TypeR geliyosa beni de yazin ben de deneyim.
Printable View
TypeR geliyosa beni de yazin ben de deneyim.
Aynen bole muhabbete gerek yok denemeler yine yapilcak.Ayricaki arac sahipleri konusmuyor size ne laf dusuyor ben onu anlamis degilim:s
Tanıdığım tanımadığım kişiler var ama konu karışmış biraz denenir videolar çekilir bu kadar sıkıntıya gerek yok herkesin aracına maşallah orçun numaranı pm atsana bana
biz yine soz verdigimiz gibi soz vergimiz yerde hazir sekilde bekliyoruz basinc saatimi getirmeyi unutmayin :))
basınç saatine ne oldu. ekstra mı takacaksın. bitanesi yetmiyo herhal :P :D
konuyu baştan sona okudum. yanlış anlaşılmalardan ortam gerilmiş.
denemeler tekrarlanırsa kimse rahatsız olmaz.
bu ara denemeler saat kaçta yapılacak.
opel olmasi gerektigi gibi
bilen olmadigindan inanamiyor millet
sagolsun devran hocaligi.ustlendi ogretiyor yavastan
Maşallah Devo, bıkmadan sıkılmadan denemelere devam :)
maşallah astraya
bilader o çöp dediğin araba 100 bin tl lik araçların içinden geçiyor ucuz arabaya geçilmeyi çekemiorsanız yarışmayacaksınız adamın aracına hakaret edemessin kenara çekilip izleyeceksin adam sizin gibi baba parasıyla yapmadı o aracı emek var o araçta. tabi siz bunun zevkini hiçbir zaman tadamıyacaksınız o ayrı
devran sende başladın benim yaşadıklarımı yaşamaya ben bu yüzden bıraktım bu piyasayı inşallah sende bu muhabbetlerden dolayı soğumassın bu işlerden al sende bir motor benim gibi uzaktan kumandalı araç gibi oyna herkezle :))))))))))
Denemeler yapildi hepsinin masallahi vardi. Yanlis anlasilmalar cozuldu tatliya baglandi. Bu sefer 2. Beyaz gsi mc de birakildi :)
Sen kimin parayi nerden kazandigini biliyo musun maliyeci misin ??
Arabayi yaptigi zaman aldgi keyfi nereden biliceksin kahya misin ?
Kaldiki babasinin parasi varsa sana ne istedgi gibi harcar yapar bende bu muhabbete tutuluyorum baba parasi ile yapilan arabada emek olmuyo mu
Birakin bu fakir edebiyatini
Guzel geceydi herkeze tesekkurler
Selcuk (ek648) arabadan indik tesekkur bile edemedim telefon trafigi bide senin arkadaslarin yanindaydi felan ksr bakma
Tatlıya bağlanıp anlaşmazlıkların çözülmesi güzel olmuş. Maşallah araçlara. Sonuç ne oldu peki? Gsi önde mi öndeyse kaç boy?
Gelen herkezin ayagina saglik herkeze tesekkurler aynen arabami mc te biraktim heralde bu seferde hayalet astra gelip denememistir :D daha oncesindede dedigimiz gibi daha benim hazir olmayan aracim bagajdaki malzemeleri ile gelenlere gosterildi artik kimsenin kafasinda soru isareti kalmamistir. Guzel geceydi denemeler tahmin ettigimiz gibiydi devo astrayla cdu cooperu 4 boy gibi gecti ayf tts ilede 200 e kadar yanyana gidebiliyor uzun gitmelerinde tts 3-4 boy aciyor.
Gordugum kadariyla kirmizi golf r ile 200 e kadar basabildiler onlerine araba cikti daha sonrasinda devranin egzos kopunca deneme sanslari olmadi tekrar gelen herkeze tesekkurler.
Tum araclara masallah tatliya baglanmasina sevindim tts dgl ama normal tt araba cdu cok hizli gercekten astra da aynen ole gecmis olsun devo egzozuna ;)
güzel zevkli bi geceydi gelen herkesin ayagına saglık.ortada bir hayalet araba olmadıgını herkes görmüş oldu kimsenin kafasında soru işareti kalmadı.şimdi gebze tayfasına yani bize sahtekar yalancı DİYENLER bi özür dileseler iyi olur bence.Cdu nun sahibi kendide söyledi net 4 boy devran geçiyor.ayf de devranı o kadar geçiyor.Maşallah araclarınıza.Artık 1 barlı astramız(TM) de çıkınca ayfnin ifadesinide onunla alıcaz. :) Ayağınıza sağlık.
Ulan uyuyakalmışım yaa. Bunu kabul etmiyorum hadi bidaha deneyin ben de gelicem :D
bende gecenin köründe kalktım , kim ne yapmış diye bakim dedim konu tatlıya baglanmış.
Astrayı çöp diye aşağılarsın ama cenazeni çöp arabası kaldırır ;)
Maşallah Astraya çöpün geri dönüşüm gücünü kullanarak geçti herhalde :p
Bir musubet bin nasihattan yeğdir demişler...
dilimizde tüy bitti arabada turbo yok dedik, inandıramadık arkadaş...
Gerçekten ayıp oldu biraz sahtekar ve yalancı kelimeleri...
neyse tatlıya bağlanması güzel,
videoları bekliyoruz :)
Helen herkeze teşekkürler gebze tayfasının kimseye sıkıntı yaratmayacagını yalan la dolanda işinin olmayacını anlamışlardır
güzel denemeler oldu video çeken herkez bi konu altında paylaşabilir
orçunnn olum durmadan gebze diyosun artık ilçe olduk . DARICA tayfası desene
iki aracada maşallah kazasız belasız inş
gelen herkesin ayagina saglik konu tatliya baglandi gurkan net 4 boy gecildigini kabul etti yalniz su gereksiz muhabbetlere devam etmek yersiz iki uc yorum bu muhabbetlere geldi ayrica o baba parasiyla araba yapan diyen arkadas kendi arabami yaparken babamdan tek kurus almadim bizim gordugumuz terbiyede zevk icin babadan para alinmaz kendi alin terim ve emegim var bos konusup surda ortaligi alevlendirme madem bu isleri biraktin niye yorum yapiyorsun son olarakta devranla denedigimizde devran 180 e kadar tutundu sora actim yanlisim varsa solesin hatta kendiside denemeden sonra soyledi sohbette ve aracim tts degil tt tkrr gelen herkesin ayagina saglik bahsedilen aracida gordum ben turbo fln daha hazir degildi bn kendm gordum intercooler borulsri bagli degil ve parcalari bagajinda duruyordu yalan yok.
Olayın sonunda tatlıya bağlanması en iyi sonuç olmuş. Bütün deneyen araçlara maşallah. Gsı etkileyici. Kazasız belasız ..
20 yaşında efsaneye maşallah.D
ttnın specleri neler oem turbomu,
Herkesin ayağına sağlık tatlıya bağlandı sohbet muhabbet keyifliydi tam araçlarada maşallah
Gsiların birinin motorunda turbo birinin bagajında :D