Masallah araclara
Denemeler 3 te 110 da basladi diye yaziyo
Bana sanki 1 de gibi geldi yada benmi algilayamadim
Printable View
Masallah araclara
Denemeler 3 te 110 da basladi diye yaziyo
Bana sanki 1 de gibi geldi yada benmi algilayamadim
masallah cok eglenceli deneme olduguna emınım ama mami abi seni ayrıca tebrık ederım cok iyi bir bilgi birikimine sahipsin ki bu arac boyle gidiyor
elektronik gazın dezavantajını bir kez daha görmüş olduk maşallah birkan araban güzel olmuş iki aracada maşallah devri ve gazı ayarlarsan çok daha iyi olur bence tekrar maşallah
Cık beğenmedim. Daha iyi daha hizli olabilirdiniz. Bidahaki sefere bana haber verin de size nasil gaza oturulur nasil vites atilir direksiyon hakimiyeti nasil saglanir gostereyim. Bi daha boyle acemi rollingler gormek istemiyorum. Bi ögrenemediniz su isi gitti...
:D
keyifli olmus, 170 180den sonra fark korundumu yaklasabildimi tt.
mami yakında uçaklara sıkacaksın bu ne yaw. Tekerine taş gelmesin valla inanılmaz gidio NG. Sapık bişey yaw.
Yol biraz kalabalikyi o yuzden yuksek hizlara cikamadik ama ben 180 den sonra yaklasabilecegimi dusunuyorum tabi mami abinin arabasi cok cabuk ivmeleniyor oda sokuklugunden yani 58 kilo olmama ragmen aramizda kac kilo vardi dusunmek bile istemyorum bununla birlikte mami abinin vites sihirini zaten taniyanlar bilir forumda yani ozetle cok cabuk ivmeleneigi gerck ama 200 dn sonra yaklasacagimi duwunuyorum bilmiyorum mami abi bi yorum yapsin:d
masallah araclara guzel deneme olmus bırkan ng hızlı gercekten senın arabanda eksık parca vs tamamlandıktan sonra cok daha ıyı olacaktır kanka tekrardan masallah araclara
kendini turbo sanan atmosferik 106 :) maşallah 2 aracada. NG gerçekten mükemmel kazasız belasız..