güzel bi geceydi her zaman bu dostlugun devam etmesi dilegiyle gecmek gecilmek önemli degil![]()
güzel bi geceydi her zaman bu dostlugun devam etmesi dilegiyle gecmek gecilmek önemli degil![]()
Mavi Boncuk Corsa - BYP 72
Mamut Civic HB - VT 818
Hızlı Gonzales Clio RS - BS 348
Dostluk kazansinarac satilir gider kaybolur edilen muhabbet paylasilan baki kalir nice rollere bi sonraki roll e grup kasiks i getirsin burhan bey
![]()
Kanka sıkıstıralım burhan beyigetirsin
bazen duygulaniyorum bole kanka
Onlara denecek hic bisey yok kanka yaginda kavrulsunlar bundan sonrahaftaya starti verdik ozaman o is tmm
![]()
hacım ben hep bosum yaaa yarın bi duzenleme yapayım durr![]()
bs rs in sizin ordaki typerla denemelerini biliyorum typerın sahibi burhan abi burda onunlada sohbet ettik senin aracın ile bs rs i karşılaştırınca speclere bakarak seni geçmesi gerek..sente konusu açıldı ve durum anlaşıldı adam bir ay önce yanlış bi ustaya iş yaptırmış biz burda ne konuşuluyosa siz ne bilgi veriyosanız ona göre yorum yapıyoruz senteyi düzeltsin tekrar deneyin görelim![]()
abi seni tebrik ediyorum bi videodan anladın ben o kadar arabayı kullanmama ragmen anlayamadım helal olsun.
aracda 4-5 diş sente atladıgı bugün sökülünce ortaya cıktı. Güvendigim ustam yapıyo şu anda aracı.
dostca muhabbetine gazladık aslında cokda iyi oldu bu yoksa ben hala sente sorununu bilmeden arabayı sıkıştırmaya devam ederdim ve daha büyük sorunlar çıkardı başıma. Dostluk olsunda herzaman gazlarız![]()
Mavi Boncuk Corsa - BYP 72
Mamut Civic HB - VT 818
Hızlı Gonzales Clio RS - BS 348
Cihan başkan renault üstten çift egzantirikli arabalarının yüzde 90 aparatı aynıdır
Her sanayide her ustada bulmak mümkündür
K4M Motorlu 1.6 16Valf Megane ve Clio kaynıyor ortalık
Bunların aparatı dediğim gibi zebil
Yeterki üst aparat yamuk olmasın yeni olsun yeter al tarafı kitlemek zaten her usta bilir yapar
4diş kaçık çıkmış muhtemelen krankı sabitleyince saçma bir görüntü oluşttu üstte
Burda 2-3 diş kaçık olanları görüyordum ama 4 diş aşırı fazla
Neredeyse subap yakalıycak seviyedeymiş yakalamadığına dua etmeli arkadaş
Denildiği gibi dostça denemeler olucak tekrar
İki arkadaşta niyetlerini her defasında vurguluyorlar
Konyaya tekrar selam olsun
Yeni videonuzu bekliyorum arkadaşlar
İhtiyacınız olduğu her zaman arayabilirsiniz
Amac araclari gormekti bakin eger bu yaris olmasaydi muzaffer o araca binip ilerfe dahada buyuk zarar gore bilirdi her zaman denildigi gibi dostca guzel bi denemeydi ikinizde samimi arkadasimsiniz kirmayin birbirinizi her zaman tekrar deneriz araclarimizi goruruz sagin solun lafina takilmayin
Ek b16 swap
Ek 1.8 strokır
Ek 1.9 strokır
Ek b20 n/a
Ep3 type-R STOCH...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)