Murat abinin ring'te ki kısa bi videosu
Link
Murat abinin ring'te ki kısa bi videosu
Link
Murat CANTÜRK
Trafik ve Kasko teklifleri için lütfen pm mail atınız.
Renpar Sigorta
info@renpar.net
7 sene sonra tekrar Ring'e cikiyorum,kuvvetli arac risk demek. Eger duzenli gazliyor olsam arac fark etmez,ister 458 yada turbo...
Rocco yada brz yi carparsaniz 6000 euro,riski daha dusuk.
Haftaya burda olsam M3 Rs tek secenek olurdu...
Murata ben rica ediyorum,sagolsun kirmiyor beni,o olmasa fuar,av yada bu tip etkinliklerin resimleri Tech'de olmazdi...
Fiyatlar cok ucuk degil,Rocco/Brz full paket 1100 euro.
Murat abi benim için bir değerlendirme yapar mısınız aracın performansı hakkında ? Benim arabamın aynısı fakat ben sizin kullandığınız araçları göz önünde bulundurarak fikrinizi merak ediyorum.
Kisaca;
Guc cok dusuk. Hiz yok.
3 ve4. Vites kuvvetli.
Slow in fast out basarili.
Oversteer cok,ona gore set up varsa uzun virajlarda basarili.
Ozel bir sorun varsa cevaplayim ama benim kullandigim aracin swiftle alakasi yok...
Anlatmistim resimlerin konusunda.
Komple sokuk-homogle-duif kilidi-ohlins-fren kiti-egsoz-yazilim-intake-hafuf jant-888-pompa-cooler-sway-kule-vs vs vs...
yani bambaska
30 hp daha guclu olsa,misss....
Resimlerin olduğu konuyu yeni gördüm kusura bakmayın :$ , ben kısmet olursa supercharger kit düşünüyorum seneye. Eski kasada baya fazla uygulama mevcut, yeni kasada da görmeye başladım.
murat abi pilotaj çok iyi 7 yıl sonra bile böyle bir pistte böyle pilotaj beklentinin üzerinde sağlam bir antreman ve GTR gibi bir araç ile ölmeden önce yapılması gereken ilk 10 arasına girer
gidiş geliş yapılması ve yapılmaması gerekenler gibi röportaj tadında bişey bekliyorum kısmet olursa iş güç ve para durumunu ayarladığımda yapmak istediğim bir organizasyon![]()
Tesekkurler,Lucas da aynisini soyledi
25-30 turun ardindan,458 yada Gtr ile sorunsuz yururum. Cok hizli kullanamicaksam piste cikmanin anlami yok benim icin. Oyuzden brz-swift yada megane gibi yavas araclarla antreman kivaminda hizli turlar sonra zamana karsi kosmak
Yarin rocco ile biraz eglence yapicagim,2 litre ve tam homogle...
Daha guclusude var,gucsuzude. Su karttan yuklemeyi ogrensem,super olurda,yillardir birikiyor.
Bu turdan daha hizli turum oldu bugun,oyuzden cok keyifliyim...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)