Tabiki Abi'm önceden konuşuruz anlaşırız sökük veya takılı istediğimiz gibi deneriz sizin gibi insanlarla denemek keyf:)
Printable View
ustam bu işler saygılı şekilde yapıldıgı takdirde zevk verir senın emg nı ben çok iyi biliyorum ne kadar gıttıgınıde emg büyük gelirdi demişsin ne ye göre kıstas aldın
çok merak ettim :confused: suan o astra senın emg nın en hızlı halini en son
s2000 lerle basıyordun senı rahat geçer bunada emin ol akşam ne yapıyoruz ondan bahsedelim
bu arada her bedene göre araç mevcut azcık sabır et 1 ay bi süremiz var oda max
ondan sonra hızlı s2000 nide alır gelirsin ok ;)
maşallah çok hızlı sanırım beni geçer bu benim son hız yokuş aşağı 235:D
Akşama güzel denemeler var desenize :) Video çekin de izleyelim forumda. Akşam ben gelemicem.
Manitayla 11000 devir dönecez de :D
maşallah RED'e
Boracim su bizim videolarida koyda seyredelim cicegim
Yavrum 170 e kadar yuruyup bi de utanmadan video mu koy diyorsun? Hani 220 ye kadar yuruyecektik? Hemen gel otobana cikalim 220 ye kadar yuruyelim videolar benden konulu gelsin. Sen yapma bari :)
Sert yok bora kardesim benim o arabada emegimiz cok tr nin en hizli s2000 imasallah
Kankacim bilirsin bu arabayla cok ugrastin cok emek verdin o yuzden sen yapma bari diyorum :) yoksa biliyosun nirmalde 220 ye kadar deneyelim abi diyenlerle bile denemiyorum ama senin yerin ayri ;)
Vay vay vay benim RED'im noolmus bole,masallah
masallah bora. seklını gıdısınden ayrı-cok sevıorum orası ayrı :D
100-200 11sn cıvarı heralde. benım 3.vıtes 99-199 ıle aynı sanırım :D deneyelım bı ara benle de :):)
Hah bi racing motor kalmisti denemedigim o da geldi hosgeldi :D
Imkanlarin el verdigi kadar biseyler yapmaya calisiyorum ben gecerim idda da yapmadim ama 3 samimi arkadas olarak 3 stup arabamiz olucak allah izin verirse
200-300 hp 300-400 hp 400-500 arasi stup biz bu isten zevk aliyoruz gecme gecilme derdimiz yok dedigim gibi imkanlar el verdikce
Ornek devranin astra f.e typer gecemessen suanda pistonlu eksantrkli ile rahat yuruyor vs£
reis bizim 240 a kadar yurudugumuz videolar var 220 yi bosver :) vaktin olursa koyrsan sevinirm aramizda gecme gecilme olmadi hicbirzaman beni gecen adamin videosunu ben kendim koydum foruma :) ama ugrastik emek ve zaman harcadik bosuna gitmesin ikimizde farkli setuplarin araclariyiz seviyorum seni adamsin sozunu tuttun yanima kadar geldin denememizi yaptik kalbimi kazandin :)
Denemelr bitti evin yolunu tuttuk
Devo astra yine sasirtmadi ;)
Neyini sairtmadi kardes ?? Kendi arabasiyla gecildi ayni arabadan 2 tane yapmissiniz 41 U gecildi videosuda var selamlar
maşallah çok iyi gidiyor
satılık ilan kotası dolduruyo arkadaş galiba