User Tag List

Sayfa 11/18 İlkİlk ... 910111213 ... SonSon
330 sonuçtan 191 ile 209 arası

Konu: Magic's GS 206GTi vs Red S2000

Selcuk_RoL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Her zaman oldugu gibi herkez isine nasil geliyorsa oyle takiliyor ben sokmem diyenler yakit yapmam diyenler oyle bi dunya yok herkez bu yoldan fazlasi ile gecti ve yaptida ep3 te s2k da 106 ta da sokuldu cok guzel bi sekilde ya isin ozu su herkez avantajli olmak ister yaris bu 2 2 daha 4 yani ben sahsim adina fibere girmeden sokerim o arka koltuklara kimse oturmiycak yanimada yere bastigim hali olmasada olur yakitida yaparim ona gore sikistirma yapmissam deneyen dener eskiden bu kadar uzamazdi ya sanki ilk defa araba sokuluyor anasini satiim nerden cikti bu isler is artik oyle bi hal aldiki araba boyali kazali flnsa deneme yapamaz denilecek yada git tuv den gec oyle gel deneyelim olacak bnm sahsi fikrim herkez ozgur sokmektede denemektede yeterki bahane olmasin kabul edilip denendikten sonra

STP - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı BoraRS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ya sen fazla konusma da vur masaya millet erkek gorsun

Hahahaha lan seviyorum sizi
    Balıga cıkıcaz ıkı senedır

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ya sen fazla konusma da vur masaya millet erkek gorsun

Hahahaha lan seviyorum sizi
    Bende seni abi
    Alıntı mami_makinen Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bora cım denemeden sonra o 25 litrelik suyu bana verde evde çoluk çocuk çeşme suyu içmekten usandık )
    Acitasyonu birak abi 2 tane plaza tv var duvarda birak bu isleri

Tech Moderator Schumi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    51 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı EK648 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Her zaman oldugu gibi herkez isine nasil geliyorsa oyle takiliyor ben sokmem diyenler yakit yapmam diyenler oyle bi dunya yok herkez bu yoldan fazlasi ile gecti ve yaptida ep3 te s2k da 106 ta da sokuldu cok guzel bi sekilde ya isin ozu su herkez avantajli olmak ister yaris bu 2 2 daha 4 yani ben sahsim adina fibere girmeden sokerim o arka koltuklara kimse oturmiycak yanimada yere bastigim hali olmasada olur yakitida yaparim ona gore sikistirma yapmissam deneyen dener eskiden bu kadar uzamazdi ya sanki ilk defa araba sokuluyor anasini satiim nerden cikti bu isler is artik oyle bi hal aldiki araba boyali kazali flnsa deneme yapamaz denilecek yada git tuv den gec oyle gel deneyelim olacak bnm sahsi fikrim herkez ozgur sokmektede denemektede yeterki bahane olmasin kabul edilip denendikten sonra
    Evet sanki ilk kez sökülüyor araçlar. Yazdıklarına tamamen katılıyorum.
    Schumi.Projects

106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
    Never drive faster than your guardian angel can fly
    106 RC - 106 GTI with 2 liter engine

mami_makinen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Selçuk sen sök kes uzayan bişey yok yakıtınıda yap ataşehir orda çıkar denersin videonu izler tebrik ederiz sana kimse yapma kesme etme demiyorki
    Ben kendi şahşi fikrimi söyledim konu buralara geldi

Adamın biri bana NG için arabamımı topluyacam diyip gülerse bende arabamı S Ö K M E M

BoraRS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bora cım denemeden sonra o 25 litrelik suyu bana verde evde çoluk çocuk çeşme suyu içmekten usandık )
    Ya kanka durum bukadar vahim mi benzinin yok benzin istersin suyun yok su istersin Kiyamam sana ben.

Bu arada Gariban sana hala vermedi o benzini dimi. Sonra masada hesap oderken 2 lirayi sayiyor gebeş

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ya kanka durum bukadar vahim mi benzinin yok benzin istersin suyun yok su istersin Kiyamam sana ben.

Bu arada Gariban sana hala vermedi o benzini dimi. Sonra masada hesap oderken 2 lirayi sayiyor gebeş
    Ya hiç sorma durum halen bildiğin gibi geçenki rolingi yapmak için babamın arabasından benzin çektim oda 95 çıktı hahhahhah

BoraRS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı STP Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Balıga cıkıcaz ıkı senedır
    Ya yurtdisindan doneyim gel sana levrek ismarlicam

STP - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben balıga cıkıcaktık dıyorum ısmarla demıyorumkı denızde muhabbet piiz ıyıdır

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Selçuk sen sök kes uzayan bişey yok yakıtınıda yap ataşehir orda çıkar denersin videonu izler tebrik ederiz sana kimse yapma kesme etme demiyorki
    Ben kendi şahşi fikrimi söyledim konu buralara geldi

Adamın biri bana NG için arabamımı topluyacam diyip gülerse bende arabamı S Ö K M E M
    Ben zaten yapicam abi yazdim yukarida herkez ozgur diye lafim sana degil herkeze
    Deneme olucaksa herkez hazir gider abi ben bunu senden ogrendim demir tavinda dovulur araba icin araba toplanmaz ama sokulur bencede ki sana dedim white olsun gs olsun deneme olursa kesin sok ne kadar sokebilirsen sok diye yakitida yap hatta gor diye e yakiti denedin daha once ng sokukte kaldi yine sokulebilir disardan konusmak kolay belki ama ben sokup ng yi o araclarla denerken gormek isterim sahsen ve bunu burdan bircok kiside ister

Ya bide kac kere toplayan gorduk abi ?
    Ama sokeb cok gorduk yani eski koye yeni adet gibi olucak bence

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben zaten yapicam abi yazdim yukarida herkez ozgur diye lafim sana degil herkeze
    Deneme olucaksa herkez hazir gider abi ben bunu senden ogrendim demir tavinda dovulur araba icin araba toplanmaz ama sokulur bencede ki sana dedim white olsun gs olsun deneme olursa kesin sok ne kadar sokebilirsen sok diye yakitida yap hatta gor diye e yakiti denedin daha once ng sokukte kaldi yine sokulebilir disardan konusmak kolay belki ama ben sokup ng yi o araclarla denerken gormek isterim sahsen ve bunu burdan bircok kiside ister
    İyi güzel ng senin olsa adam sana ben ng içinmi arabamı topluyacam dese gülerek sen ne düşünürsün ?

Yani şimdi millet roket olmuş uzaya uçmuşta benimmi haberim yok

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Aracın nasıl gittiği bitti, hafifliğe yorulmaya başlandı, daha sonrada 2.0 muhabbeti filanda başlar, boşverelim komple bakalım, sonuçta gazlama amaçlı bir araç..
    e39 528İ Arctic Silver & e90 325i Sparkling graphit metallic

Redbull - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Arkadaşlar isteyen söksün, isteyen sökmesin. Sökmeyen adam sökük olmayanlarla dener sökük olan kabul edenlerle dener.
    Herkezin kendi görüşüdür.
    402mt İstanbul Park ısınma kalkışı 13.6xx sec
    402mt İstanbul Park n/a s2k Best time 13:407 sec

iynn-RS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    taraflardan bırını savunmak ıcın yazmıyorum.

sadece kendı şahsi fıkrım.

birisine git aracını topla gel demekle git egzantrıgı sökte gel-pistonu sökte gel-itb yi sökte gel demekle aynı sey bence.

motora takılan parcalar nasıl aracı hızlandırmak ıcın yapılıyorsa sokme de aracı hızlandırmak ıcın yapılır.sokulu oldugu specler arasına yazılır ona gor deneme yapılır.

turbolu, noslu bı araba rakıbınız. diyebilirmisin ki nos basma deneyelım. basıncı kıs deneyelım.

amaç? senın araban hızlı.ben senı gecemem.bıraz yavaslat sana bı saplayım

kardes o zaman sen basınc aç , nos bas. yok ben arabamı sevıyorum kıyamam ben arabama.

bu yazdıklarım sokme konusunda benım fıkırlerım.kımseye bı garezım yok.

Ö.öztüRk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    İki aracada maşallah GS 206 gti klasmanında gerçekten üst düzeyde ellerinize sağlık ..
    Peugeot Sport

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    İyi güzel ng senin olsa adam sana ben ng içinmi arabamı topluyacam dese gülerek sen ne düşünürsün ?

Yani şimdi millet roket olmuş uzaya uçmuşta benimmi haberim yok
    Aaaaa abi ng zaten bnm yemin etsem basim agrimaz

ice - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Gerçekten bravo...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    adam bana balık verme balık tutmayı öğret diyor sen diyorsun illa ben balık verecem. Pöööh
    IN BOOST WE TRUST

Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı iynn-RS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    taraflardan bırını savunmak ıcın yazmıyorum.

sadece kendı şahsi fıkrım.

birisine git aracını topla gel demekle git egzantrıgı sökte gel-pistonu sökte gel-itb yi sökte gel demekle aynı sey bence.

motora takılan parcalar nasıl aracı hızlandırmak ıcın yapılıyorsa sokme de aracı hızlandırmak ıcın yapılır.sokulu oldugu specler arasına yazılır ona gor deneme yapılır.

turbolu, noslu bı araba rakıbınız. diyebilirmisin ki nos basma deneyelım. basıncı kıs deneyelım.

amaç? senın araban hızlı.ben senı gecemem.bıraz yavaslat sana bı saplayım

kardes o zaman sen basınc aç , nos bas. yok ben arabamı sevıyorum kıyamam ben arabama.

bu yazdıklarım sokme konusunda benım fıkırlerım.kımseye bı garezım yok.
    tamam da o zaman yarış arabası gitsin yarış arabası ile denesin. Burada olay road legal olmak doğrumudur. O zaman bende gideyim Clio cup aliim önüme gelene yaslarım kim denemek ister. Bi tane araba çıkmaz denemeye. Yaw koltuk sökmek hadi neyse ama Camları pleksi yapiim sunroofu sökiim komple saydam ince fiber yapiim. Arabanın içerisinde ne varsa dışarı atiim bir tek yarış koltuğu kalsın dediğin zaman denemenin mantığı yok. Motorsikletle araba denemek gibi oluyor. O zaman bende motorsikletle geliim yanına iki tane denge lastiği koyayim 4 lastik gözüksün. Hemde 600 cc hacimide düşük. 1000 cc bile demiyorum.
    Haa şu demek değil ki GS nin sahiplerini suçluyorum adamlar diyor zaten biz yarış arabası yaptık diye. Ama bişeyde var yarış arabasının yeri yarış pistidir.
    IN BOOST WE TRUST

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)