maşallah çok iyi allah nazarlardan saklasın![]()
haha filtre egzoz mazot
maşallah![]()
Crm performance
Abi arabana maşallah çok iyi hızlanıyor.Sana bir sorum olucak ben aynı araçtan toplamak istiyorum fakat kafamı karıştıran kısım kasasında ki paslanmalar ve metal yorgunluğu bu konuyla ilgili bana pm atarmısın ?
yuhaaaçok iimiş hep merak ediyordum bu aracı denk geldim videoya maşallah nazar değmesin güzel saptırıyor kadranı
, peki değişiklik yapıcakmısınız internal veya turboda böle mi kalıcak , şuan 175 +gibi demişsiniz sanırım daha mıncıklamalı bence ?
eyvallah
çok teşekkür ederim gerçekten 30 yıl öncesinin teknolojisiyle böyle yürümesi şaşırtıyor insanı
bazen ben bile oha diyorum
shell normal motorin
sen hiç konuşma dün gece hayal kırıklığına uğrattın bizi
amin, çok teşekkür ederim
teşekkürler
spec benim işim
plakayla anılmıyoruz kanka o iyi giden golf bumu diyorlar hemen valla dün de elemanları kandıramadım denemediler benle
pm atıcam ok
şuan gideri baya iyi aslında ama çok rahat 200 üstü görebilirim 2 günümü alır en fazlakısmet tabi ilerleyen günlerde sürprizler olabilir
Masallah cigerim
benim.isi halletmedin gitti![]()
Boşunamı Şehit Oldu O Kadar Vatan Evladı
Uyanmak Gerek Uykulardan Artık