Maşallah ıkı Aracada. Ng hızlanmada e92 kadar gıdıyor nerdeyse![]()
masallaH her ıkı aracada NG yıne yapacagını yapmış kazasız belasız inşş..........
Powered and Map by PowerTune
D-16 TuRBo
34 ZZ 5235
İyi yorumlarınız için hepinize tek tek teşekkür ederim
Öncelikle şunu belirteyim aracımın o eski denemelerdeki haliyle alakası yok kimse White rs i yavaş zannetmesin ?
Aracımın eski denemelerdeki hali 195 bg / 920 kilodur
Ama dünkü Kadir abi ile denememdeki hali 204 bg / 780 kg
Yani tahmini söyliyim aracımı yakıtla ve sökerek 8 boy hızlandırdık
Bunları söylememdeki sebep white rs i kimse hafife almasın
Araçta emeği olan Ahm Garaje ( ahmet usta ) ve Ecufast ( Özgün ) kardeşime ne kadar teşekkür etsem
Azdır ikiside ne zaman kapılarını çalsam beni geri çevirmeyip saatlerce aracımla uğraştılar
Kadir abi Erkut kardeşim sizede çok teşekkür ederim ta Ankara dan gelip araba denemek her
Babayiğidin harcı değil
NG deli dana gibi maşallahı var.NG'nin 100-200ünü gerçekten merak ediyorum.Ölçüm yapmayı düşünüyor musunuz ?
maşallah ng'ye ve white rs'e gerçekten hızlı iki aracın denemesi zevkli olmuş sahipleride adam olunca konuda böyle polemiksiz ve net oluyor allah tekerinize taş değdirmesin.not:mami abi ng artık atmosferik ligini geçti bence moralimizi bozma dahada hızlandırıp![]()
ne demek kardeşim senin için gar gış gıyamet olsa yine gelirdik denedikki istanbulun biri ikisi belli olsun rs oranı arabası artık araya girebileceğine inanan varsa da bi şansını dener görür![]()
![]()
ahmete ayrıca teşekkür ederim arada işini gücünü bıraktı white la uğraşırken saatlerini verdi hakkını zor öderim
ECUTECH İstanbul
ng daha nekadar ileri gidecem merak ediyorum 41 kere maaşallah.
'' Titremene gerek yok, ben kral değilim. Kureyşli kuru ekmek yiyen bir kadının oğluyum..!!'' Hz.Muhammed s.a.v
Öncelikle,
Arabam için uğraşan ahm garaj ahmet ustaya ve benim için ankaradan gelen kadir ve erkut abime teşekkür ederim,bugün telefondada tebrik ettim mami abi ng ye maşallah,
white rs i daha hızlandırmak için gerekeni yapacağım herkese teşekürler,
Çağrı DÜNDAR....
maşallah araclara ng 106 mamı abiyide kocaman maşallah ama burda ustalarımızıda unutmamak lazım ahm performance bu işi iyi yapıyor bizde bu yüzden ahm garage yi seçtik![]()
Bu ne abi hangi kanali açsam kel ama seksi bir kafa görüyorumTebrikler her iki araca da.
Mami kardesime tebrigi yüzyüze özel olarak ileticem![]()
maşşallah her iki aracada.Ng uçuyor
Drag Service & Dr.Ecu
06 KOP 42
Basit insanlarla uğraşma..!unutma,kartallar sînek avlamaz..
Allah nazarlardan esirgesin çok güzel yürüyolar,emek harcayan herkesin ellerine sağlık...
AHM Performance
Sorunlu Şoför
NG ışınlandı maşşallah gideri temiz bir 106.Araclara maşşallah.
DR. ECUADA HONDA SERVICE
ATA MOTORSPORTS ANTALYA
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)