bızde sorun yok biz max 4 araç geliriz
sizde aynı şekide ayarlarsın hafta içi geç saatte basarız saglıklı bi deneme olur
Printable View
Google a yaz yazinca cikiyomus bana oyle dedi :D
sakasın valla dün akşam o zaman gelseydın söylesın bu iş benım içime sınmedı ama sen bence hayel dunyasındasın saka gıbısın valla
sen o biz 2 kişi iken denedıgımızde geçtim yanı bizi :soru:
bunu burdan söyluyorsun ama benım elımdekı kamerayıda hiç düşünmüyorsun bu adamlarda video yapıyordu şimdi ekleyecekler ben o zaman ne diyecem diye ???
evet aracın alt yapısı turbo için yapıld suan imkan vermedıgı için turboya giremıyorum
o yüzden nosla destekleyip yürüme planındayım ne kadar gider bilemıyorum
ama sc s2000 basmak bana güzel bı kıstas olur geçme geçilmem çok sorun degil
sadace turboya dödügüm zaman alakasız olucak aldıgım güç ile ne kadar gidecegımı ögrenmiş olurum
arkadaşım,
çok net yazıyorum, yanlış düşünmeyin.
yine söylüyorum denemelerde kim geçmiş, nasıl olmuş bilemem..
dün akşam orda 2 tane beyaz astra gsi vardı.
birincisi devranın araba,
diğeri de tamponu sökük araba...
tamponu sökük arabada turbo yoktu ( bağlı değildi )
diğeri devranın arabası... hee devran turboyu büyütmüştür bizden habersiz bilemem :D:D
( devran o tarz birşey yapsa kesinlikle söyler )
ama o tamponu sökük araba daha güçlüydü onla geçti bizi demeyin, gerçekten gerçekleri bilen insanlar bilgisayar başında kahkahalar atıyorlardır. ben sadece bu konuya açıklık getirmek için dahil oldum olaya,
kusura bakmayın bulandırdıysam...
devo astra gsi 2person & cdu cooper - YouTube
buda 2 kişi mini devri sonuç mu ?
Gürkanın mini otm olmasına rağmen güzel yürüyor bence gayet başarılı.
Astrada güzel gitmis dynoya çıksa güzel olur hep gücü tahmin üzerinden yürütülüyor çünkü.
Bide merak ettiğim 60 da basınca minin istediği hız,70 te basınca 106'nın,80'de basıncada s2000'in devri oluyor.Bu astra nın 2.viteste yürüdüğü hız nedir?
Karismak gibi olmasin ama astra hataydan alindigi gibi use uzerinde dsop downpipe var ve kapak ve blok tasliydi yaklasik 0.4mm tabi yeni sahibi degistirdimi bir bilgim yok
la devran naptınıs la bu minicilere atmoylamı geçtinis ayıp la yapmayın sinan sende az değilsin rodajdayım ayağına atmoylaa bütün minilere saplamısşın la bu atmoyken böleyse turbolu ne olurrr :D :D :D
arkadaşlar şaşırıp bahane bulmayın tamponsuz beyaz olan atmodur eğer onada geçildiyseniz bence hiç yazmayınnnn :D :D :D ama benim bildiğim rodajdaydı ama gaza gelip sıktıysa ....... :D :D :D
biçok muhabbet dönmüş tamamına bakamadım ama iyi saplamış yine devo maşallah
2 aracin sahibinide tanimiyorum.taraf vs tuttugum yok.ama bu tarz insanlar oldugu surece it dalasi devam eder.su yorumu yazmaktaki amaci cidden cok merak ediyorum.ortalik karistirmak hosuna gidiyor sanirim.tanimadigin insanlar icin saplamissiniz vs. Milletin sabrini zorlamayin...
Forumda zaten kavgalar hep araç sahipleri haricindeki ara kızıştırıcı yorumlar yüzünden oluyor..
Deneyen araçlara maaşallah...
1.araç bnm aracım degişmedik öbüründe turbo baglı degildi diyo
2.araç yarıstıgım araç bu araç degil diyo
kim haklı çıkarsa diger tarafın rolling hayatı biter :D
birader bak yazdıgın şeylere dikkat et artık yeter burada senın atarlarını cekmek zorunda değiliz.Ben diğer konuyada yazdım.eger dün gece sizin bahsettiğiniz gibi bir kaşarlık veya herhangi bir şekilde kaşarlık yaptıysak yapanın kendi payına sülalesini a.k. benim canımı sıkma akşam cıkın gelin gebzeye TM astraya da bakın U astrayada bakın güzelce inceleyin misafirimiz olun sonrada atasehire basalım oldumu güzel kardeşim.akşam gebze MC e bekliyoruz sizi oki?
Gurkanım denediğin araba devonun aracıydı diğer araç olma ihtimali sıfır :) Denildiği gibi tamponsuz olan şuan atmosferik 8.5 cr ile 120hp falandır heralde :)
Maşallah araçlara
https://www.youtube.com/watch?v=de09...e_gdata_player
Arkadaslar videoyu izleyin hersey anlasilir sanirim tm astranin sahibi benim olayin bokunu cikarmayin arac burda gelin inceleyin
arkadaşım önce bi konuyu baştan aşağı oku öle konuş 2 tane gsı vardı ve 2 side beyasdı ama biri atmo diğeri turboydu ama bunu minici arkadaşlar anlayamamış ki yok dalevere yaptınıs yok sahtekarlık yaptınıs araçları değiştirdinis deniyorsa önce denediği araçları bilcekler ve konuşmalara dikkat edilecek ki herkes ona göre yorum yapsınn ;) herkes anlatmaya çalışmış ama minici arkadaşlar ankamak istememiş :o o yüsden bilip bilmeden konuşma :icon_tup:
aksam saat verin arabanizi getirin bizim iki aracida gorun anlamadiginiz belli anlayan birini getirin sana iki secenek aksam basalim isi netlestirelim 30 tane farkli aracla videom var gectigim yurudugum araclar belli iken kici kirik mini icin dublormu kullanayim yada hic gelme red s2k ile dene iki vites yaninda gidebilirsen ben cumle alem icinde ozur dileyecegim senden ama tersi olursa sende benden ozur dilermisin HODRi MEYDAN
baştan beri güzel bir şekilde açıklamaya çalışıyor bunca insan,
öfke ile kalkan zararla oturur, biraz daha sakin olun bence, konuyu baştan aşağı bir okuyun.
arkadaş videoyu ekledi zaten, sizin geçtik diye eklediğiniz videoda ( sizin video 10 saniye falan sürüyor ) sizin önde olduğunuz ve SİZİN VİDEO BİTTİKTEN SONRAKİ kısım olan gsi ın önünüze geçtiği video var adamın elinde 40saniyelik... direk araç içinden çekilmiş hali... herşey net...
bu konuda da paylaştı;
bakınız;
hala atarlanıp giderleniyorsunuz,
biraz sakin olsanız anlayacaksınız herşeyi aslında.
akşam güzel güzel teke tek çıkın deneyin, yeni videoları koyun izlesin herkes ne güzel ;)
iki aracada maşallah astracı arkadaşı bi akşamda bursaya bekliyorum hep gezici tim olduğun için:) gelin buyrun misafirimiz olun tanışalım ordanda bi otoban yaparız birazda biz görelim astrayı bursada :)
sakin lütfen kul yapısı bunlar
adaletli deneme olduktan sonra kabullenmemek diye bişey olamaz
kimse bahane bulmasın
tarafları tanımıyorum ama
bence dostluk içinde gayet sakin bir şekilde tekrar güzel bi deneme olmasını isterdim
Bak güzel kardeşim sen cok zenginsin anlaşılan bizim arabamızda 20 liralık araba.yani senin gözünde bizim arabamız ÇÖP dimi?sen rahat ol bizde her keseye uygun araba var!! oki? ama bizde naapalım çöp arabalarla 20 liralık arabalarla zengin arabalarını deliyoruz!!(daha önceden deneme yapan kimse üzerine alınmasın lütfen sözüm direk bu arkadaşadır.)
UKALALIK YAPMA!!Cevabını böyle alırsın işte!
Akşam çıkın gelin gebze mc dün biz geldik bugünde siz gelin ataşehire basalım.hee biz gelemeyiz diyorsanızda yine biz çıkar geliriz sorun değil.Bu konuyu netleştirelim oki.Akşam bekliyoruz misafirimiz olun.
bi taraf olaya okadar güzel yaklaşıyor ki bravo valla helal olsun.
Noldu aht baktin konu gercek simdi butun minilere diye konumu degistiriyosun hem bak ne dicem arabalarin ayni olmadigini bi yerden daha anlarsin dun benim arabanin on caminda kus boku vardi digerindede varmiydi :)
Yazan sinansim
Hızlı mını gercek anlamda hızlısı var yakınımızda mınılerı genellemeyın yanı okadar kolay lokma degıllerde gurkan bıraz gazlamıslar kardrsım senı,mutevazı olmakta fayda var bosver boole gıderlenmeler falan yakıstıramadım sana.