Boracim su bizim videolarida koyda seyredelim cicegim
Boracim su bizim videolarida koyda seyredelim cicegim
Yavrum 170 e kadar yuruyup bi de utanmadan video mu koy diyorsun? Hani 220 ye kadar yuruyecektik? Hemen gel otobana cikalim 220 ye kadar yuruyelim videolar benden konulu gelsin. Sen yapma bari![]()
Sert yok bora kardesim benim o arabada emegimiz cok tr nin en hizli s2000 imasallah
Kankacim bilirsin bu arabayla cok ugrastin cok emek verdin o yuzden sen yapma bari diyorumyoksa biliyosun nirmalde 220 ye kadar deneyelim abi diyenlerle bile denemiyorum ama senin yerin ayri
![]()
masallah bora. seklını gıdısınden ayrı-cok sevıorum orası ayrı
100-200 11sn cıvarı heralde. benım 3.vıtes 99-199 ıle aynı sanırımdeneyelım bı ara benle de
![]()
Imkanlarin el verdigi kadar biseyler yapmaya calisiyorum ben gecerim idda da yapmadim ama 3 samimi arkadas olarak 3 stup arabamiz olucak allah izin verirse
200-300 hp 300-400 hp 400-500 arasi stup biz bu isten zevk aliyoruz gecme gecilme derdimiz yok dedigim gibi imkanlar el verdikce
Ornek devranin astra f.e typer gecemessen suanda pistonlu eksantrkli ile rahat yuruyor vs£
Turbo SN95 Mustang GT AVKSERVİS
DR.ECU
reis bizim 240 a kadar yurudugumuz videolar var 220 yi bosvervaktin olursa koyrsan sevinirm aramizda gecme gecilme olmadi hicbirzaman beni gecen adamin videosunu ben kendim koydum foruma
ama ugrastik emek ve zaman harcadik bosuna gitmesin ikimizde farkli setuplarin araclariyiz seviyorum seni adamsin sozunu tuttun yanima kadar geldin denememizi yaptik kalbimi kazandin
![]()
Devran Ünyıldız... C20LET astra gsi-