daha ne video'lar çekecektin oom-500 ! toprağın bol olsun..
Printable View
daha ne video'lar çekecektin oom-500 ! toprağın bol olsun..
Otomobil forumlarında takılan herkes zaman zaman serserilik yapacak , makasa gircek, trafiğin orta yerinde yanlicak , ters yöne geçecek diye bir genelleme mi var ?
Allah rahmet eylesin, ne günah işlediyse kendine, ne sevabı varsa yine kendine. Yanında onu öldüren zaten yeterince bunları düşünüyordur.
Not: Yavaş sürenlerdenim.
Adam ölmüş sosyal msj peşindesiniz halbuki kendisi bile kullanmıyordu yan koltuktaydı,biraz dikkatli okuyarak yazalım...
zaten ülke genelinde sürücülerimizin %99 u trafik kurallarına uyuyor,hatta burası bir otoform sitesi değil trafik kurallarına nasıl uyulur,kurallar nedir bu tür şeyleri tartışıp konuşuyoruz,bir anket yapılsa kendisini rahmetliden daha iyi direksiyon kabiliyeti olduğunu idda edecek form üyesi %65'i bulur zaten,adam ölmüş gitmiş biz nelerle uğraşıyoruz,ilgi alanlarımız farklı dallar olsa bile sonuçta hepimiz motorsporlarına gönül vermiş kişileriz...
benim tek söylemek istediğim motorsporları ile trafikte yapılan dingillikler bambaşka olaylardır. Hepsi bu..
Dostum sen niye her konuda fitili atesliyorsun ? Herkese cevap vermek zorunda değilsin, allah rahmet eylesin de geç
arkadaşlar adam ölmüş gitmiş boş verin tartışmayı adamlar kendine güvenmese öyle sürmez heralde.
ben hayatta böyle sürmem diyenler var istesende süremessin ki zaten o yüzden dayıları izliyoruz allah rahmet eylesin
Giorgi'nin neden öldüğü, sürücünün nasıl kurtulduğunu bu foto açıklar hrh.
http://www.hizliresimyukle.com/image...7/05/Z2pL1.jpg
allah rahmet eylesin insan üzülüyor ben videosunu yayınladıgımda bu adam olür demiştim bu işin sonu yok allah şaşırtmasın bi kere yan vermeye başladığı zaman o tadı aldıgın zaman bırakması çok zordur bunu en iyi bilenlerden biriyimdir. 1987 hemen hemen yaşıtım arkadaş cidden çok yazık
e34 ün babası da gitti.... toprağı bol olsun