Masallah :)
Printable View
Masallah :)
ibrenin mil oldugunu sonradan fark ettim :D masallah abi cok iyi gercekten
keyf veren bi canavar maşallah :)
çok iyi gerçektende Armağan abi,,,güzel günlerde keyfini çıkartman dileğiyle diyebiliriz artık ;)
Maşallah sonuna gelindi sanırım güle güle kullanın.
Maşallah Allah kaza bela vermesin, ellerinize sağlık ama bir amerikana göre şanzıman ozanları kısa gibi..
maşallah...
Sağolun arkadaşlar :)
Evet ben de sonradan dikkat ettim, kısa gibi gerçekten, ama yolu tuttuğu zaman bu kısalık sorun olmaz heralde. Sonuçta şanzıman oranlarını ve son dişli oranını zamanında araştırıp kendim seçmiştim, bir mantığı illa ki vardır :P
Şu an ortalama 1000HP civarıdır diye düşündük ama tam birşey söylemek yanlış olur. ŞAnzımanda sorun çıkmadı hiç çünkü onu da en sağlamından seçip almıştım D&D performancedan.
Şu an ortalama 1000HP civarıdır diye düşündük ama tam birşey söylemek yanlış olur. ŞAnzımanda sorun çıkmadı hiç çünkü onu da en sağlamından seçip almıştım D&D performancedan.[/QUOTE]
iyimiş o zaman 600 700 lerde hiçbirşey yapamam güzel bi seçim olur
tekrardan maşallah
izlerken arabaya binesim geldi. muazzam yahu. tekerine taş değmesin..
Maşallah
armağan slick lerde balans olmaz içlerinde tel olmadıgından dolayıda balans yaptırmanın bir anlamı yok
street radiallerde bile tel yok ne yaparsan yap balans oluyor senin arkadan iter daha az hissedersin
bizim önden çekerlerde bir felaket :)
hayırlı olsun
Maşallah,
Bi şekilde yola tutunsun çok hızlı olacaktır :)
şu an bu araba 1000 hp mi?biraz uçuk bi rakam değilmi bu basınç ve bu gidişe göre?
Volkan abiyle öyle tahmin ettik. Araba hoplayıp zıplamasaydı dbn alacaktık ama 170-180 sonrası basmak mümkün değil. Lastik almam lazım...
Benim setupın aynısını bulamadım şimdi ama GT55le (benimkine çok yakın) bir Z06 buldum 15psida 1255whp almış... Ben 13psidayım. Bence 1000HP uçuk değil. 1000rwhp demiyorum.. Ayrıca araba o videolarda yaklaşık 2 tondu, dökme çelik blok, hayvani turbo, manifoldlar ve hayvani diferansiyel-akslar ağırlığı epey artırdı. Aslında araba kaç kilo bir ölçtüreyim bir ara, merak ettim...
IPSMotorsports GT55 C6 Z06 Single Turbo Car 1225rwhp on waste gates - YouTube
Sorma ne kadar fena birşeymiş.... Lastik yeni deyip duruyordum ayar bitmeden lastik gitmiş :D Şimdi 305-30-19 P Zero Corsa alsam mı almasam mı diye düşünüyorum...
İnşallah tutunacak, alt yapı ona göre de lastik olayını işte baştan ele alıyorum şimdi...
selam beyler, simdi en net ve dogru gucu tabiki dyno olcer, fakat bizimde tahmin hakkimiz sakli degilmi :) arac yaklasik 1900kg 3.42 dif, ve 305 35 18 MT drag radyaller var, siyah asfalt ve hava 18derece. 1-2-3 vitesler hep devir kesici, bunlari goz onunde bulundurarak ben 900hp vardir dedim Armaganda bonus eklemis 1000hp demis:)
305-35-18 MT drag radyaller ile 650hp bir corvette en ufak bir patinaj yapmadan yuruyor. tabiki en net sonuc dynoda olacaktir :)