gerçekten bende merak ediyorum en azından senin arabanın da süresini görmüş oluruz
benim arabamın 370 m süresi belli ama hızlı olup ta süresi belli olmayan var inşallah onlarda arabalarını garajdan çıkartıp ta yarışırlar da görürüz
Printable View
https://www.facebook.com/photo.php?v...type=2&theater buyurun buda 2. deneme
bizde kendimize hızlı diyoruz. maaşallah iki aracada.
UC uçuyor.
maşallah, vites atışları mükemmel. yalnız yanılıyor da olabilirim tam emin olamadım ama sanki uc bir çıt erken basmış gibi, belki yarım saniye. uzmanı değilim emin de değilim ama naçizane bana öyle geldi.
iki aracı da tekrardan tebrik ederim. mami bey i tanımıyorum ama reaksiyonu, vites atışı vs 10 numara, tebrikler...
maşallah uc herzaman ki gibi yine çok hızlı
brakeboost yapıldıgı için sizin yanıltabilir
neyse bu yarış benimde işime geldi bu sayede sabah savaş abiyle konuştum gazı aldım yarın sabahtan sanayiye gidiyorum kolları falan takmaya sonra ver basıncın gözüne :D :D
4 çekerler bekleyin beni hepinizi geçecem ayaaa
Savas abi gaza getirme insanlari :D
Gazlayan araçlara maşallah
Özgün nick le oynayıp durma :)
Bu arada beni hala S3'e bindirmedin ogh ogh :D
özgün emeğine sağlık,bu arabalar üfürükle yürümüyor,gerçekten helal in var kardeşim,aslanlar gibi yürüyor ayarladığın arabalar,
bizde subaruya biniyoruz pehh...
bütün araçlara maşallah güzel bir gece olmuş belli emeği geçen herkesin eline sağlık özellikle 2 gün uykusuz kalan özgün kardeşimin :) debriyajım kaçırmasaydı bende çok gelmek istedim izlemek için işallah bi dahaki sfere
Maşallahhhhh yaaaa çok giderli olmuş :D
iç anadolu için deniz seviyesi yaramamış tebrikler emeği gecen herkeze..
Maşallah UC ye eline saglık Özgün abi - 1st-anbul :)
İki aracada masallah,
Maminin pilotaji tartisilmaz ama gaza erken oturmus,
Keske bir kac deneme daha yapilsaymis, izlemeye doyulmazmis
deneyin araçlara maşallah.
UC stı ismail abi zaman para emek için özgünüme de böyle bi aracı ayarladığı için tebrik ediyorum
BÜYÜK LAF ET AMA BÜYÜK KONUŞMA lafını herzaman benimsemişimdir ankaralı arkadaşlarada buralara kadar gelip UC ile deneme cesaretinden dolayı tebrik ediyorum.
bu arada S3 ümüzlede deneme yapılsaydı biraz daha farklı videolar seyrederdi herkes özgünün parmakları onuda EFSANE yaptı.
maşallah araçlara keşke hızlı vagcılarda çıksaydı onlarıda izleseydik.
Bütün araçlara maşallah..uc stı ve mami içinde tebrikler..
Bu hırs nedendir anlamasın ,ortada bi idda var sanırım araçlara Maşallah canavar gibiler.
Bu arada o gece bir 997 den bahsediliyor arabanin specler nelerdi biraz hizliymis sanirim :)
diğer videolardaki m6 senın sanırım ciddi tutunma sorunu yaşadın heralde yarışta
beyler uzatmayın biz Karaktersizmişiz piçmişiz terbiyesizmişiz istaanbullular adam değil atarı yapınca sıkıntı yok 10 dk denemeye gelmemişlermiş miş miş miş
aslında yapmak gerkeen siz deneyin kendi kendinizie deyip gelmemekti suç bizdeymiş hazırlandık insanları değişik gördük sonra biz suclu olduk hepinize gider derken iyi sonrada ağırlamadınız derken iyi çok güzel ya biz adam değilmişiz AYIpın BYÜĞÜNÜ yapıyorsunuz beyler hemce çok büyğünü
KUUSURA bakmayında