Kekuti* Nickli Üyeden Alıntı
Bende soz senettir. Oyle diyorsan oyledir 100 km yol yapamam ;)
Polemik yaratmaya calismiyorum 1 kisi ile bir arabayi 4 boy nasil geri goturuyorsunuz diyorum ? Bunu aciklasin
Devrani gordum efendi gibi cikip denicez diye sozu aldik. Duzgun bir arkadasimiza benziyor.
Ama dun ben iki videoyuda cektim 2 tane sekerpinara giderken var, 1 tanede donus. Donusun konusunu actim. Devranin gectiklerinide ekledim. Aks atasehire gittik gelmediniz. Sabahda konu aciliyor. Burda art niyet arar insanlar iste. Oyle deiliz diyorsunuz saygim var. Ama burda yazilanla gercekte soylenen arasinda inatla fark seziyorum
Tebrik ediyorum, halada adil olduguna inanmiyorum. 1 araba ilk denemede kafasi sapitiyor sag sola gidiyor. Donus yolunda bir kisi yanina aliyor ama daha yavas ve sakin gidiyor ?
Deneyenlere masallah. Ancak r56 otomatik vites 1.6 miniyi hafifede almasin kimse. Sik kadar turboyla 70 kisiye konu takip ettirebiliyorsa hafife alinmaz. Bu araba en hizlisi deildi. Gurkanda tum camiada olan herkes biliyor. Iyi setupta olan Erm var charger. Gt28li var. Bu adamlarin denemeyle pek isleri yok, iyi setupta araclar ve ciddi emek harcanmis araclar. En hizlisi buydu diye dusunulmesin ;) izdirap olacak cok arac var.
Konunun en basi, iki tane alakasiz konuda video paylasip sonra hizli cooperlarida goremedik diyen Devrandan baslamistir. Dun atasehirde gordum. Mumin duzgun bir arkadasa benziyor ama yazdiklariyla celisiyor. Izmitli olarak bunu yakistiramadim.
Ben hala inanmiyorum iki aracin ayni olduguna. Birisinde devran icten cekim yapmis tek koltuk var. Ilk denemende
Ikinci denemede iki kisi var biri video cekiyor ?
Celiskilisiniz ! Ya sekerpinarda koltuk takildi 1 dakkada. Yada arkadas elfrenine oturdu ? :D
Selametle emege saygi duyarim ama celiskileri kaldirin derim orda 20 kisi size *** atmaya cikmadik denemeye ciktik ?!