Sc s2k su an hazir bu gece de cikalim fark etmez 600 HP evolarla gazliyo bastan soyliyim sonra aglicaksaniz oynamayalim :D
Orcun sanirim sende noslu mustang ile geliceksin degil mi + olarak
Printable View
Sc s2k su an hazir bu gece de cikalim fark etmez 600 HP evolarla gazliyo bastan soyliyim sonra aglicaksaniz oynamayalim :D
Orcun sanirim sende noslu mustang ile geliceksin degil mi + olarak
arkadaşlar,
denemelerle ilgili hiçbir yorum yapmam, geçmiştir geçilmiştir, hiç karışmam,
ama bizzat kendim gördüm,
o tamponsuz arabanın turbosu bağlı değildi... devranın araba değiştirmesi gibi bir durum söz konusu olamaz,
onun dışındaki rolling ile ilgili mini geçer astra geçer bilemem dediğim gibi ama sizler komik duruma düşmeyin diye söylüyorum,
tamponsuz araba ile devranın rolling yapması %0 ihtimal, ataşehirde bizzat gördüm silikon borular boştayken, ve arabayı da yakınen biliyorum şahsen...
15 gün sonra banada bi haber verin . kalabalık olmasın hafta içi olsn ama
Google a yaz yazinca cikiyomus bana oyle dedi :D
sakasın valla dün akşam o zaman gelseydın söylesın bu iş benım içime sınmedı ama sen bence hayel dunyasındasın saka gıbısın valla
sen o biz 2 kişi iken denedıgımızde geçtim yanı bizi :soru:
bunu burdan söyluyorsun ama benım elımdekı kamerayıda hiç düşünmüyorsun bu adamlarda video yapıyordu şimdi ekleyecekler ben o zaman ne diyecem diye ???
evet aracın alt yapısı turbo için yapıld suan imkan vermedıgı için turboya giremıyorum
o yüzden nosla destekleyip yürüme planındayım ne kadar gider bilemıyorum
ama sc s2000 basmak bana güzel bı kıstas olur geçme geçilmem çok sorun degil
sadace turboya dödügüm zaman alakasız olucak aldıgım güç ile ne kadar gidecegımı ögrenmiş olurum
arkadaşım,
çok net yazıyorum, yanlış düşünmeyin.
yine söylüyorum denemelerde kim geçmiş, nasıl olmuş bilemem..
dün akşam orda 2 tane beyaz astra gsi vardı.
birincisi devranın araba,
diğeri de tamponu sökük araba...
tamponu sökük arabada turbo yoktu ( bağlı değildi )
diğeri devranın arabası... hee devran turboyu büyütmüştür bizden habersiz bilemem :D:D
( devran o tarz birşey yapsa kesinlikle söyler )
ama o tamponu sökük araba daha güçlüydü onla geçti bizi demeyin, gerçekten gerçekleri bilen insanlar bilgisayar başında kahkahalar atıyorlardır. ben sadece bu konuya açıklık getirmek için dahil oldum olaya,
kusura bakmayın bulandırdıysam...
devo astra gsi 2person & cdu cooper - YouTube
buda 2 kişi mini devri sonuç mu ?
Gürkanın mini otm olmasına rağmen güzel yürüyor bence gayet başarılı.
Astrada güzel gitmis dynoya çıksa güzel olur hep gücü tahmin üzerinden yürütülüyor çünkü.
Bide merak ettiğim 60 da basınca minin istediği hız,70 te basınca 106'nın,80'de basıncada s2000'in devri oluyor.Bu astra nın 2.viteste yürüdüğü hız nedir?
Karismak gibi olmasin ama astra hataydan alindigi gibi use uzerinde dsop downpipe var ve kapak ve blok tasliydi yaklasik 0.4mm tabi yeni sahibi degistirdimi bir bilgim yok
la devran naptınıs la bu minicilere atmoylamı geçtinis ayıp la yapmayın sinan sende az değilsin rodajdayım ayağına atmoylaa bütün minilere saplamısşın la bu atmoyken böleyse turbolu ne olurrr :D :D :D
arkadaşlar şaşırıp bahane bulmayın tamponsuz beyaz olan atmodur eğer onada geçildiyseniz bence hiç yazmayınnnn :D :D :D ama benim bildiğim rodajdaydı ama gaza gelip sıktıysa ....... :D :D :D
biçok muhabbet dönmüş tamamına bakamadım ama iyi saplamış yine devo maşallah