırçayı yedik kendimize başka mekan bulmamız lazım herlde :)
Kimse baktırmaz zaten haklısın kardeşim, bende bs'yi alırken baktırmadım kapakta filan işlem varmı diye, Serkan arabanın herşeyini söyledi sağolsun :)
Sanada söylenmemiş olabilir araçta işlem olduğu sende haklısın benim arabam orj demekte..
Bu yaz inşh hep birlikte Konya'da bazı şeyleri değiştiricez, yıllardır sağlanamayan birlik beraberliği artık sağlamamız lazım, şu sente muhabbetide bitsin artık, bak Caner'de yazmış zaten aynı şehirdeyiz, arabalar altımızda sorunlar çözülüp tekrar denenir, bi daha denenir, sonra belki senin arabanda bi sıkıntı olmuş olabilir sen çözersin bi daha denersiniz sonu yok :) Aramızda sen geçtin o geçti muhabbeti olmadıktan sonra sıkıntı olmaz zaten ;)
Kemal abi biz seviyoruz seni sonuna eklemek istedim :D
valla kameraman olduk la bu yastan sonra :) ahmetciğim bende sana karşı boş değilim :) bnm tek sorunum vtec burhanla onlada yakında bi denemem olacak zaten su konyada bi ona bileniyorum :)
şaka bi tarafa biz daha önceki dönemlerle yasananlar tekrar yasansın istemiyoruz denediğimiz araçların hepsi bizim gözüyle bakıyoruz ve bu nedenle o geçti bu geçildi bu araba pert muhabbetleri yapmıyoruz böyle şeylere hiç gerek yok Allah nasip ederse konyada çok güzel bi kardeşliğe imza atacaz bunu bozmaya çalışanada engel olacağımızı belirtiriz :)
konya kaşınhanı belediye bşk vtecburhan :)
Evet baktırmıyorum ama arabalarımı iyi tanırım kardesim,polishli arabanın sesi soluğu farklıdır hele ki rs te.ve asırı faydasını gorursun.ben seni emin bi şekilde yazarken gördum filtre egsoz vs diye o yuzden yazdım.arabana motor yapan benim,istersen kapağın gaz kelebeğinin emmenin vs resimlerini atıyım kardesim.bu kotu bişey değil yanlış anlama bende bilgin olsun diye yazıyorum,kazasız belasız tekrardan.
Kemal sen olman len :-)
tşk ediyorum sayın bld bşknım :)
Çok güzel denemeler olmuş arabalar gelir geçer dostluk baki kalır :)
Maşallah Rs'de Bs'ye de. Havalar yavaştan düzeliyor inşallah izleriz birgün.
maşallahı var araçların