İki aracada masallah,
Maminin pilotaji tartisilmaz ama gaza erken oturmus,
Keske bir kac deneme daha yapilsaymis, izlemeye doyulmazmis
Printable View
İki aracada masallah,
Maminin pilotaji tartisilmaz ama gaza erken oturmus,
Keske bir kac deneme daha yapilsaymis, izlemeye doyulmazmis
deneyin araçlara maşallah.
UC stı ismail abi zaman para emek için özgünüme de böyle bi aracı ayarladığı için tebrik ediyorum
BÜYÜK LAF ET AMA BÜYÜK KONUŞMA lafını herzaman benimsemişimdir ankaralı arkadaşlarada buralara kadar gelip UC ile deneme cesaretinden dolayı tebrik ediyorum.
bu arada S3 ümüzlede deneme yapılsaydı biraz daha farklı videolar seyrederdi herkes özgünün parmakları onuda EFSANE yaptı.
maşallah araçlara keşke hızlı vagcılarda çıksaydı onlarıda izleseydik.
Bütün araçlara maşallah..uc stı ve mami içinde tebrikler..
Bu hırs nedendir anlamasın ,ortada bi idda var sanırım araçlara Maşallah canavar gibiler.
Bu arada o gece bir 997 den bahsediliyor arabanin specler nelerdi biraz hizliymis sanirim :)
diğer videolardaki m6 senın sanırım ciddi tutunma sorunu yaşadın heralde yarışta
beyler uzatmayın biz Karaktersizmişiz piçmişiz terbiyesizmişiz istaanbullular adam değil atarı yapınca sıkıntı yok 10 dk denemeye gelmemişlermiş miş miş miş
aslında yapmak gerkeen siz deneyin kendi kendinizie deyip gelmemekti suç bizdeymiş hazırlandık insanları değişik gördük sonra biz suclu olduk hepinize gider derken iyi sonrada ağırlamadınız derken iyi çok güzel ya biz adam değilmişiz AYIpın BYÜĞÜNÜ yapıyorsunuz beyler hemce çok büyğünü
KUUSURA bakmayında
ozgun amma uzattin kardesim, kapat iste konuyu gitsin boku cikti dallana budaklana.
bir suru adam ariyor, telefonda ayri konusuyor, mesajda ayri yaziyor forumda baska yaziyor bu karaktersizlik, piclik degil mi? sen eger boyle birsey yapmiyorsan gocunacak birseyde yok, ben gocunmuyorum.
artik kapat gerek yok daha da uzatmaya, yaris yaristir oylr yada boyle UC gecti, diger arabanin da nasil gittigini ne yaptigini deneyenler gordu onlar biliyor, supraylada s1000rr denenecek olay bu bitti.
Ankarali arkadaslar kusura bakmayin ama ayip ediosunuz. Cenki ayri tutarim gercekten adam gibi adamdir biz geldigimizde saolsun cok guzel agirlamisti bizi hala unutamam ayni sekilde korhanda cok misafirperver davranmisti. Ama simdi egri oturalim dogru konusalim siz buraya yarismaya mi geldiniz misafirlige mi? Misafirlige geliyoruz yarismiyoruz araba getirmiyoruz deyin buradaki arkadaslar size kole kul olur ben dahil. Ama yaris deyince herkes arabasini kontrol edio son ayarini yapio bilmem ne? O arada adamlardan ne gibi bir misafir perverlik bekliosunuz onu anlamadim. Siz arabanizi hazirlamissiniz atarli geliosunuz sonrada burada millet hummali olarak arabasi ile ugrasinca ayip mi oluyor. Deneme kismina gelince asagilamalar neden kenan i kucuk cocuk diyerek. Siz ehliyetiniz yokken bu sekilde mi davrandilar size drag yarisina giremediniz onun acisi mi bu? Acisini mi cikartiosunuz. Deneme olmadi peki hadi UC ile yenisemediniz diyelim eee S3 vardi Black Mumba vardi onlardan da mi hizliydiniz. Bu neyin hazimsizligidir. Ayip degil mi yaptiginiz ettiginiz laflar. Bi daha hangi suratla gelipte deneme yapacaksiniz. Ya da Ankaraya denemeye araba gelecek diye bekleyeceksiniz. Mantiginiz aliyor mu? Su ettigjniz laflari birisi size etse kontak bile acmazsiniz? Yalan midir?
alper haklisin kardesim bazi soylediklerinde, ortam o kadar gergin olmasa tutumlar baska olabilirdi, ozellikle erdem kardesim beni yanlis anlamasin, onunla benim dostlugum arkadasligim baskadir, bazi soylemlerimde ben sanki oda boyle yapmis gibi algilaniyor buda beni rahatsiz etti, erdem benim istanbuldaki en sevdigim adamdir hatta tek dostumdur, genel konusunca sanki oda yanlis yapmis gibi gorunuyor sakin boyle anlasilmasin.
bir diger konu, kenan'a kucuk cocuk diyerek kesinlikle asagilamak soz konusu degil, yasi genc anlaminda bir soylem o, keza bizim izlen yerine cemil surseydi muhabbetindede izlen sanki araba surmeyi beceremiyor gibi anlasiliyor, ben isim geregi cok adam goruyorum, cok araba suruyorum diyen goruyorum, izlen gordugum en iyi 5 soforden biridir. nasil istanbulda maminin pilotaji ayri biryerdeyse bizim cemil ve orha ustada oyledir, bir araba ne gidiyorsa yuruturler, izlende yasi genc oldugu icin stres ve ortamdan etkilenip o gun kotu surdu ama sanki izlen araba suremiyor gibi anlasiliyor, izlen araba suruyorum diyen cogu adama araba surme dersi verecek kapasitededir, ama stres yonetimi, deneyim baska birsey o zamanla olur. erdemde izlen surerken ve cemil surerken videolar var izlemissindir zaten ne demek istedigimi anliyorsun biliyorum.
arabalar konusunda o var, bu vara gerek yok artik, herkezde bir suru seyler var bir suru seyler olacak insallah, bilen gozler, deneyimli arkadaslar neyin ne oldugunu cok iyi gordu anladi, daha da uzatmaya gerek yok diyorum ben.
gelmemize engel olacak bir durumda gormuyorum ben, bana bir arkadasim arayip gel derse 5 saatte orda yine olurum, egerkide denemek isteyen kabul eden biri olursa biz her zaman atlar geliriz, cemilde gelir, orhanda gelir , bende gelirim ama ankaraya erdem haric kimse gelmez ona net eminim, belki beni yaniltacak biri cikar ama sanmiyorum. ha cikip gelen olursada misafirizdir , basimin ustunde tasiriz, nasil istiyorsa oyle yarisiriz, kimse tutup tek bir ters laf edemez bu bizde boyledir.
tutunma sorunu var, lastik almadigimdan kaynakli :D otoban asfaltinda bile 2 de hic tutunmuyor, yerine gore 3 de de patinaj cektigi oluyor. Tutunmasin zaten eglencesi bol oluyor boyle.
Cemille konusmutuk onceden deneriz diye ama kalabaligi gorunce yarisa degil de izlemeye ciktik sadece, 3 kisiydik aracta.
Deneyen herkesin ayagina arabasina saglik
.... yazdım ama ayıp kaçtı biraz aldım korhan a özelden atttım