Abi bosver burda yazmayin bunlari yakismiyor size.
Yg 615 / 34 h 2404 / 34 vb 7984 106 gtı kendine almış
Colt u Ahmete sattırdıen yakın arkadaşı bende satarken hatta dedim Ahmet ten alırsın sakalını sonra alamayıp banamı yakınıyosun burda
Ek 106 typer ikisinide Selim e aldırdın 10 ay vadeliadamdan daha ilk senedi almadan senin paranı vermişim
ee sen daha burda neyin savaşındasın eğer o parayı almak istemiyosan o zaman almıyacaktın şimdi burda gazel okuma
Abi sen konuyu niye uzatıyosun sana vergi dairesinden araç alıp satmaktan ceza geldide kim eline cebine atıpta para verdi yine bedelini kendin ödedin
Aracını sattı diye para verdiğin hangi adama ceza gitti sonuç itibari ile parayı verende sensin bedelini ödeyende şimdi yandan yolunu bulanlara ne oluyo...
orçun hayırdır sendemi avukatlığa soyundun?
kardeşim ben yaşarıda mamiyide tanırım yorum yaptıkmı ? yapmadık onların ticareti arkadaşlığı alışverişi onların arasında seni beni ilgilendirmez.neyi tutturmaya çalışıyor yaşar anlat bakalım,sen yaşarın ne yaptığını neyle uğraştığını biliyormusun ? maksat bişeyler yazalım makina yağsız kalmasın.
barnak bassam olurmu ?
ahmetin valla kusura bakma yaşarın bana yaptıgı t... Konuları tek tek alıntı yapamıyacagım her böyle iyi şeyler yapmış kişilerın konularına saçma sapan yorumlar yapmakta üstüne yok ama sonunda hep komik durumda kalıyor
bu konuyu hiç tartışmayacagım avukatlık dersen muhammmer abıye çok sever ve saygı duyarım bu zamana kadar bana karşı hiç bir yanlışı olmadı
ve ne bildiyse her zaman paylaştı yaşar gıbı atlarım zıplarım daha çok ögrencegınız var muhabbetlerıne gırmedı
ticaret konusuna gelınce benı ilgilendırmez
alan memnun satan memnunsa kımseyıde alakadarda etmez
Turbo SN95 Mustang GT AVKSERVİS
DR.ECU
MaşAllah araçlara.
Biri bana 206gti bu kadar sıkı yürüyecek deselerdi inanmazdım.
Helal olsun, elinize emeğinize kesenize sağlık.
Merdo'm Seni Unutmayacağız...
MagicPerformance
MegaSquirt Engine Management Systems Technician
Ne kingler gördük güle güle öldük...
Ameliyatmı oldun lan yüzünle götün yer değiştirmiş .
Dolandırıcı orcun sen bana kelime söyleyecek şu forumda son insansın.
Bak ben demiyorum isminin yanında yazıyor.
Düne kadar abi abi diyordun postlarını incele.
Cihanın arabasıyla sapladığım günden bu yana öfken dinmiyor.
Hadi orcunum hadı tünele girmeden gel .
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE .
arkadaslar, konu ile ilgili sikayet aliyoruz.
Konuyu bilmiyorum, bizi de ilgilendirmiyor, kocamann adamlarsiniz, aranizda cozun lutfen.
Herkesin ortasinda ayip oluyor..
Built to fall....
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)