dun ufak tefek yanlis anlasilmalar ve atarlasmalar sonucu yapilan deneme ve sonucu.. sozunu tutup geldigi icin cooperin sahibi guzel kardesime ve arkadaslarina tessekkur ederim
devo astra gsi & cdu cooper - YouTube
dun ufak tefek yanlis anlasilmalar ve atarlasmalar sonucu yapilan deneme ve sonucu.. sozunu tutup geldigi icin cooperin sahibi guzel kardesime ve arkadaslarina tessekkur ederim
devo astra gsi & cdu cooper - YouTube
Devran Ünyıldız... C20LET astra gsi-
powered by ÇİÇO GARAGE gebze -
ANV tuning bostanci..
OPELTECH service..
devo kardeşim maşallahhhh.
İkisine de maşallah astra zımba![]()
Crm performance
maşallah devo![]()
cok merak edıyorum ve soruyorum ?
sanal alemın kablosuz delıkanlıları klavyenın hangı tusu ates edıyor ? ?
tuned by : gürsel canpolat (16ec813)
Devran dun kac tane astra kullandin biz anlamadik ? Hangi arac senin ?
41 U olan mi diger tamponsuz olan mi ?
1) 34 JET 01 - R53 Cooper S GP "0483" - R.I.P
2) 34 DEV 20 - R56 Cooper S "JCW" PROJECT400 - DONE!
Instagram: @itkopekas #dev20 #project400
Madem 41 u devranin araci baska arabayi kullanirken ki videoyu koymak dosthane denemeye sigiyormu?
Bu video 41 tm mi dv mi ne tamponsu aracin icinden cekildi. 41 u ile olan denemeyi ekliyorum cooper kafa farkiyla onde
Kendi arabanla olanlari koyarsan sevinirim
O araca ayrica da masallah.. gercekten gaddar yuruyor
1) 34 JET 01 - R53 Cooper S GP "0483" - R.I.P
2) 34 DEV 20 - R56 Cooper S "JCW" PROJECT400 - DONE!
Instagram: @itkopekas #dev20 #project400
Maşallah iki aracada devranın astra biraz fazla olmuş coopera devran kardeşim denemediğin araba kalmadı piyasada artık![]()
Devran ben ilk gectin diye tebrik ettimde burda dostane deneme yok tamponu sokuk olan araba senin degil 41 U ile denemenizin videosu var adam onunde yuruyo otobanda durup durup araba degisiyosunuz arkadasinin arabasina masallah cdu ya 3 boy kadar cikiyo ama senin araban o kadar yurumuyo
Simdide yeni moda bumu
Olmuyosa deistirbasligada kendi plakani yaz ve beklenen video
ben bunu beklemiyodum
Dr.Ecu
Kerem su devranin kendi arabasiyla olan videoyu at ben boyle bise beklemiyodum ya bide kendi araban diye bu videolarin atyosun karsindakileri aptal yerine koyma ayiptir
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)