User Tag List

Sayfa 12/20 İlkİlk ... 21011121314 ... SonSon
363 sonuçtan 210 ile 228 arası

Konu: Magic's GS 206GTi vs AHM UM 106

devolation - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı kelalper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Devran ben impreza içinden çekmeye çalıştım ama inan hepsi çok kötü. ben zaten kamera özürlü bir adamım. Bi de tanımadığım elime almadığım nalet S3 denen cihazla çekmeye çalışınca ortaya rezil rüsva birşey çıktı. Kendi iphone dan çektim bi deneme. O da ayrı rezil. Uzakta kalmışız. telefonun zoom u yok. Sonuca gelirsek Boranın RED ile benim DV kafa burun gidio gibi geldi arkadan izlerken. Oradada mami DF ile RED in kornasına göre bastı. DF ile denediğinde 2-3 boy oldu fark. Ama mami bana bi iştahsızlık var huzursuz gidio dedi. Anahtarı bana verdi. Bende bastım bana da öyle geldi. Basınç saatine bakınca anladım. basınç 0.5 barı geçmiodu hemen düşüodu. Genel rahatsızlık dumpvalve in hortumu çıkmış. Elimiz yana yana taktık ama çok geride kaldık bi daha yakalayamadık milleti. Saolsun Doğukan da durdu bekledi bizi. Durum bundan ibaret. Haftaiçi enjektörleri takmayı düşünüyorum Özgün müsait olursa. O zaman yeniden çıkarıcam.
    vay maasallah reis ozaman baya gideri var dv nin hep belli basli araclar denemeye cikiyo ya baskalarinin cesareti yok yada arabasina guvenmiyo ben istiyorum renk olsun.. ogun denemeye cikan araclarin kim kimle nasil olacagi asagi yukari belliydi zaten bi gs supriz oldu..bende sandimki gecilince aman videomu koyma soyle oldu buram bozuk bidaha deneriz muabbetimi oluyo... ayrica delikanliligi icinde ahm yi tebrik ederim adam gibi tebrik etmesini bildi helal olsun
    sonucta denemeye gelirken herseyi hazirlayip geliyor herkes bu araba yuruyosa tebrik etmeyi bilmek lazim makineyi gelistirip tekrar randevu almaya calismak lazim
    yanlisim varsa duzeltin
    Devran Ünyıldız... C20LET astra gsi-
    powered by ÇİÇO GARAGE gebze -
    ANV tuning bostanci..
    OPELTECH service..

ahm_52 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Eyvallah devo dogru söylemişsin geçmekte var geçilmekte yarış sonuçta ne zaman ne olacagı belli olmuyor makinanı eksikleri gitti kanka randevu alabiliriz
    AHM Performance

EcuFast
    Piston Garage

yasin_R - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    cikabilseydim herkezle tam takir cekecektim
    PowerTune

BoraRS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Devran ben impreza içinden çekmeye çalıştım ama inan hepsi çok kötü. ben zaten kamera özürlü bir adamım. Bi de tanımadığım elime almadığım nalet S3 denen cihazla çekmeye çalışınca ortaya rezil rüsva birşey çıktı. Kendi iphone dan çektim bi deneme. O da ayrı rezil. Uzakta kalmışız. telefonun zoom u yok. Sonuca gelirsek Boranın RED ile benim DV kafa burun gidio gibi geldi arkadan izlerken. Oradada mami DF ile RED in kornasına göre bastı. DF ile denediğinde 2-3 boy oldu fark. Ama mami bana bi iştahsızlık var huzursuz gidio dedi. Anahtarı bana verdi. Bende bastım bana da öyle geldi. Basınç saatine bakınca anladım. basınç 0.5 barı geçmiodu hemen düşüodu. Genel rahatsızlık dumpvalve in hortumu çıkmış. Elimiz yana yana taktık ama çok geride kaldık bi daha yakalayamadık milleti. Saolsun Doğukan da durdu bekledi bizi. Durum bundan ibaret. Haftaiçi enjektörleri takmayı düşünüyorum Özgün müsait olursa. O zaman yeniden çıkarıcam.
    Kanka ben hic senin RS ile basmadim. Ben hep DF typeR Yilmaz ile bastim. Maminin bizim kornalara gore basma sansi olamaz cunku korna calmadik hep ben el ile 3 kere saydim ki erken basti gec basti olmasin. Yani el ile orta parmak isareti yaptim 3. kornada dermisim

Benim devrimde basti Yilmaz sagolsun hep. Cunku alt devirlerde denemenin anlami yok benim icin. Normalde cikartmayacaktim debriyaj kotuydu. Ama baktim Yilmaz kimseyle deneyemeden donecek icim elvermedi Debriyajim kacirmasina ragmen ciktik bastik. Zaten ilk 2 basista DF 1-1.5 boy onde oluyor. Debriyajim iyice kacirmaya basladikca fark 3 boya kadar cikti. Ama enteresan birsey de oldu. Yokus yukari fark sabit kaliyor 260 a kadar ancak yol hafif yokus assagi oldugunda 5 e attigimda yanina gelip yarim boy gibi one cikiyorum. Yilmazla cok keyifli denemeler oldu.

Ben s2000 nin bu kadar tork fakiri olacagini tahmin etmezdim Ama egzantrikli pistonlu kprolu bir typeR ile boyle yurumek bana gercekten yetti

CRUEL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Gs red denemesi var youtube daki videonun eklendigi uyelikde

Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kanka ben zaten subarunun içerisinde dibimde giden arabanın egzost sesini bile duyamadım. Korna çaldığınızı varsaydım. Subaruda öyle bir ses var ki sağırı imana getirir duyuyorum diye. Mami önde basıo diorum içimden ya bak görüo musun egzost kapalı basıyor diorum. Arabaya bi bindim egzost açık. Turbo öyle bi sıcak verio ki içerisi sauna oldu. Aşağıdan aşağıdan sıcak basıo. Ama söyliim fena gidio. 1 bardaydık siz basarken. Siz basıosunuz biz sonra basıoruz yakalıyoruz hemen. EVC den 1.9 u açacaktık ta sonra dedim boşver bu bile fazla gelio bizim arabalara.
    IN BOOST WE TRUST

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kanka ben zaten subarunun içerisinde dibimde giden arabanın egzost sesini bile duyamadım. Korna çaldığınızı varsaydım. Subaruda öyle bir ses var ki sağırı imana getirir duyuyorum diye. Mami önde basıo diorum içimden ya bak görüo musun egzost kapalı basıyor diorum. Arabaya bi bindim egzost açık. Turbo öyle bi sıcak verio ki içerisi sauna oldu. Aşağıdan aşağıdan sıcak basıo. Ama söyliim fena gidio. 1 bardaydık siz basarken. Siz basıosunuz biz sonra basıoruz yakalıyoruz hemen. EVC den 1.9 u açacaktık ta sonra dedim boşver bu bile fazla gelio bizim arabalara.
    Evet kanka Subaru fena gidiyo. Ama uzunda bastik Subaruyu yakalayip 2 boy one ciktim kanka.

Sonra alarm caldi bi kalktim toplantiya gec kalmisim

M///maniac - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı CRUEL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Gs red denemesi var youtube daki videonun eklendigi uyelikde
    simdi izledim masallah 206 ya red lede baya iyi gitmis bide genelde kesicide atıo vitesleri ona ragmen

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Evet GS beni gecti 3 boy kadar. Normalde ben cikmayacaktim dun aksam. Hatta son dakika cikarttim arabayi debriyaj sikintimdan dolayi. Ama debriyaji degissem bile 3 boy farketmez. Masallah Muratin eline saglik GS cok hizlanmis.

Bu saatten sonra soksem anca yururum ama sokmek de istemiyorum cunku ara ara ise giderken kullaniyorum manitalarla cikarken kullaniyorum

shero - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    206 baya iyi olmus usta vardır usta vardır masallah.
    Pasaoglu Chip Tuning - İzmir Yetkili Bayii

sword - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    20 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı BoraRS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Evet GS beni gecti 3 boy kadar. Normalde ben cikmayacaktim dun aksam. Hatta son dakika cikarttim arabayi debriyaj sikintimdan dolayi. Ama debriyaji degissem bile 3 boy farketmez. Masallah Muratin eline saglik GS cok hizlanmis.

Bu saatten sonra soksem anca yururum ama sokmek de istemiyorum cunku ara ara ise giderken kullaniyorum manitalarla cikarken kullaniyorum
    Bi. Cumartesi gelmedik neler olmus:-) kanka ufak tefek seylere takilmiyorsun ama ben takilirim yalniz birakmamak lazim seni:-)

Vlkn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Maşallah Araçlara, Emeğinin karşılığını almıs GS 206, Bu zamana kadar 206 Gti'leri hep peugeot'un yüz karası diye tanıttılar GS 206 Bol Bol Video Bekliyoruz...

mtcvtc - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    masallah valla red s2000 videosunu simdi seyrettim 206 gercekten cok hizli emekleri gecenlerin eline saglik bora abinin s2000 de bence speclerine gore cok iyi rengi yeter be abi masallah sanada

mami_makinen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Evet beyler bu haftaki programı konuşalım

Ng 106 / gs 206 / white rs Cumartesi hepsi hazır olsun

Normal şartlarda arabayı sökmüyecektim fakat atar havada kalmasın diye söküyorum

Ayrıca günlük bindiğim aracımı sattığım için deneme yaptıktan sonra direk geri toplucam denemek isteyen başka araçlar varsa onlarlada deneyebilirim bi dahada sökmem zaten

bladerk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı mami_makinen Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Normal şartlarda arabayı sökmüyecektim fakat atar havada kalmasın diye söküyorum

Ayrıca günlük bindiğim aracımı sattığım için deneme yaptıktan sonra direk geri toplucam denemek isteyen başka araçlar varsa onlarlada deneyebilirim bi dahada sökmem zaten
    aynen white rs için ankaradan çıkıp işimi gücümü bırakıp gelicem herkes arabasını hazırlasın ya da beni yormayın 5 haftdır hafta sonu ankarada değilim

sizde bi eksik ya da sıkıntı var mı murat cumartesi yarışıyo muyuz haftaya falan ertelenme olursa lütfen ilk bana bildirin uzaktan gelen benim çünkü
    ECUTECH İstanbul

Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı mami_makinen Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

olmaz bu hafta imprezayı verecez sana. NG yi unut
    IN BOOST WE TRUST

devolation - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı BoraRS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kanka ben hic senin RS ile basmadim. Ben hep DF typeR Yilmaz ile bastim. Maminin bizim kornalara gore basma sansi olamaz cunku korna calmadik hep ben el ile 3 kere saydim ki erken basti gec basti olmasin. Yani el ile orta parmak isareti yaptim 3. kornada dermisim

Benim devrimde basti Yilmaz sagolsun hep. Cunku alt devirlerde denemenin anlami yok benim icin. Normalde cikartmayacaktim debriyaj kotuydu. Ama baktim Yilmaz kimseyle deneyemeden donecek icim elvermedi Debriyajim kacirmasina ragmen ciktik bastik. Zaten ilk 2 basista DF 1-1.5 boy onde oluyor. Debriyajim iyice kacirmaya basladikca fark 3 boya kadar cikti. Ama enteresan birsey de oldu. Yokus yukari fark sabit kaliyor 260 a kadar ancak yol hafif yokus assagi oldugunda 5 e attigimda yanina gelip yarim boy gibi one cikiyorum. Yilmazla cok keyifli denemeler oldu.

Ben s2000 nin bu kadar tork fakiri olacagini tahmin etmezdim Ama egzantrikli pistonlu kprolu bir typeR ile boyle yurumek bana gercekten yetti
    baskan bu devriyajdan cektigin nedir senin yeni yapilmisti saniyorum yanima gelip deneyecektikya hala bekliyorum
    e ozman gs-red videosu varsa koyalim konusunuda bu konuyu mesgul etmeyelim debriyaj aradaki farki kapatir diyosan bisey diyemem
    Devran Ünyıldız... C20LET astra gsi-