110-120 lira maliyetli arabayı 50 liraya alıp 10 lira motora yapıp kosturmak hazırcılıktan baska bısı degil.. hayırlı işler, bol guneşler..
Printable View
110-120 lira maliyetli arabayı 50 liraya alıp 10 lira motora yapıp kosturmak hazırcılıktan baska bısı degil.. hayırlı işler, bol guneşler..
maşallah her ikisinede ,iyi yürüyen araçların subaru olmasına çok sevindim.
diyorum size bırakın bu işleri harcadığınız parayla güzel bağı bahçesi olan bi ev alın organik tarıma yönelin huzur bulun :D bakın bana :D
açıkçası ben bazı şeylere anlam veremedim.
Tamamen objektif yorumumu yapıcam Cenk Abiye de söyledim geldiğinde
Ben Cemil i tanımıyodum, o gece tanıştım. İzleni zaten senelerdir tanırım. Benimde nasıl bir yapıda olduğumu bilir.
1) Buraya daha gelinmeden aynen şunu yazdınız. ''GGN UC yi geçer, geri kalan kanatlılara da 20g yeter''. Biz burda bütün arabaları çok merak ettiğimiz 20g li araba için hazırladık. Daha sonra burda benim turbom 20g, bana denk turbolarda ne varsa onlarla deniyim dedi. Olabilir haklıdırda zaten 35 lerle boy ölçüşücek bi durumu yok ama kilitlenen konuda yazdığınız o mesajın yersiz olduğunu belirtmek için söylüyorum.
2) Her anlamda kafası rahat olsun diye Cemil ile defalarca konuştum. Cemil arabasını çok yormak istemedi ki haklı eyvallah 40 kere deneme yapıcak hali yok. Ona dedim ki 3 3 deneyin, 2 denemede 4 kişi ile denemiş olursun dedim. Hatta deneme sonrası çocuğu gişelerden geçirmişler çatalcaya doğru devam etmişler, izlen e telefonda dönün siz gerek yok denediniz geçtiniz, dönüş yolunda da denersiniz yol boş dedim Yazdıklarımda 1 harf hatası var ise izlen söylesin. Erken basma olmaz kumpas olmaz diye. Ben misafirim ben basiyim korna ya adaletli olurum dedi. OK dedik sorun yok. Erken basan olursa basmam dedi onada merak etme dedim. Cemil gelsin yazsın kumpas mumpas olmuşmu. Arabası çok da iyi yürüdü. Hatta deneme sonrası bizden gelip şu arabanın bi turbosuna bakalım diyen arkadaşlarımız oldu yakıt varmış biz bilmiyoduk koymadık diyen oldu ki ben Orhan a (ki tanımıyorum sadece ismen tanırdım, Cenk Abi nin yanında tanıştım çok da efendi birisiydi) abi dedim sen takma bu lafları. Kusura bakma dedim. Sonuçta yarışıcaksan yarışmaya geliyosan hazır geliceksin bahanesi olmaz bu işin. He bizimkilerinde haklı olduğu yer varmı? Evet var aslında biz 30R lıları değil, önceki konuda atar yapılan UC haric bütün kanatlılar ı çıkarıcaktık karşısına bu yüzden 30 lular yakıt makıt hiçbişey koymadı 1 ay önce ne ise öle geldiler evlerinden.
3) İzlen kimlerle denicem dedi. Dedim ki sana talip çok çünkü bizim 20g liye hazırladıklarımız ile denemeyince siz herkes sana kaldı dedim. İzlene de aynı şeyi söyledim. 3 er li deneyin az denemede çok araba ile denersin dedim. İzlen de zaten 4-5 kereden fazla basmak istemediğini söyledi bana. Yola çıkıldı denendi. Kulağıma gelen 200 den fazla basamadık, önümüze araba çıktı vs gibi laflar oldu. Bende video var, koyarım buraya herkes görür kaçtan kaça basıldığını. Net 250 lere kadar önümüzde çıktılar. Benim videom Black Mamba dan çekildi, 4 te 200 yapıyor Evo ve arkalarından bastık, biz 4 ü bitirip 5 e attık, 5 te gittik hala deniyolardı. GGN yaklaşamadı araya 1.5 araba net girerdi.
Şimdi deniyorki dönüşte neden denenmedi diye. Kusura bakmasın kimse de 2 kere denemiş ikisinde de geçmiş. Bunun iyi süremedi diye bahanesi olurmu? İzlen çok iyi biliyor STI ı madem daha iyi sürücü vardı neden o kullanmadı? Bir araba ile 1 kere denenir, 2 de değil. Farzedelim UC de Boost Solenoid var basınç açamıyo, hazırlamış arabayı gelmiş geçmiş. GGN de EVC 6 var basınç açsın geçsin. Olurmu öle şey yarışa geliyorsun 500km den o arabayı kırılmazsa onun ..... diyerek çıkarıcan otobana. Yoksa böle tartışmalar çıkar.
Draglarda 2 kere yenilince şöför değiştirip bidaha denicez diyebiliyomu kimse?? Emin olun GGN UC yi 2 kere deneyip geçseydi bizim şöför iyi değil değişicez demezdik (ki gerçekten şöförden dolayı kaybetmiş bile olsak) Denendi geçildi GGN. Doğrusu tebrik etmek birdahakine bu bir hata ile bu hatadan ders alıp daha belki farklı bir basınç, daha farklı bir şöför ile denersiniz.
2 kereden sonra neden denenmedi? Neden denesin? Neden yorsun arabasını? Adam zaten limitine getirmiş aracını GGN düzgün sürülene kadar denemek zorunda değilki? Ayrıca gene söylüyorum İzlen fazla denemek istemediğini baştan söylemişti, 2 kere UC ile denedi, 2-3 kere Evo ile denedi, S3 ile denicekti, UC yi geçseydi. Zaten İzlen bu kadar denemek istemediğini arabasını o kadar yormak istemediğini söyledi neden bi anda 2 kerenin üstüne daha hala aynı araba ile denemek istesin? İzlen yalanım var ise söyle, ben sana 3 er 3 er deneyin dediğimde sen beni yanlış anladın. Ben sana 3 araba yanyana deneyin demiştim sen bir araba ile 3 kez deneme olarak anladın ve dedin ki yok abi 3 kere 3 kere olmaz dedin bende sana yok yanlış anladın 3 araba 3 araba dene 2-3 denemede herkesle denemiş olursun dedim sende evet abi ok demedin mi? Daha yarışa çıkmadan izlen zaten bi araba ile 3 kere denemek istemedi.
Ankaraya davet etme konusuna da pek katılmıyorum, geçilen taraf siz olduğunuz için tekrar arabanızı yapıp denemek istiyorsanız getirirsiniz. İşmail Abi seve seve tekrar dener. Gelip geçersenizde emin olun arabasını hazırlar bu sefer o gelir oraya ama geçtiği bir araba ile tekrar denemek için onun yanına gitmesi bence yanlış.
Ben geri döndüğüm zmaan Cenk Abi bana ''orhanı kızdırmışlar dönücek dedi'' ben sandım biz yokken bu 20g nin turbosuna falan bakalım denmişti ona kızdı sandım. Aklımın ucundan bile geçmedi öle bişeye sinirleniceği. Sanki İstanbul kumpas yaptı teşkilata getirdi gibi düşünmüş ben onu yorgunluk belki denemede gerçekten GGN nin geçiliceğini düşündüğünden geçilince kızdı, belki izlen süremedi diye kızdı eminimki kendince haklı bir sebebi vardır ama İstanbul hani sanki kahpelik yaptı gibi düşünmesi beni açıkçası üzdü bu sonuçta bize atılmış bir iftira olur gerçekten öle düşünüyosa çünkü gene söylüyorum tanıdığım ve konuştuğum kadarı ile çok düzgün birisi. Aynı şekilde bu yazdıklarımı okursa da beni de sonuçta o bilmiyor Cenk Abiyi senelerdir tanıyorum beni sorar Cenk Abi benim nasıl yalanla dolanla işim olmadığını tamamen objektif yazıcağımı söyler.
Duyduklarım, kulağıma gelenlerden dikkatimi çeken de birşey oldu çok enteresandır, sanki bütün istanbul ggn yi geçseydi ama uc geçilseydi bi sıkıntı olmicaktı. Nedense UC olayına çok takıntı oldu acaba GGN UC yi geçer yazıldığı içinmi böle oldu yoksa ikiside 2.5 STI olduğu için aynı yürüyen aynı motor olduğundan mı UC nin geçmesi bu kadar tartışma çıkardı bilemiyorum ama dikkatimi çekti sadece.
Bence müsait bir zamanda daha önceden haber vererek gelin, misafirperverlikte kusurumuz olduysa kusura bakmasın kimse daha da iyisini yapmaya çalışırız
Adem art niyetle yazicam tabi olm iyi niyetle yazarmiyim ben hic :D ne adamsin ya ne okuyosan onu anlatiyo o yazim kankacim birak paranoyakligi :) bide gece ben tarafsizim dedin simdi angarali olmussun hayirli isler bol gunesler
batikan ,
1- 20g li arabayi 18g, 20g ve 30r li arabalarla deneyecegimizi soyledik zaten denedigi butun arabalar 30r liydi, nerde adaletsizlik? maksat adaletsiz sekilde gecmek olsa ben dp yi getirir orda o gece ne varsa gecerdim bunu biliyorsun.
2- ben istanbun butun arabalarini ezbere bilmiyorum, uc vdk erdemin evoyu biliyorum gerisini hakkaten bilmiyrum ki izlende videolar var 35 li vs birkac arabayla daha denemis.
3- UC mevzundada, bir kere daha cemil surerken denemek cok mu zordu? dragda sofor degistiricez diyemezsin bunu en iyi ben biliyorum eyvallah ama dragda sartlar esit, herkez sifirdan ayni anda kalkiyor, biri brake boost yapip diyeri yapmama mevzu yok. sendeki videoda brake boost gozukuyordur arkadan cektigin icin. brake boost bizim arabalarda 2 boydur en az eger biri yapip oburu yapmazsa. o yuzden cemille denenmedi diyorum.
birde bir mevzu var cemil 5, izlende 4,5 araba gecmis bizi bir araba gecti oda dedigim gibi ve o bir gecilme yuzunden burda agzi olan konusuyor, adama demezlermi diger 10 u ne olacak? 20g 30r i nasil geciyor diye? 20 g nin 30r i gecmesi gt30 la 35 li araba gecmenin aynisi? su videolari ekliyim bir de uzerine konusalim bol bol. 20g li arabada yakit var mevzu da 10lt koyuyor her depoya, ki ben ordaki cogu arabada methanol kit veya yakit oldugunu dusunuyorum ha o gece ozgune dedim telefonda istersen butun arabalarin deposunu bosaltin ayni yerden yakit alin duz benzinlede deneyin diye.
abi sizde yapsaydiniz brakeboost?madem bilioyunuz kac boy farkediyo vs,oylesine arac denemek icin gelmediniz sanirim taa ankaradan,brakeboost yapilirken spool sesi bile degisiyo farketmediniz mi? kicikirik 407bile varken bende yapiodum brakeboost ki iddam yok biseyim yok,sizde yapsaydiniz abi.
oyle bisey diyosunuz ki brakeboost yapmasaydi gecemezdi,winning is wining .bidakine sizde yaparsiniz:icon_tup:
kankacim anladm o kismi eyw`ta o zmn bastan o kisi oturcakti bende onu demek istiyorum,onceki sayfaalarda da yazdiim diye hatirliyorum.
soyle dusun type-r suruculeri icinde en hafif benim bildigim enes,vitesi vs de guzel atiyo.simdi onun arabasiylla gorkem*grkm* denese oda iyi vites atiyo oda hafif ama enes denese daha iyi olur:icon_tup: ayni kapiya cikiyo,yani bastan enes surcekti arabayi*cemil abi* diyelim..
kanku olmamış işte :D :D
Dedikya taktik hatasi iste yapacak bisey yok adam gecmis burda 2 abes durum var 1. si ve en onemlisi orda pilot olarak izlenin oturmasi 2. de uc nin baska pilotla tekrar denememesi he sonuc geckldiler yapacak bisey yok.
diger eklenecek videolarda pilot farki belli oluyor zaten
Brake boost yapmamış kısmını anlamadım UC ile denemelerini izlemedim ama Erdem abinin evo ile GGN denediklerinde tam arkalarındaydım, eğer GGN nin şöförü değişmediyse gayet güzel brake boostla dolduruyordu..
ozaman sanırım bunların atarı giderin nedeni belli oldu vdk bahane olmuş bundan sonra herkes safını bilsin KİMSE bana gelip kardeşim benimle alakası yok demesin....
Ademcim bu olay senlik değil yazımı yanlış anlama kimin sıkıntısı olduğu belli oldu şimdi teşekkür ederim aydınlatman için Saolasın
biz kimseye atar yapmadık kimin skıntısı varsa içini döktüüüü teşekkür ederiz gerçekten hepinize arkadaş dostuz diip arkadan sayanların hepsini anladık :D
@Khan korhan kusuruma bakma sen kendin dedinki uc ggn dener 20g de dier herkese yeter dedin
biz günlük arabalarımız la geldik methanol injection da su vardı UCnin Methanol koyduk%100
%30 da Tolien var aksini idda edemez ben orda 2 gün uyumadım sizin gazınız yüzünden tebrik etttinizmi ? yüro Ettti siz etmediniz gidiyoruz bile demediniz Hala sawunduğunuz seyi söylesene bana
Dp günlük arabamı kardeş ? buyur gel Gtr var porschemiz var çok denemek istersen TT m3 var hpf m3 var Supramız var hafta sonuna hazır olur muhtemelen onunlada denersiniz Yanlız Kusura bakmayın 130 altı basmıyoruz KICIMIZ durmuyor kusura bakmada bıkmadın valla yazmaktan ben okumaktan bıktım siz yazmaktan bıkmadınız GGN hepinize yeter dien sensin telefonla geldik dien sensin atarı yapan sensin Suclu olan biziz anlamadımki ben hala
Denenmiş bitmiş geçen geçmiş bahanelerle bir yere varılmaz bundan sonra ki maçlara bakın.Benim arabam 1 aya hazır bende denerim en hızlınızla sorun yok.Ama batıkan yazınca farkettim sizin tekrar gelmeniz gerek buraya...
1) abi şu cümle yazılmadı mı? ''GGN UC yi geçer, 20g li arabamızda diğer bütün kanatlılara yeter''
Bu cümle aynen böle yazıldı konuya. Zaten 35 lilerle denemesinin mantıksız olduğunu biliyoruz bizde ama sıkıntı şu. 30 R lı kimse arabasını hazırlamadı. Cemil bana sordu en hızlısı kim, dedim inanki bilmiyorum çünkü onlar denemeye gelmedi bile aslında o gece orda olmayabilirlerdi bile. Cemil 5 araba geçti eyvallah ben tebrik te ettim zaten. Ama sorun şu ki, Cemil zaten en hızlısı kimse onla deniyim dedi. Bizim 30 lular arasında en hızlı kim onu bile bilmediklerinden tek tek denemek zorunda kaldılar. Sadece 30 lular ile denenceği bilinseydi bizde denerdik hepsini, en hızlısı kim? 2.5 olan Cengizin arabası. O çıkardı sadece 20g nin karşısına istediği kadar dener, 1-0 yapar bırakırdık. Ben zaten arabasının iyi gittiğini söyledim ama burda 5 kere geçti konusu olucaksa bence yanlış yapmış olursunuz. 06 20g > 34 30R yazılmış face te bizim en son gördüğümüz bizim 34 30R geçti 06 20g yi. 1. İstanbul, 2. Ankara, 3. 4. 5. hep İstanbul olsa ne yazar, 1. İstanbul. Ki hala tebrik ediyorum turbosuna göre çok iyi gidiyor
2) Evet İzlen başka araçlarla da denedi. Zaten baştan böle konuşuldu. İzlen bi araba ile 3 kere denemek istemediğini kendi söyledi. Arabayı o kadar yormak istemediğini kendi söyledi. Erdem ile denediler, yol çalışmasından yavaşladılar, daha sonra 2 kere denediler 1 kere Erdem vites kaçırdı 4 e girmedi diğerinde 5 e atınca ne olmuş sen ona birebir sorarsın. GGN yi birtek UC geçmedi. S3 ü saymıyorum bile denemediler çünkü.
3) Denemek çok zor değil abi hayır ama o gece GGN malesef geçildi. Bidahakine daha iyi hazırlanır gelir dener bu konuda sıkıntı yok İsmail Abi denemekten kaçmaz, ama Ankaraya da geçtiğini geçmeye gelmez.
20g de yakıt mevzusu falan olmadı. 10lt ethanol olduğunu cemil söylemişti, burda biz bilmiyoduk yakıt koyarız diyenler oldu, bende gittim Orhan a takma abi sen bu lafları, kusura bakma. denemeye geliyosa hazır gelselerdi dedim. Yakıt konusunda kimsenin bişey dediği yok.
Ağzı olan konuşmuyor abi, burdan deneme sonrası sanki UC kahpelik yapmış gibi konuşulup bir anda çekilip gidilirse, üstüne de brake boost yapsakdık geçerdik gibi şeyle söylenirse herkes cevap vermek zorunda kalır. Ben gene söylüyorum. Doğrusu tebrik etmek birdahakine bir eksiğiniz olduğunu düşünüyosanız onu tamamlayıp gelmeniz. ''Biz geçti diyene kadar geçmiş saymayız demek doğru değil''
Sonuc ortada uc gecmis gerisi teferruat
Kiz almaya gelip kol bõgregi almak zorlarina gitmis arkadaslarin hala o surseydi bu surseydi muhabeti yapiolar suremiyen adama dolu sti yi nie weriosun o kadar atar gider nie yapiosun her basarisizlik bahabeyle kapatilmaya calisilir au
Guzel bir geceydi yok bole yok böle oldu gıbı kelımeler boş kalıyo
Uç stı helal cok iyi yürüdü
GGn tebrıkler etmek lazım cok iyi bir arac hazırlamışlar kazasız günlerde kullansın emek harcamış sonuçta
Guzel rekabetler bunlar kırılmadan kırmadan
aynen soyle yazdim,
uc gercekten hizli onu ggn ile denemek lazim, digerlerine 20g yeter, burdaki digerleri dedigim 35 37 li aabalar degil kardesim bunu sende biliyorsun.
uc ile surerken izlen surdu diger hepsinde cemil, hata bizim elli kere dedim tebrik ederim diye, ama daha eski konulardada ayni mevzulari gordum 2 kerr deneyip birdaha denememe, demekki istanbulda isler boyle yuruyormus bunu ogrendik.
daha da uzatmaya gerek yok tam konu kapanir gibi oluyor, tayfanin icinden biri cikip ayni seyleri dolandirarak yaziyor bence kasit var ama olsun sikinti yok.
Yazmayım dedim ama yazıyorum walla.
Cemil ile izlen arasında boy farkı bencede var ama 2 siylede denedim uc bi fırt önde olurdu bence.
İzlenle denediğim cemil ile denediğim videolar var. İzlenle denerken direk çıkıyorum cemile kafa bile çıkaramıyorum. 200 üstünde geçtim ancak.
Bu arada bende brake boost yok 70 gibi sabit gazda gidemiyorum ve 4 e hiç atamadım gibi bile.
Korhan başkan orhan ustaya cemile izlene cenk abiyr defalarca sormuşumdur abi yermisiniz içermisiniz diye. Su bile vermemişler lafına kırıldım walla.
Batı drahte yok yerini sen aldın galiba amma uzun yazıyosun.
ahhh halacım ahhh
daşnakların olaydı amucam olacaktın
ahhh halacım ahhhh