kedi neoldu kedi
Printable View
Bizde merak edicez siyah supra cikinca :)
yazmiyim diyorumda kbakmasın kimse korhan senin yaptıgın ayıp aklınız sıra show yapıcaktın ıcınde patladı plan proje yapıp hazırlıksız yakalıcaktınız bizi ama burası istanbul evdeki hesap çarşıda uymaz :) burda rahat rahat yazdıgın adamların hepsi 2 gün senin yüzünden uykusuz kaldı sen grlmişsin karşılama komitesi bekliyosun açtıgın konudaki yazılarınla şimdiki yazılarının birtanesi birbirini tutmuyo çok ayıp seni devip sayardım ama bu konusmaların ve haraketinden sonra artık bişey ifade etmiyo cenk abi sende nolur orhan kızdı biz gidiyoruz deme denemek istesen 50 kere denerdin porşla s 300+ defalarca denedi geldi sanada saygım sonsuz ama kabul edin çok hafife aldınız ;) yine gelin abicim saygıda bi kusurumux olduysa affet hayırlı aksamlar
ozgun, savas abi hakanin topladigi motor dedi hala, erdemde dedi aynisini hic acilmamis biliyorum kanka ;)
hakan abiye tebriğe gerekmi var abi oyuncak arabamın motoru bile bozulsa ilk telefon edeceğim adam..ben yıllardır a q dumun sanayısınden cıkamadım o kadar usta gordum hiç bir motor toplayan ustanın o adam kadar istekli seve seve özene özene topladıgını görmedim..sanayide gittiğim sevdigim usta çok iyi ustada çok ama onlarada derim hakan abi mekanikte başka bi boyut.
reklamlar gibi olduda harbi öyle spor gazetesi :D
Bi yanyana geldiniz sonra s3 gitti bastınız sandım da ondan sordum :)
kameraya yakalandın maşallah s3 :icon_tup:
Sen aranıyorsun eray iki gündür uyumadık deneme için geldik porsche nin neyiyle deneyecem saat oldu 4 hala trafik var asfalt soğudu 4 çeker ile motor ile beni denettirip porno mu yapacaktın ben zaten bu senkromec masonla denemem dedim Orhan'da abi ben atarım adamıda kızdırdınız döndü Niye denememiş diyorsunuz siz niye denemediniz Ggn ile saygım var diyon Allahtan var olmasa. Ne *** yiyecez Senin geçtiğin yolları ben unuttum eray getirdiğin s1000rr Türkiye'nin en hızlısı eski sahibi Erbıl benim arkadasım yine diyorum sıkıntı yok ben deneyecem ama benim arabanın tutundugu bir asfaltta olacak bu
eray sacma sapan konusma biz bir gunde bir lafa karar alip geldik, yinede geliriz. biz hazirlanip gelsek is farkli olurdu kardes ayni akhisarda oldugu gibi.
sen beni ne sayarsan say veya sayma umrumda olmaz eski mevzulari actirma bana.
ben neye ne yazdiysam ne dediysem arkasindayim kardes, her arkadasimin da dogrusuyla yanlisiyla arkasindayim.
biz vdk gokhanla yuronun arasinda olan bir mevzu icin yuronun bir telefonuyla geldik, ama cani gonulden diyorum ki su an istanbuldaki en duzgun adamlardan biri gokhanmis kardes cocugun gunahini aldim. uzgunum bunu icinde.
karsilama komitesi falan degil kardes benim bekledigim misafirperverlik, biz dostu dusmani da gorduk, kanka takilip atan tutanida, her probleminde arayip akil danisip simdi karsimda atar yapanida, telefon edip devamli soru sorup simdi yardakcilil yapanida ama allaha sukur bizbize yeteriz. bu istanbul seyahati cok iyi oldu bize biz arabamiz gecildi , gecilsin barcelona sa mac kaybediyor sonucta bu iste normal ama gerek istanbulda yasayan gerekse ben direk bazi arkadasim dedigim veya iyi adam dedigim bazi adamlarin asil yuzunu icindeki ezikligi gordum bu bana yeter kardesim, ben yillardir araba yapiyorum, yillardir bu isin icindeyim ama hala adam secmede sikintilarim var onu gordum allaha sukur.
konu basindan beri takip ediyorum tum araclara masallah tebrikler
s3 nedir nasi bisidir bir spec list gorsek bir video bisey gorsek seviniriz :)