Benimlemi deniceksin ? Anlamadim tam
Printable View
o yüzden en ıyısı benım gibi yavas arabaya binecen tısır spec takılacan acıcan muzigin sesinide inceden tısko tıskooo takılacaksın :) eskiden cok zevkliydi herşey, sahilde drag yaparken kimse kilo hacim beygir sormazdı :) devo bu arada sinanla orcun fena aklıma girdiler sanırım bende turbo yapacam :D
Konunun senle ne alakası var :) ben seninle reg 106 ile ng yi sabahlara kadar denemedinmi reg sökük değilmiydi burdaki mevzu kimsenin bişeyleri kabullenmemesi şuanki şartlarda takılıya takılı vaziyette Ng 106 nın geçileceğini zannetmiyorum ve çoğu kişide tahmin ediyo o yüzdende bu tartışma çıkıyo
1.6 yada 2.0 diye araçları sınıflayıp torku az olan sökebilir demek negatif ayrımcılık oluyor. Benim mantığıma ters düşüyor. Atmosferikte aynı hacimde kalarak 100 hp almış olmama rağmen fabrika çıkışı 1100 kilo olan bir arabayı toplu yada sökülü haline denge gelsin diye ekstra 1 kişi ile deneme niyeti ve fikri içinde değiliz. Hep dediğim gibi kısmet bu işler. Kısmetse olur değilse olmaz. :)
Olgar git yat uykun gelmis senin
Olgar kafana sik sende rahatla bizde rahatlayak pampa
Ya ben nerden dustum buraya anlamadim:)
Abi reg le cok denedik hatta ng sokuktu oylede denedik ben sana hala sok diyorum ama sokuceksen oyle az degil bence kesme bicme olmadan reg gibi gs gibi sok diyorum sie et kiloyu beygiri fln karsi taraf sokukse sok he diycen ben takiliyim sokmem e adamda diycek ben takmam:) e o zaman deneme olmiycak olmazki boyle takiliya sokuge minareyi calan kilifini hazirlar hesabi takilicaz abi:)
2 araç denenecekse, herhangi bir şart olmamalı. İsteyen söker isteyen takar. İki araçta NA ise denemeyi kabul etmek zorunda bence :) sen 1000 kilosun ben 935 kiloyum, senin torkun çok benim litrem az biraz saçma geliyor açıkçası. Resmi kategorili yarışmı ki bu 2000 cc grubu 1600 cc gurubu olsun ? Kıstas yapmaya gerek yok, benimki sökülü değil sen de yanına adam al mantığıda bence pek dogru bir yaklaşım olmuyor. Zaten o araç full sökülü halde iken , diğer aracın fabrikasyon ağırlığıyla neredeyse aynı :))) Hakkınızda hayırlısı.
Ya paşam geçen cumartesi Um 106 ile yağ ata ata denedikten sonra ataşehire geldiniz
Gariban ne dedi şimdi ng ile denersiniz artık ve bende şimdi hemen deneyelim dedim doğrumu doğru sen şimdi yağ ata ata roling yaptın arabayı arka arkaya sıktında ben denemek isteyincemi arabada sıkıntı oldu yani bu mevzular uzar uzar bitmez geçeceğini tahmin eden emin ol arabasını toplar gelir ama şuan gözüne kestirebilen yok
Ben king liği size verdim yolunuz açık olsun
Mami senin yüzüne yada telefonda söylediğim hiçbirşey den vazgeçmiş değilim. Evet UM'yi yağı köpürte köpürte (oil catch tank küçük fazlayı atıyor anlayana) geçtik. UM bizdende sökük ve hafif olmasına bizden daha çok devir dönmesine bu güne kadar sanırım hiç geçilmemesine rağmen bizim aracımızdan yavaş tı ve ben bunu daha oraya gelmeden ön görüyordum. Daha öncede yazdım bizim aracımız daha çok yeni ve henüz bitmedi. Senin veya Ahmet'in direk olarak yazmamasına rağmen Ali'nin sürekli alttan alttan laf sokmaları ile artık denensin bu araçlar cart curt mesajlarından sonra elimizi hızlandırdık tam bitirmesekte evet şuan UM'ye yeterli geliriz diyip geldik denedik. Haklıda olduk.
Sende evet o akşam dedin ki hemen gidip alıp geleyim NG'yi diye. Bende başka zamana dedim. Ve haftaya herhangi bir araç ile denemeye gelmiyoruz bi hafta bize müsade dedim. Aksini söyleyebilecek birisi var mı ? 10 dan fazla şahit vardı. Sen ozaman aracın full takılı ve bizim en sökülü halimizi görmene ve UM'yi geçmiş olmamıza rağmen hemen denemek istedin. Sende o zaman baktın ki evet GS beklediğimden hızlı ama benim NG'yi geçebilecek kadar hızlı değil dedin kendince ve hemen işi bitirmek istedin. Bende kabul etmedim.
Şimdi hemen al gel arabayı diyorsun. Şu an gelsek sen geçiceğini düşünüyorsun. En en iyi ihtimalle yanında yada az gerinde olacağımızı düşünüyorum şu halde iken. Ama eğri oturup doğru konuşalım o akşam ve şu an denemek isteme sebebin geçebileceğini bilmen. Bir hafta sonra aracın daha hızlanma ihtimali senin bu aceleciliğin. Buda benim görüşüm. Kabul etmemek elinde.
Lafımızın arkasındayız. Bitirince aracı isteyen herkesin telefonunu bekliyoruz. Hatta Murat kardeşimde bana katılırsa bundan sonra her hafta Ataşehir'de değiliz. Çağıran olursa geliriz.
Son sözümü söylüyorum hepinize. Benim sözüm Murat'ın ve Umut abinin sözüdür. Araba ortadadır. Toplama yada ekstra 1 kişi almak gibi birşey söz konusu değildir. Aracımız biz bir bütün olarak hazırladık. Dynomuz belli sökülü durumumuz belli. 1 hafta sonra işine gelen dener. Denemek isteyende ister mesaj atar ister telefon açar isterse sizi istiyorum diye ergen gibi atar konusu açar. Her çağrıya efendi gibi cevap veririz.
Estg.Benim.dalga gecmek gibi bir niyetim asla.yok. beni taniyanlar herksle gecsemde geclsemde dwnedigimi bilir.
Sen tanimiyorum ozelden teklif etseydin sana durumu soylerdim.
Selcuk solemeseydi zaten bi gun yne ogrenirdin.
Neyse konu icinde.konu olmasin uzamasin dostum
Geçen hafta bu hafta deneyeciği söyledin hatta bu hafta gelememe sebebinizide evde huzursuZluk oluyo her hafta her hafta olmuyo demişsin yani herkes kendine çekiyo bişeyleri ben sana şunu söylim konu kapansın arabanı yapabildiğiniz kadar yapın hızlandırabildiniz kadar hızlandırın ondan sonrada arabanızın içini toplayın beni arayın gelip denicem sen önümüzdeki hafta diyosun istersen 3 ay uğraş ondan sonra ara bekliyorum
Hatta şimdide kadran videosu koydum ordan dersine çalışmak isteyen ölçü almak isteyen alsın
Geçen hafta bu hafta deneyeceğimizi mi söyledim. Biz farklı şeyler hatırlıyoruz. Orada bulunan başkalarına soralım. Biz haftaya yokuz dedik herkesin duyacağı şekilde yüksek sesle. İçini toplama kısmına gelince anlaşamayacağız sanırım. İkimizinde yolu açık farımız yanık olsun diyorum.
Edit : Bu hafta gelmeme sebebiniz demişsin orasınıda çok güzel anlamışsın abide sonra bunun üstüne aynı cümlede nasıl bu hafta deniyoruz demişsin ben anlayamadım. Sanada söyledim evden sıkıntı oluyor önümüzdeki hafta yokuz diye. E nasıl deniyoruz dedim sana bunun üstüne ?
Neyse uzatmayin artik. Ben de o gece les gibi kokan debriyajimla koltuklarim full takili denedim. Herkes de bilir. Murat yanima gelip 3 korna yaptiginda en kotu geciliriz dedim bastim gaza :) yine iyi bile gitmisim. 1. Videoda vites atamiyorum fark o yuzden cok fazla oluyor. İkinci videoda aradaki 3 boyluk farki kapatmak benim icin teoride cok zor degil. Ama pratikte zor cunku ben malesef sokmuyorum. Sokecek olsaydim gider Bilal baskanin yaptigi arabayi alir onu soker sonra hodrimeydan derdim. Sokene de neden soktun demiyorum. Tercih meselesi.
Umut gordugum kadari ile facete yayinlamis videolar baya yaygara kopmus yok s2k yi ayirdi gibi laflarla makaraya sarilmisiz. Dun konuda sicarim arabanin tekerine teneke icin birbirimizi mi kiralim diyen iyilik dostluk kardeslik yanlisi Sevgili Umut beyin de hosuna gitmis ki ses cikarmamis hatta kendi bile burada cizmeye calistigi profile cok ters dusen ayni lafi soylemis facete.
Simdi bende diyorum ki Ben takili sekilde kacik debriyajla bahane etmeden bastim. Gecilecegimi bile bile bastim. Bundan da hic gocunmam. Simdi araba Umutunmus. Murat Umut ne derse onu yapar oyle degil mi? Bi arabanin 10 tane sahibi 20 tane kocasi olmaz;) Ben bu hafta Guney Afrikadayim. Haftaya gelmis olacagim. Geldigimde Umut Bey gelsin arabasini getirsin benim gibi full takili vaziyette ayni pompadan benzin alarak 3 kornaya basalim. Ondan sonra ayni videolari burada yayinlayalim.
Murati da burada tenzih edicem cunku o garaj sahibi. Onun efendiligi ve yeri baska. O arabayi zaten o aksam baskasi kullanio olsaydi denemezdim. Dolayisi ile Murati bu giderimin disinda tutucam. Bak benim arabama 3 tane garaj eli degdi birtanesi bile cikip yazmiyor. Tebrik edip kenara cekiliyor. O nedenle arac sahipleri gelsin konussun kullansin.
Oyle sizin tabirinizle ayirip gidemezseniz o zaman makaranin kralini hepberaber yapariz kabul mu? Cay corba kismini katmiyorum bile cunku benim nekadar misafirperver eli acik bi adam oldugumu cumle alem bilir :)
Bundan da daha delikanli atar ve teklif kimseden goremezsiniz. Ayni delikanliligi ve yuregi de sevgili dostluk kardeslik canlisi arabanin gercek sahibi Umut beyden bekliyorum. Haa toplamak iscilik gerektirior zor geliyorsa az cok soktugunuz kilolar belli. Ona gore bi formul uydururuz.
Hodri meydan!
Bora facede benim elimden yazilan uygunsuz bir yazi varsa seni rahatsiz eden kinaye yapmadan bqnq soyle sileyim. evet araba benim dogru atara tutara gerek yok ben diger denemek isteyenlerede daha once aynisini soyledim. gel misafirim ol buyukcekmecedeyim ben ne zaman istersen o zaman gazlariz
Umut oncelikle anlayisin icin tesekkur. Ama ayirdi mayirdi laflari ki bunu sen bile yazmissin sana ve su forumda yansitmaya calistigin profile hic yakismamis. Ben ilk denememizde senin arabani gectigim zaman bukadar yaygara yapmamistim. Birak yaygarayi konu bile acmadim.
Burada 206 ya emek veriliyorsa bizimki de emek. Teklifin icin tesekkur ederim. Muhabbet sohbet bu isin zaten en guzel yani. Gel Atasehirde bi aksam keyifli muhabbetimize katil. Seref verirsin.
Ama teklifim hala gecerli. RED' in gercekten nekadar guclu ve hizli oldugunu gormek isterseniz yukarida yazdigim sekilde hemen ben doner donmez basalim. Gecerim demiyorum cunku hicbirzaman okadar ozguvenim olmadi bu araba isinde cunku belli olmuyor. Ama ezdirmem de RED' i.
Boyle de acik ve net tertemiz gider ve teklif baskasindan bulamazsin :) Cevabini bekliyorum. Fazla da dusunme bence. En kotu kafa burun gideriz veya yine gecersin.
Ya bora abi biliyosun seni abim gibi severim bundan suphe yok sakin beni yanlis anlama ama soylediklerin yanlis abi
Ya adam yaris arabasi yapmis sokmus yakitini yapmis gelmis isteyen isteyen denemez sen sokemessin diye yakit yapamassin diye bi engelmi var hayir e sen yapmiyosun diye adamida engelleyemessinki! Herkez serbest denemessin yada dener gecilirsin simdi senin araban her turlu amaca hizmet eder abi cikar yanlar gazlar piyasada yapar keyif arabasi hastasiyiz:) ama diger taraftan gs 206 gibi um 106 gibi reg 106 gibi vb arabalar gazlamaya yapilmis geziyle isi yok spec model bu belli yani denemek isteyen bu sekile gore dener abi yanlismiyim? Adam akit koymasin taksin diye bsy yok
Şu sökme olayı konusuna gelince. İsteyen sökmekte özgürdür kendi kararıdır saygı duyulmalı, diğer taraf sökme taraftarı değil aracına kıyamıyor, veyahut ona ters geliyor onada saygı duymak gerekir yani tartışılamaz. Yakında takılılar ayrı bir lig olacak sökükler ayrı bir lig. Hepinizi Rabb'ime emanet ediyorum.
Selcugum zamaninda sen UE ile denerkennos bastigi aksam yakit koymayin ayni pompadan alicaz yakiti dememismiydin? Demek ki deniliyormus. Ayrica soylediklerine harfiyen katiliyorum.
Ama gozunden kacmis bir ayrinti var. Ben GS yi gectigimde bukadar yaygara koparmamistim. Selamlastik vedalastik evimize donduk. Videolari da attim bilgisayara yotube a bile yuklemedim. Ama Murat bana ozelden sordu video koyayim mi diye ben de o aksam sadece DF icin cikti m kamerasiz denedik seninle denemeye gelseydim hazirlikli gelirdim debriyajim kotuydu ama yi e de seni kirmadim bastim dedim. O da tamam abi dedi. Sonra bana tekrar mesaj atip abi millet beni sıkıştırıyor sirket mi yapiyosunuz neden koymuyosunuz RED videosunu diye taciz ediyolarmis konuyu acayim mi abi dedi. Ben de hayir acma diye cevap verene kadar acmis bile konuyu. Bu sabah da umutrizanin facete videoyu paylasip yok oyle ayirdik boyle ayirdik. Demesine sinirlendim. Sen sinirlenmez misin?
Bunlar neyi gosterir biliyo musun? RED in nekadar ciddiye alindigini. Oyle biri race arabasi diger gunluk araba olsaydi bukadar yaygara yapmazlardi. 800 kg arabayla 1250 kg arabayi gecersin. Ben salak miyimbunu bilemiyecek kadar? Biliyorum yine de gaza basiyorum. Ama yaygara kopup yanlis laflar edilirse bu yakismaz.
Ben punısherı satın alıyım onla deneyelım dedıgımde suayb kankama swabı bosver ep3 getır, ozaman bende 205 kasasına koyarım motoru dedı :) bence buda olmadı sımdı ? Oldumu? Punısher yarıs arabasının atası oluyor burda yazılanlara gore. Verır parasını alırım, kendı kafama gore eklentılerını yapar 10 boydan fazla hızlandırırım burda hodrı meydan derım ozaman nasıl olcak :)
Fabrikamıyım kardeşim ben neyi görücem, neyin hesabını vericem, kime neyi kanıtlıcam ?
Zevk için gazlıyorum, aracın giderini görmek için deniyorum.. KOMİK
Kimse geçilmek istemez.. Her denemede elinizden geleni yapın, en yakın arkadaşınız olsada saplamaya oynayın, eninde sonunda herkes kötü oluyo deneme sonrası :D