Acı ama gercek
Printable View
Evet benim teklif hala gecerli. RED' in gercekten nasil gittigini gormek istiyorsaniz takin arabayi Mami gibi gelin. Dibine kadar basalim.
Ole olm yapcak bısı yok,suaybla bu gs yuzunden cıddı cıddı tartıstık bız kı suaybı cıddı sever onemserım,aramızda fazlasıyla ıyıdır. hatta dun gece sıerım denemesını bılmemnesını su araba deneme konusu kapansın aramızda, aramız bozulcak gerek yok dedım.bu camıa adamı bozar kım ne derse desın
Bu arada klimami geri taktirdim bile :)
helal olsun gti fena yürüyor,bu arada s2000 asaleti yeter...
Bora kusura bakma bi yandan arac kullanip bir yandan trafik musaade ettikce yazmaya calisiyorum
bu arada sunu belirteyim bana haksizlik yapiyorsun ben o aksam orada dahi yoktum bu isleri bu kadar onemsemeeigimi buradan kavramaniz lazim o ertesi gun sordum arkadaslara 1 denememi yaptiniz hayir redlede denedik ama sahibi rica etti konu acilmayacak dendi orada benim icin konu kapandi. facede ki videolara gelince ben yardik gectik vs tarzi kelimeler kullanmam simdi kontrol.edemiyorum trafikteyom ama bunu kontrol edecegim eger dedigin tarzda yazim varsa silerim ve seni arar ozurde dilerim bu kadar erdem gosteririz cocuk degiliz.
velhasil surekli dedigim gibi ben bu arabaya arabayi sevdigim icin.kendi degerinin 4-5 kati para harcadim eger gecilmemek herkese saplamak gibi bir derdim olsa bende bilirim 1000 hp araba yapip gelen gidene kaldirmayi
abartmayin arkadaslar seviye korundugu surece her turlu teklifw acigim bora benim aracimda yakit hic olmadi bir kere denedik cokta ise yaramadigini gorduk ve tektar denemedik
senin istedigin gibi olsun dedigim gibi gel cekmeceye nem insaatciyim cimento cuvallarinin yanina cekeyim arabayi sen yeter diyene kadar bagaji dolduralim ondan sora basalim koy vidwoyuda geyigin kralini beraber yapalim :)
206 da emeği geçen murat, rıza ve şayip'i :D tebrik ederim, şayip in dediği bıyık altında. Gülenlerden biriydim hoş ben yüzlerinede söylemişliğim var ama zoru başardılar tebrik ederim.. Şayyyiiippp :D
Selçuk şunu tekrar anladım ki seninle uzlaşmak anlaşmak imkansız. Akşam eve gidince konuşmaları dökeyim istiyorsan. Sen bana Punisher'ı aldım diye laf sokarken ben sana hayırlı olsun gelsin dedim. Ama önce sen şu atarını yaptığın EP3 kasa ile herhangi bir araba ile gel dedim. Çünkü lafın çok büyüktü. Beni o GTI ile hiçbir şekilde geçemezsiniz diyordun. Daldan dala atlama sen önce EP3 ile gel geç yada geçil sonra Punisher ile gel. Ben sana dedim Punisher'ada buluruz bir çare diye. Sana gelme denemem dedim mi ? Yapıştırayım mı yazışmaları onu mu istiyorsun. Zorla yazdırtıyorsun bana ama GS'yi yaptık ortada. Alırım veririm yaparım deme Selçuk. Tek bir tek şey söyle bize yazdığın gibi. Hodri Meydan de bize. Ama önce o dediklerini yap. Farazi şeyler için konuşmayalım. Yoksa bende gider 20 bin euro veririm 1997cc atmosferik, tek gaz kelebekli (itb yok) 300 hp Peugeot motoru alırım bende hodri meydan (!) derim. Ne kadar farazi oldu dimi. 20 bin euro verirmiyim vermezmiyim kimse bilmez bilemez. Sen al Punisher'ı. Geçersen geçtin derim bende o zaman ona göre başka bir yarış arabası hazırlarım. Aha sen demiyorsun ben diyorum sana Hodri Meydan. Al şu arabayı da gel.
Umut uslup ve seviyede bende hic yanlis olmaz az cok gordun yazilarimdan.
Tamam anlastik o zaman. Sizin arabanizin fabrika verisi 1025kg. Muratin gectigimiz postlarda yazdigina gore su anda 850-900kg arasi. Yani yaklasik kaba hesap 120kg kadar sokuk. Koyun 100kg yu ben de yanimda 25kg luk damacana koyucam. Buyrun misafirim olun yakitimizi koyup tekrar deneyelim.
Haftaya geliyorum beraber yemek yiyelim gulelim eglenelim sonra da cikip basariz. Haftaya gorusmek uzere.
punisherı kondisyonlu stage2+ cupra ile deniyoruz kesinlikle yakıt ve toulen olmadan videoları biliyosun. kesicem desen bi okadar daha keseriz 650kg yaparız. :D
206ya gelince cidden tabuları yıktılar geçilmicek ve yapılmıcak bi araç olmadıgını herkese gösterdiler cidden ayakta alkışlanır başarıları
Ben sana ep3 bıtınce gelıcem dedım :) lafımı yemem :) kendı araban varsa gel dıyen kankan ıcınde parasını verıp alırım punısherı ruhsatı ustume yaparım sıkıntı yok vtec parasına verıyo kemalcan onu bana :) arabaya para harcama konusu olursa kımın daha cok harcayabılecegını yasayarak goruruz kanka hıc sıkıntı degıl :) **** boklu vtece harcadıgım totalle 2 ev alırdım :) bız bız amma sızmıssınız ya. Murat bana kendı araban varsa konus dıyoduda gs umutun nasıl olcak :) oyle bı hale soktunuzkı olayı gs olayın dıbı olmus sız dıbını gormussunuz ondan otesı yokmus, kımse gecemezmıs elınızde daha cok guclendırmelık ımkan varmıs vs vs gıbı yazılar. Gokının dedıgı sey ıste, senın gıbı adam bıle bu sekılde yazıyosa dıycek bırsey yok. Devam et kankacım:icon_tup:
Ben kotu bısı yazmadım, arabalar yarıs arabasıysa swabıda kesıgıde hepsı komple arabadır, sen bana dedın swapsa bende 205 e koyarım dıye yalan yanlıs bırsey soylemedımya. Ep3 bıtıncede denıycez dedım, kendıme araba yaparsamda denıycez dedım daha ne? Yalan yanlıs bısımı yazdım? Sen benı kotu yazıyorum gıbı algılıosan dıycek bısıyım yok
Abi ben videonun konulup konulmama konusunu bilmem ona lafim yok ben sadece sokme takma yakit isindeyim ue mevzusu apayri bi mezvu acmaya gerek yok biz o deneme oncesi gercekten arabalari gorelim diye ayni kilo ayni yakit ayni spec farkli garaj olayi icin sozlesmistik o ayri abi
Bu mesajın tamam ama öbür mesajda ben Şuayb'e punisher diyince ep3 ile gel dedi felan yazmışın. Cümleyi eksik yazında millet farklı anlıyor. Sanki punisher la denemem demişim gibi. Bizim aracımız sökük iken nasıl olurda başka sökük araç ile denemem derim. F10 M5 gelse sökülü gene denerim. Kaderde geçilmek varsa dert etmem.
Her zaman oldugu gibi herkez isine nasil geliyorsa oyle takiliyor:) ben sokmem diyenler yakit yapmam diyenler oyle bi dunya yok herkez bu yoldan fazlasi ile gecti ve yaptida ep3 te s2k da 106 ta da sokuldu cok guzel bi sekilde ya isin ozu su herkez avantajli olmak ister yaris bu 2 2 daha 4 yani ben sahsim adina fibere girmeden sokerim o arka koltuklara kimse oturmiycak yanimada yere bastigim hali olmasada olur:) yakitida yaparim ona gore sikistirma yapmissam deneyen dener eskiden bu kadar uzamazdi ya sanki ilk defa araba sokuluyor anasini satiim nerden cikti bu isler is artik oyle bi hal aldiki araba boyali kazali flnsa deneme yapamaz denilecek:) yada git tuv den gec oyle gel deneyelim olacak:) bnm sahsi fikrim herkez ozgur sokmektede denemektede yeterki bahane olmasin kabul edilip denendikten sonra
Selçuk sen sök kes uzayan bişey yok yakıtınıda yap ataşehir orda çıkar denersin videonu izler tebrik ederiz sana kimse yapma kesme etme demiyorki
Ben kendi şahşi fikrimi söyledim konu buralara geldi
Adamın biri bana NG için arabamımı topluyacam diyip gülerse bende arabamı S Ö K M E M
Ben zaten yapicam abi yazdim yukarida herkez ozgur diye lafim sana degil herkeze
Deneme olucaksa herkez hazir gider abi ben bunu senden ogrendim demir tavinda dovulur araba icin araba toplanmaz ama sokulur bencede ki sana dedim white olsun gs olsun deneme olursa kesin sok ne kadar sokebilirsen sok diye yakitida yap hatta gor diye e yakiti denedin daha once ng sokukte kaldi yine sokulebilir disardan konusmak kolay belki ama ben sokup ng yi o araclarla denerken gormek isterim sahsen ve bunu burdan bircok kiside ister:)
Ya bide kac kere toplayan gorduk abi ?
Ama sokeb cok gorduk yani eski koye yeni adet gibi olucak bence