Pm bekliyorum hala devran...
Bende soz senettir. Oyle diyorsan oyledir 100 km yol yapamam
Polemik yaratmaya calismiyorum 1 kisi ile bir arabayi 4 boy nasil geri goturuyorsunuz diyorum ? Bunu aciklasin
Devrani gordum efendi gibi cikip denicez diye sozu aldik. Duzgun bir arkadasimiza benziyor.
Ama dun ben iki videoyuda cektim 2 tane sekerpinara giderken var, 1 tanede donus. Donusun konusunu actim. Devranin gectiklerinide ekledim. Aks atasehire gittik gelmediniz. Sabahda konu aciliyor. Burda art niyet arar insanlar iste. Oyle deiliz diyorsunuz saygim var. Ama burda yazilanla gercekte soylenen arasinda inatla fark seziyorum
Tebrik ediyorum, halada adil olduguna inanmiyorum. 1 araba ilk denemede kafasi sapitiyor sag sola gidiyor. Donus yolunda bir kisi yanina aliyor ama daha yavas ve sakin gidiyor ?
Deneyenlere masallah. Ancak r56 otomatik vites 1.6 miniyi hafifede almasin kimse. Sik kadar turboyla 70 kisiye konu takip ettirebiliyorsa hafife alinmaz. Bu araba en hizlisi deildi. Gurkanda tum camiada olan herkes biliyor. Iyi setupta olan Erm var charger. Gt28li var. Bu adamlarin denemeyle pek isleri yok, iyi setupta araclar ve ciddi emek harcanmis araclar. En hizlisi buydu diye dusunulmesinizdirap olacak cok arac var.
Konunun en basi, iki tane alakasiz konuda video paylasip sonra hizli cooperlarida goremedik diyen Devrandan baslamistir. Dun atasehirde gordum. Mumin duzgun bir arkadasa benziyor ama yazdiklariyla celisiyor. Izmitli olarak bunu yakistiramadim.
Ben hala inanmiyorum iki aracin ayni olduguna. Birisinde devran icten cekim yapmis tek koltuk var. Ilk denemende
Ikinci denemede iki kisi var biri video cekiyor ?
Celiskilisiniz ! Ya sekerpinarda koltuk takildi 1 dakkada. Yada arkadas elfrenine oturdu ?![]()
Selametle emege saygi duyarim ama celiskileri kaldirin derim orda 20 kisi size *** atmaya cikmadik denemeye ciktik ?!
1) 34 JET 01 - R53 Cooper S GP "0483" - R.I.P
2) 34 DEV 20 - R56 Cooper S "JCW" PROJECT400 - DONE!
Instagram: @itkopekas #dev20 #project400
Herkese tavsiyem devranin koydugu ilk video izlensin koltuk orda var mi yok mu ?
Celiskiyi kaldirin tebrigi edelim. Hayvan gibi turbo spool sesi var. Iki araba ayni nasil oluyor aklim almiyor ?
1) 34 JET 01 - R53 Cooper S GP "0483" - R.I.P
2) 34 DEV 20 - R56 Cooper S "JCW" PROJECT400 - DONE!
Instagram: @itkopekas #dev20 #project400
Yaninda biri varlen illa koltuktami oturmasi gerekiyo ama merak etme el freninede oturmuyo ama oturmak isteyen varsa bilemem hala ayni seyi soyluyorum buyrun gelin gorun siz bakin benim aeabam yuruyomu turbosu varmi ? Duzgunlukse benide herkez tanir evli cocuk sahibi insanim burda zevkim icin arac yaptim allah nasip edrse 15 gun icindede biticek geIcem emin ol boyle sacma sapan muhabbetler yapicak insanlarlada denemem ama gercekten gulunc seyler soyleniyor isi gucu biraktik dublormu kullanicaz azcik mantikli dusunun boyle bise yapicak olsak digerienede tampon takas oyle gelirdik bu denemeyi ben yavas oldugum icin izlemedim allah rizasi icin izleyenlerden biri cikip solesin deniyen arac tamponlu aracti diye herkez kormu oldu bi anda kimelsemi goremedi koca tamponu bu nasil sacmalik
Tm Astra Turbo
Emeği geçenlere sonsuz teşekkür
devranın koltukları dün akşam söküktü dönüşte orcun yanına gecti ve tabana oturdu yine koltuk yoktu devranda.seker pınarda koltuk takıldı heorcun taban halısının üstünde oturuyor.ya madem bu kadar kafanıza taktınız dün gece neden bize söylemediniz bizde 5 dakikada acıklamasını yapardık,gece rahat rahat uyurdunuziş buralara kadar gelmezdi..hala diyorsunki kafamda soru işaretleri var akşam cıkın gelin.100 km yapamam diyorsun o zaman biz 100 km yapalım sorun değil.
![]()
konuda adım geçmiş serhat kankam yazmış gel seni geçicez delicez mantığıyla değil gürkan eskisi gibi mütevazi ol demek istemiş ama neyse önemli deil bnm arabam serhatın arabası hiç sıkıntı yok istediğini yazabilir
gürkan şimdi atar tutar getirsin gelin vs yazmışsında bak şimdi biz zamanında senin sciroccon varken denemiştik sen o zaman 210-220 hp arabam var deneyip arabamı görmek istiyorum yazmıştın bizde gelip denemiştik hatta ne video ne başka bişrşey sonuca bile ben şöle böyle dememiştim serhata abi arabamda problem var o yüzden böyle olmasa böyle olur demiştin gayet mütevazi şekilde bende araban 10 numara kardeşim demiştim.neyse
şimdi serhat yazıyor sen kim varsa getir abi,ya bu muhabbet nedir atar gider stres içinmi bu arabalara dünyaları harcıyoruz vakit harcıyoruz yoksa sevdiğimiz için keyif aldığımız içinmi.daha önce sanayidede böyle muhabbet geçti ben seni severim ne zaman istersen gürkancım dedim güzel bir muhabbet olacaksa deneyelim dedim.sonra haber alamadık denkte gelemedik önemlide değil zaten
o yüzden bnm numaram var istedğin zaman arayıp sorabilirsin konuşuruz hallederiz böyle forumda atıp tutma yapmayın benim adıma arkadaşlarımın senin iyiliğin için yazdıklarınada giderli cevap lar yazmasan çok daha güzel olur.serhat abini tanırsın sonuçta
benim arabamı kendi can ciğer arkadaşlarımla denemek için yaptım aramızda deneyelim diye ama muhabbet güzel oldukça herkeslede deneyebilirm sıkıntı yok.allaha şükür güzelde güç çıkardı ama dediğim gibi böyle atar gider vs istemiyorum
neyse durum budur ben forumda gider yiyip atmak peşinde değilim numaramıda yazayım olmayan için lazım olursa
0532 566 99 08 ihtiyaç olursa burdan konuşurz...
he bu arada astracı arkadaşın mini için giderlerine gelince kardeşim kusuruma bakmada hani ben öyle çok meraklısı değilim herkesle denyiyim geçiyim geçiliyim vs gibi ama yani sen seviyosunudr belki senin yaptığın doğrudur da ben sevmiyorum o yüzden hiç bulaşmıyorum zaten miniciler öyle çok gaz adamlarda deildir.zaten şöyle düşün miniye harcaığın paraya uçan typer yapabilirsin uçan derken yani miniye göre uçan mini biraz zevk işi olduğu için senin kafanda minici çok bulamazsın
hepinizin arabasına maşallah aranızdaki sorunuda çözersiniz umarım
Team PAŞAOĞLU
Bu arada arkadaslar urfa abimizlede az once konustuk ben urfa abimizin aracina giderim olmamistir sadace sizin yazdigin yaziya gore bizde sc s2000 de var sozunuze istinaden o araca gore arac yapiyoruz dedim
Eger oyle bi bi denemiz olursada abimizle anlasir deneriz kimse ortalik karistirmaya calismamasin arti o sc s2000 urfa abinin olduguni bilseydim en bastan denerim yazisi bile yazmadim![]()
Turbo SN95 Mustang GT AVKSERVİS
DR.ECU
yavf arkadaş bir özür dilemek bukadarmı zor ya.adamlar özür dilememek için gelmiyorlar akşam. R yapmayın kardeşim akşam gelin bakın arabaların aralarındaki farkı görün he hatta sağlam birde motor ustası getirin yanında bakım TM astra turbomu atmomu.sonrada bütün gebze tayfasından özür rica ediyoruz.hadi bakalım şimdi takın otomatik şanzımanlarınızı D ye gebzeye bekliyoruz.R yok.
Devran senin yuzunden arabanin rengini degisecem ulan daha araba cikmadan olay oldu ne spool varmis arabamdaturboya agzimla ufluyorum heralde...
Tm Astra Turbo
ozur dilemek bozmaz bizi alper kardesim simdi devranla konustum su konuda cok yanlis cumleler kuran vatandaslardan dolayi muhabbet buraya geldi herkes babasinin oglu olduguna gore kac yasinda adamlariz kimsede birbirinin lafini yicek die bir kaide yok oyuzden bukdr gereksiz laf oldu ben devran arkadaslla konustum geregini halletcez konuyu alevlendirmeyelim dedigim gibi gecsek nolur gecilsek ne arabalari gormek icin zevk icin yapiyorz cocuk gbi kavga etmek icin degil
iste bu sorun zaten dublor kullanmakta neymis akil almaz seyler soyleniyo manyakmiyiz biz 15 dk deneme icinde koltuk sokup takalim tampon sokelim nasil bi fantazi bu plakalrdada hindistan filmi gibi donerli sistem flana var heralde
turkiye burasi arladaslar sacma sapan hint filmleri cekmiyoruz nasil bi hayal dunyaniz var adamlik yapalim biraz birakin su cocuk polemiklerini (genellemedir birkan nickli arkadas uzerine alinma sacma sapan yorum yazan herkeze soyluyorum )
Tm Astra Turbo
devranla konustuk hallettik konu devranla benim aramda ozurdilicek bisey yok aksam yeniden cikicaz denicez devran haricinde kimse onun adina bisey yazmasin lutfen aksam gorusmek uzere efendi gibi adam akilli denicez
COP&AYF
KARAMÜRSEL SEPETİ
eyw aynen ole buarada devranla denemek istememin sebebi ona gider yaptigimdan degil o demiski denemk istemedi anladim bende diyorumki isaret ettim yanasmadi oyuzden denicez yanlis anlasilmalar ortadan kalksin diye unutmayin ki herkes bu iste birbirine gebedir herzmn birbirimize ihyiyacimiz var burda yarin birgun arabam gebzede kalir devrani ararim onun arabasi kalir burda o beni arar veya sizden biri yani dicem sudurki birbirimize yuzumuz olsun.Haksizssam haksizssin de
Beyler alptug k04 e sizin bastiginiz basincin 2 katindan fazla basinc basiyor birde madem denenicek su basinc olayinida bi netlestirel aksam bi basinc saati getirelim 2 dakika baglayalim su 0,5 basinc olayida bi kafalarda soru isareti olmaktan ciksin
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)