facebook profilinde ki yorumlar o şekilde yazıyor
Printable View
facebook profilinde ki yorumlar o şekilde yazıyor
Adamın sonu hiç iyi olmamış
giorgi tevzadze
kendi kullansa yinede bukadar üzülmez insanda arkadası sürerken vefat etmesi çok üzücü :(
Hoppalaaa üzüldüm şimdi videolarda kendi kullandığı arabada hemde vall kötü Olmuş
Turkiyede olenlere bu kadar uzulmedi millet ha
Birilerini öldürmeden kendi ölmüş.. Toprağı bol olsun..
Allah rahmet eylesin .....
Ne olursa olsun sevdiğimiz hatta canımız pahasına da olsa hobimizin sonuçları bazen ağır olabiliyor.....
Videolar gerçekten çok güzel....
Videoyu izledim.
Gürcü dayilar finish yakındır yazacaktım, son yorumlardan sonra gerek kalmadı.
Allah rahmet etsin.
sehir icinde o hareketlerin sonu tabii ki böyle olur abi normal değil mi ?
Bir insan ölmüş sonuç olarak hala abuk sabuk yorum geliyor ya insanlari anlamak zor valla. İlla bi aykırı yorum yapicak
her gün 123312 kisiyi tehlikeye atmak normal de ölünce yorum yapmak aykırı oluyor abi
Ben adamin yaptigi normalmi dedim takintinmi var yorum yapmak icinmi yapiyosunuz
Sonlara doğru çıkan kırmızı e34 m5'i hic birine degismem. Herifler yanlama sanatını bulmuş :)
Takıntım falan yok siz nasıl yorum yazıyorsanız ben de aynı sekilde sitenin bi üyesi olarak yorumumu yazdım olayla ilgili hepsi bu. Takıntım da yok yorum yapmak icin de yorum yapmıyorum, siz olaya insan ölmüs allah rahmet eylesin cephesinden yorum yaptınız ben bisey demedim kendi yorumumu yaptım, bu kadar insanı tehlikeye atmanın sonucunda böyle bişey olması sürpriz değil dedim. İyi pazarlar
allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun
hepımız zaman zaman tehlikeli araç kulanıyoruz neden bölr abuk subuk yorumlar geliyor anlamıyorum herkez örnek vatandaş oldu birden