çıkalım Armağan, bence de güzel tutmuş en azından öldürmemiş :) güç bandı kısa kalmamış mı videolardan gördüğüm, araç çok çok güçlü devamlı devir kesicide, belki boostu açmak yerine az daha kısıp tutunmayı arttırırsan daha iyi gider... bence tabi...
Printable View
çıkalım Armağan, bence de güzel tutmuş en azından öldürmemiş :) güç bandı kısa kalmamış mı videolardan gördüğüm, araç çok çok güçlü devamlı devir kesicide, belki boostu açmak yerine az daha kısıp tutunmayı arttırırsan daha iyi gider... bence tabi...
dehşetül vahşet başka da birşey demiyorum abi :)
evet bazen more boost more performance olmuyor, peak i aşağı alıp cont. u daha stabil olursa sanırım daha iyi gidecek, şu lastik işini çöz de bakalım :)
Maşallah abi , Allah kaza bela vermesin.
muhteşemmmm süperrrrrrr
Çok teşekkürler arkadaşlar :)
Ama böyle de çok zevkli :D 305-30-19 Pzero Trofeo R araştırıyoruz bence 275 kumholar böyle tutuyorsa (MT slickler demek ki iyice bitmiş) Trofeo R çok iyi tutmalı.. Güç çok fazla gelirse de belki biraz düşürürüz dediğin gibi...
trofeo r cok cok iyi bir lastik, ucuz alternatif olarak kumhonunda semi slikleri var sitede satiliyor kullananlar cok cok memnun..
Bu arada bir konuya açıklık getirmekte fayda var. Kadran videosu otobanda çekildi ve tabi ki diğer videolardaki kadar sarmıyor araba, diğer videolar normal caddede çünkü, fakat heralde 4. vitesteki hızlanmasından dolayı yukarıda yazdığın şekilde düşünüyorsun. Neyse bir lastikleri takalım da :)
Kumholara baktım sanırım ama ebat yoktu... Bana 305 30 veya 35 18 veya 19 lazım...
of of of çok iyi olmuş valla abi Allah kaza bela vermesin :)